Why Is My Public Playlist Not Showing

Har du någonsin undrat varför din offentliga spellista inte visas? Det kan vara frustrerande när du har skapat en spellista och vill dela den med andra, men av någon anledning syns den inte för dem. I denna artikel kommer vi att utforska de möjliga orsakerna till varför din offentliga spellista kanske inte visas och ge dig några lösningar på problemet. Låt oss dyka in i det!

Var denna artikel till hjälp?

Spark GO och Spark MINI Hi-Z-läge: hur man minskar klippning

Här är några tips för att minska klippning i Spark GO och Spark MINI när de används i Hi-Z-läget.

En lista med siffrorna -24, 927 och 7 presenteras i punktformat.

Inget ljud kommer ut från förstärkaren efter en firmware-uppdatering.

  • -1
  • 1073
  • 3

En lista med tre punkter visas nedan:

– Minus ett

– Ett tusen sjuttio-tre

– Tre

Ljudet kommer från mobiltelefonen/surfplattan, inte från Spark.

När jag ansluter min förstärkare till datorn med USB-kabel känner inte Windows igen den.

Richard Kramer, som kommenterade den 25 december 2021, säger att integrationen med Spotify är mycket dålig och att det inte fungerar för honom.

Nasuha Affa påpekade den 27 december 2021 att hen redan har gjort sin spellista offentlig.

Roy Cuckow hade samma problem och konstaterade den 6 januari 2022 att trots att alla Jimi Hendrix-låtar visas i appen så visas bara en fjärdedel av hans allmänna spellista och album visas inte alls. Han nämner också att en av låtarna på den allmänna spellistan som han vill lära sig via appens anslutning till Spotify inte ens finns där.

En annan användare frågade om Roy hade lagt till sina spellistor i sitt profil efter att ha gjort dem offentliga.

Min spellista är offentlig, men när jag delar den med mina vänner kan de inte öppna länken och det kommer upp ett felmeddelande: Ägaren till denna spellista har gjort den privat eller tagit bort den från Spotify. Men inget av dessa åtgärder har genomförts..

You might be interested:  Den Kärleksfulla Pianisten: Spela för att Få Dig Att Känna Min Kärlek

För vad det är värt, verkar problemet vara att appen bara kan räkna upp ett visst antal av dina spellistor. Jag tog en spellista som jag ville ha men som inte visades och använde skrivbordsklienten för Windows för att dra den ända upp till toppen. Nu visas den i appen.

Det skulle vara bra om de kunde åtgärda den begränsningen för uppräkning.

Om din offentliga spellista inte visas kan det bero på flera faktorer. En möjlig anledning är om spellistan innehåller lokala låtar som är synkroniserade till enheten. I så fall skulle det vara bra om spellistan använde dessa lokala låtar istället för att hitta något på Spotify eller YouTube.

Reason being: I like to jam along to some Del Monte (Gin Blossom) songs, but ‘only’ the versions from the ‘Dusted’ vinyl, as the tempos and energy were much better than subsequent releases.

Jag fortsätter att få felet: ‘Hämtning av spellista misslyckades: -1’ och ja, den testspellista jag skapade är offentlig. Jag får bara ingenting..

Hej Axel, försök att avinstallera appen och koppla sedan bort ditt Spotify-konto. Du behöver gå till ditt Spotify-konto via webbläsaren och ta bort tillståndet för ‘Energy bluetooth-högtalare’ att få åtkomst till ditt nuvarande konto (i avsnittet Hantera appar). Efter det, se till att säkerhetskopiera eller ladda upp dina toner till tonecloud, sedan installera om Spark-appen (eller rensa appens cache om du använder Android). Logga in på ditt konto igen och tryck på anslutning till Spotify för att få upp anslutningsförfrågan från Spotify igen. Du måste vara ansluten till ditt Spotify-konto för att kunna koppla det. Om detta inte fungerar rekommenderar jag dig att kontakta Positive Grid.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Ta reda på hur dina kommentarsdata behandlas.

Varför syns inte min offentliga spellista?

Spark Amp Lovers är en välkänd och etablerad internetgemenskap som fokuserar på Positive Grids Spark-förstärkare. Vårt mål är att erbjuda användbara resurser till ägare av Spark Amp, samt kvalitativt innehåll till besökare som söker information, oavsett om de är nybörjare, mellanliggande eller experter.

