Snart urpremiär för musikalen Dödens körkarl

Det blir inte så ofta jag skriver här längre! Under de senaste åren har jag jobbat på min andra musikal, och det har blivit alltmer att jag fokuserat på text- och manusförfattande. Dödens körkarl, som vi kallar musikalen, är en fri bearbetning för modern tid av Selma Lagerlöfs julsaga (eller mer korrekt, nyårssaga) Körkarlen. Nu mot slutet av november och en bit in i december kommer jag upplåta lite annonsplats till föreställningen, om ni undrade vad det var för pop up-fönster som dök upp när ni öppnade sidan.

Befinner du dig i Malmö med omnejd är du varmt välkommen att komma och kolla! Du är också varmt välkommen även om du bor någon helt annanstans med omnejd, men risken är ju att resan blir lite längre! Biljetter hittar du på Kulturcentralens hemsida. Vid tillfälle ska jag skriva mer om processen, som pågick från och till i 1,5 år. Detta är definitivt det svåraste jag försökt mig på att skriva!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *