The Subtle Art Of Not Giving A F

I dagens samhälle är det lätt att bli överväldigad av krav, förväntningar och åsikter från andra människor. Vi strävar ständigt efter att vara perfekta, tillfredsställa alla omkring oss och få bekräftelse på våra handlingar. Men vad händer om vi istället väljer att sluta bry oss så mycket? Att inte ge en f-ck kan faktiskt vara nyckeln till sann lycka och självacceptans. I denna artikel kommer vi utforska konsten att inte bry sig så mycket och hur den kan hjälpa oss leva ett mer autentiskt liv.

Konsten att inte bry sig – En subtil guide för att släppa taget

Motståndskraft, lycka och frihet kommer från att veta vad man ska bry sig om – och framför allt, vad man inte ska bry sig om. Detta är en mästerlig, filosofisk och praktisk bok som kommer ge läsarna visdomen för att kunna göra just det.

Författaren till bästsäljarna Stillhetens nyckel, Hindret är vägen och Egot är fienden har nått förstaplatsen på New York Times och Wall Street Journals bästsäljarlistor.

Marks förmåga att gräva djupt och erbjuda fantastiska, men motintuitiva, insikter i livets utmaningar gör honom till en av mina favoritförfattare, och den här boken är hans bästa verk hittills.

Författaren till bästsäljande boken How to Travel the World on $50 a Day och Ten Years a Nomad, som nådde förstaplatsen på New York Times lista.

Detta bokverk är helt unikt jämfört med andra böcker. Sluta försöka. Ge upp. Ha fel. Sluta tro på dig själv. Följ smärtan och ja, ta ditt eget liv. Varje punkt är djupt sann, användbar och kraftfullare än den vanliga positiviteten. Kortfattat men överraskande djupgående läste jag det på en natt och behöver nu läsa det igen..

You might be interested:  Spara Powerpoint som PDF med anteckningar

Företagare, TED-talare och författare till Boken om att inte bry sig och Hur man lever.

Denna bok träffar dig som en välbehövlig örfil från din bästa vän: rolig, vulgär och otroligt tankeväckande. Läs bara om du är villig att lägga åt sidan alla ursäkter och ta en aktiv roll i att leva ett jävla bättre liv.

Steve Kamb, grundare av NerdFitness.com och författare till boken Level Up Your Life.

Olympic gold medalist Simone Biles credited Mark Manson’s bestseller “The Subtle Art of Not Giving a F—” for helping her prioritize her own needs over the expectations of others.

En olympisk guldmedaljör, som citerades i The New York Post.

Rolig, konfronterande och otroligt uppfriskande, är det mer än en praktisk guidebok för att välja vad som är viktigt eller oviktigt i våra liv. Det är en brutalt ärlig och mycket behövd verklighetskontroll om våra personliga problem, rädslor och förväntningar. En motintuitiv metod för att leva ett bättre liv! Ett bra spark i baken som jag behövde!

Boken tar alltid mig tillbaka ett eller två steg och förnyar min syn på situationer eftersom jag är en hyperfokuserad individ när det gäller mål, uppgifter och saker som jag vill åstadkomma. Ibland blir jag så intensivt fokuserad att jag förlorar perspektivet på det som händer runtomkring mig. Så nu är jag mycket mer medveten om detta och medveten om att behålla perspektivet.

En utmanande guide till att leva med integritet och hitta lycka även i svåra situationer. Denna bok är fylld av oväntade förslag som ofta ger stor mening, och den är en fröjd att läsa och värd att läsas om. En bra måttstock för hur självförbättringsböcker bör bedömas.

Den subtila konsten att inte bry sig-teorin

Med andra ord handlar boken om att vi bör sluta bry oss om saker som ligger utanför vår kontroll och istället fokusera på vad vi själva kan påverka. Den betonar vikten av att välja sina egna värderingar och prioriteringar i livet baserat på vad man tycker är verkligt meningsfullt.