You might be interested:  Hur jag undviker röda knölar efter rakning

This website has not affiliation with Positive Grid.

Varför visas inte min offentliga spellista?

– Facebook

– Youtube

– Twitter

– E-post

Observera att detta är en lista över olika plattformar och inte en utökning av ämnet.

We use cookies on our website to give you the most relevant experience by remembering your preferences and repeat visits. By clicking “Accept”, you consent to the use of ALL the cookies.

Min Spotify spellista visas inte

Om du inte kan hitta dina Spotify spellistor är den troliga orsaken att de har råkat bli borttagna. Som tur är låter Spotify dig återställa dina spellistor. För att kontrollera om du av misstag har tagit bort dina saknade spellistor, öppna Spotifys webbplats och logga in med ditt konto.

Om ingen av dessa metoder fungerar eller om problemet kvarstår, kan det vara bra att kontakta Spotifys supportteam för ytterligare hjälp och vägledning.

Varför kan jag inte se mina vänners spellista på Spotify?

Nej, det är inte möjligt att se andra personers Spotify spellistor om de inte har delat dem med dig eller gjort dem publika. Som standard är Spotify spellistor privata för användaren som skapat dem och andra kan inte se eller komma åt dem utan tillstånd.

Detta skyddar integriteten hos användarna och ger dem kontroll över vilka som får ta del av deras musikval. Det innebär också att om du vill ha tillgång till någon annans playlist behöver du be om deras samtycke eller vänta tills de gör den publik.

Public playlists show up on profile

Innan vi går vidare är det värt att påpeka att Spotify-spellistor har tre olika potentiella sekretessnivåer:

1. Offentliga spellistor som är tillgängliga på din profil och sökbara.

2. Offentliga spellistor som inte finns på din profil men fortfarande är sökbara.

3. Privata spellistor som varken finns på din profil eller är sökbara.

Det tar olika lång tid för en Spotify-spellista att bli offentlig

1. Inställningar: Kontrollera om du har ställt in din spellista som privat istället för offentlig. Du kan ändra detta genom att gå till inställningarna för spellistan.

You might be interested:  Artikeln handlar om problemet med att Vac inte kan verifiera ens spel-session

2. Sökbegränsningar: Ibland kan det ta lite tid innan den offentliga spellistan dyker upp i sökresultaten på Spotify. Ge det lite tid och försök sedan igen.

3. Felaktig titel eller beskrivning: Se till att du har gett din spellista ett tydligt namn och en beskrivning så att användare lätt kan hitta den när de söker.

4. Begränsad regionell tillgänglighet: Vissa låtar eller album i din spellista kanske inte är tillgängliga i vissa regioner på grund av licensavtal eller upphovsrättsrestriktioner.

5. Tekniska problem: Ibland kan det finnas tekniska problem hos Spotify som gör att dina playlistor inte visas korrekt för andra användare. I sådana fall är det bäst att kontakta Spotifys supportteam för hjälp.

6. Nyligen skapad playlista: Om du precis har skapat en ny offentlig playlista kan det ta lite tid innan den syns för andra användare på plattformen.

7. Användarinställningar: Det finns möjlighet att användare kan välja att inte visa sina offentliga playlistor för andra. Kontrollera dina inställningar och se till att du har valt att dela din spellista med andra.

8. Felaktig delning: Om du har försökt dela din spellista genom en länk eller via sociala medier, kontrollera att länken är korrekt och fungerar som den ska.

9. Privat session: Om du har aktiverat privat session på Spotify kommer ingen annan kunna se eller söka efter dina playlistor under den tiden. Se till att privat session är avstängd om du vill ha din spellista synlig för andra.

10. Uppdateringar från Spotify: Ibland kan det finnas uppdateringar eller ändringar i Spotifys system som påverkar visningen av offentliga playlistor. Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna från Spotify för eventuella ändringar i funktioner och inställningar.

Kom ihåg att dessa punkter bara är några möjliga orsaker till varför din offentliga spellista kanske inte visas korrekt på Spotify-plattformen. Om problemet kvarstår rekommenderas det starkt att kontakta Spotifys supportteam för ytterligare hjälp och assistans.