You might be interested:  n beskriver att det finns ett problem med nätverkskortet i en Windows 10-dator

Förkastad av diktatorer, hyllad av den fria världen: Konsten att inte bry sig ett skvatt

The Subtle Art of Not Giving a F*ck took the world by storm, selling almost 2 million copies in its first year alone. It was #1 on the New York Times Bestseller list and is still in the Top Ten six years after being published. It has been translated into 65 languages, including Russian, which was banned by Putin himself. It’s the book your mom dreams about when she takes a bubble bath at night—unless she, too, is a fascist pig.

The Subtle Art of Not Giving a F erbjuder en helt ny syn på personlig utveckling, från grunden och uppåt. Livet handlar inte om att bli av med problemen, utan att hitta bättre problem. Det handlar inte om att undvika misslyckanden, utan att bli bättre på att hantera dem. Det handlar inte om att veta allting, utan snarare om att känna sig bekväm i sin okunskap…

The Subtle Art handlar om att acceptera alla oundvikliga obetydliga imperfektioner i livet och sedan välja att inte bry sig om dem. Det handlar om att lära sig bry sig om de få saker som verkligen betyder något.

Frigör dig genom att lära dig konsten att inte bry dig – En subtil guide för att släppa taget

Boken har översatts till 65 olika språk. Nedan finns en lista över några av dem. Klicka för att bläddra till de engelska utgåvorna eller de utländska översättningarna..

Konsten att inte bry sig – En subtil approach

Mark Mansons böcker är roliga, tankeväckande och engagerande. De ger en ny syn på livet och världen omkring oss. Oavsett om du gillar självhjälpsböcker eller bara vill ha något att skratta åt, så är dessa böcker ett måste att läsa.

The five values in the subtle art of not giving af are:

1. Ansvar (ta ansvar för allt som händer i ditt liv)

2. Osäkerhet (odla tvivel, var medveten om din okunnighet)

3. Misslyckande (vara villig att upptäcka dina brister)

4. Avslag (förmågan att säga nej och höra nej)

5. Eftertanke

The lesson learned from the subtle art of not giving AF is to prioritize what truly matters

För att förändring ska ske i ditt liv måste du acceptera att du hade fel angående något du gjorde tidigare. Om det känns som om det är du mot världen, är chansen stor att det egentligen bara handlar om dig mot dig själv. Framgångens magnitud är kopplad till hur många gånger du har misslyckats med den saken. Genom att lära av dina misstag och fortsätta försöka kan du öka dina chanser till framgång. Det handlar inte om att undvika misslyckanden, utan snarare om hur väl du hanterar dem och lär dig av dem på vägen mot din önskade framtid.

You might be interested:  Den Heta Solpanelen: En Solskensälskares Bekymmer

The meaning of subtle art is the essence of understated expression

En subtil konst är en som inte slår dig rakt i ansiktet med det den har att säga. (symbolisera). Ju längre du tittar, desto mer inser du att det pågår något annat här men du vet ännu inte vad det är, eller hur? Här följer en lista:

1. Att bry sig mindre om vad andra tycker.

2. Att fokusera på det som verkligen betyder något för dig.

3. Att släppa taget om onödiga bekymmer och stress.

4. Att vara sann mot dig själv och dina värderingar.

5. Att acceptera att misslyckanden och motgångar är en del av livet.

6. Att prioritera din egen lycka framför andras förväntningar.

7. Att lära dig att säga nej när det behövs.

8. Att vara tacksam för det du har istället för att ständigt sträva efter mer.

9. Att våga ta risker och utmana dig själv utan rädsla för misslyckande.

10.Att leva i nuet istället för att hela tiden sträva efter framtiden.

Dessa punkter kan hjälpa oss alla att bemöta livets utmaningar med ett lugnare sinne och ett starkare självförtroende, samtidigt som vi lär oss konsten att inte ge så mycket energi åt saker som egentligen inte spelar någon roll i slutändan.

Värdet av att lida den subtila konsten att inte ge

Värdet av lidande

Det är också genom kontrasten mellan smärta och glädje som vi verkligen kan uppskatta de goda stunderna i livet. Utan motgångar skulle framgång inte kännas lika meningsfullt eller tillfredsställande. Att gå igenom svårigheter ger oss möjlighet att växa, utvecklas och bli starkare individer.