Samsung Galaxy Note 10 Plus Kamera

Kameran bland de bästa Kamerauppsättningen i Samsung Galaxy Note 10 Plus är i stort densamma som i Galaxy S10. Du har en huvudlins, en vidvinkelkamera utan autofokus och en zoomlins med två gångers optisk zoom . När jag jämför bildresultaten med en S10 kunde bilderna ofta ha varit tagna med samma mobil.

Hårdvarudesign

Samsung Galaxy Note 10+ är en imponerande och avancerad smartphone som erbjuder en lyxig upplevelse för användarna. Trots sin storlek känns den ändå elegant och modern tack vare sitt futuristiska designkoncept. En nackdel med denna modell är att hörlursporten har tagits bort, vilket kan vara besvärligt för vissa användare. Men i övrigt finns det många andra fantastiska funktioner som gör upp för detta.

På toppen av skärmen finns en selfiekamera som är placerad i ett hål. Det ger skärmen en unik estetisk touch, men vi ser inte någon större praktisk fördel med detta hål jämfört med de mer traditionella droppformade flärparna som finns på billigare mobiler. Hur som helst ger hålet skärmen en distinkt look. Även om Galaxy Note 10+ har högtalare saknas det dock ett specifikt utrymme för hörluren ovanför skärmen. Det finns heller ingen notislampa där. Istället är alla viktiga sensorer dolda bakom AMOLED-skärmen.

Kameran på Samsung Galaxy Note 10 Plus: En oortodox upplevelse

Samsung har verkligen tagit ett stort kliv framåt när det gäller kamerateknik med Galaxy Note 10+. Vi kan tydligt se förbättringar i nästan alla situationer, med högre detaljnivå och bättre färgåtergivning än Huawei P30 Pro i många fall. Även om Huawei fortfarande är bäst när ljuset är dåligt, har Samsung visat sig vara en stark konkurrent.

You might be interested:  Hur Laddar JAG Ner Gratis Musik Till MIN Dator?

Videofunktionerna på Samsung Galaxy Note 10 Plus är också imponerande. Du kan spela in filmer i upplösningen UHD (4K) och använda olika effekter som Super Slow Motion för dramatiska slow motion-sekvenser.

Kameran på Note 10+ verkar ha behållit samma zoomfunktion, vilket gör att användarna kan komma närmare sina motiv. Huawei har en kamera med fem gånger zoom som faktiskt tar dig ännu närmare och är mer praktisk eftersom Samsungs två gånger zoom i princip kan ersättas av digital zoom från huvudkameran.

Framsidans selfie-kamera på Samsung Galaxy Note 10 Plus är också imponerande med sina höga upplösningar på hela 10 megapixlar. Den stöder även Live Focus-funktionen som ger användarna möjlighet att justera bokeh-effekten i realtid.

Utöver de tekniska specifikationerna har Samsung inkluderat flera smarta funktioner i kameratekniken hos Galaxy Note 10 Plus. En sådan funktion är Super Steady-läge som minskar rörelseoskärpa vid videoinspelning genom att använda den inbyggda gyroskop-sensorn för stabilisering.

För selfie-entusiaster erbjuder Samsung Galaxy Note 10 Plus också en högupplöst frontkamera på 10 MP med autofokus. Den levererar klara och detaljerade selfies varje gång.

Videofunktionen är inte heller något att glömma bort. Du kan spela in videos i upp till Ultra HD-upplösning (4K) med stabilisering för jämnare resultat. Dessutom finns det möjlighet att använda zoom-mikrofonen för bättre ljudkvalitet när du filmar.

Samsung Galaxy Note 10 Plus – En banbrytande kameraupplevelse

I Samsung Galaxy Note 10 Plus är det framför allt den anpassade mjukvaran som gör telefonen unik. Anpassningarna för pennan ger verkligen Note 10 Plus en fördel gentemot andra modeller på marknaden. Samsungs mjukvara kan dock vara lite överbelamrad med funktioner, onödiga appar och komplicerade menyer. Trots detta är den i många avseenden bättre än vad Google normalt sett erbjuder.

You might be interested:  Jag är den otillgängliga Shopify Contact Us Page

Prestanda och lagringskapacitet hos Samsung Galaxy Note 10 Plus

Samsung har verkligen satsat på prestanda i Galaxy Note 10+. Med det senaste Exynos-chipsetet får användarna enastående kraft för alla tänkbara applikationer och tillräckligt med utrymme för framtida behov. Dessutom erbjuds imponerande 12 GB RAM, vilket är mer än vad de flesta kommer att behöva under de kommande åren. Detta ger definitivt fördelar för användaren, även om priset kan vara högt på grund av dessa specifikationer. För dem som ändå skulle behöva mer lagringsutrymme finns det alternativ som den 512 GB-modellen eller möjligheten att utöka med ett microSD-kort. Sammantaget har Samsung Galaxy Note 10+ fantastiska resurser för att utföra otroliga uppgifter.

S Pen: En närmare titt på Samsung Galaxy Note 10 Plus kameran

<

< < < td>Vikt

Skärm 6,8 tum AMOLED
Upplösning 1 440 x 3 040 pixlar
Mått 162,3 × 77,2 × 7,9 mm
196 gram

Kamera

12 MP ,12 MP ,16 MP ,DepthVision

Framkamera

10 MP

Videoupptagning

2.160p vid 60 fps (bildrutor per sekund)

Samsung Galaxy Note 10+ kom när?

2019-07-31: Då lanserar Samsung nya Galaxy Note Som vanligt har det börjat läcka ut information och bilder om Galaxy Note 10. Säljstart är den 23 augusti om man ska tro förbeställningsinformationen som redan finns på Samsungs hemsidor.

Note 10 kom när?

1. Quad-kamera: Den har en quad-kamerauppsättning med tre bakre kameror och en främre kamera.

2. Huvudkamera: Den primära bakre kameran har en upplösning på 12 MP och använder Dual Pixel-teknik för snabbare autofokus.

4. Ultravidvinkelobjektiv: En ultravidvinkelkamera ger användaren möjlighet att fånga breda landskap eller gruppporträtt utan problem.

5. DepthVision-sensor: Med hjälp av djupsensor kan man skapa bokeh-effekter (oskarp bakgrund) i porträttläge samt mäta objektens avstånd mer exakt.

6. Super Steady-videoinspelning: Kameran stöder Super Steady-läge som minskar rörelseoskärpa vid videoinspelningar, vilket ger stabilare klipp även under rörliga förhållanden.

8. Live Focus Video-funktionen: Användaren kan nu applicera bokeh-effekter i realtid på sina videor, vilket ger en professionell touch till inspelningarna.

9. AR Doodle: Med hjälp av kameran kan man rita och skapa animerade doodles direkt på skärmen under videoinspelningar.

Detta är bara några av de spännande funktionerna i kameran på Samsung Galaxy Note 10 Plus.

HurmycketkostarenSamsung10

Just nu kan du köpa Samsung Galaxy S10 128GB till det lägsta priset på 7 900 kr. Den här telefonen, som lanserades år 2019 av Samsung, har en kraftfull octa core-processor och tre bakre kameror med upp till 16 Mp. Dessutom har den en imponerande frontkamera på 10 MP.

Galaxy Note 9 kom

Det har meddelats att lanseringsdatumet för Samsung Galaxy Note 9 kan komma att ändras. Enligt Samsung själva är planen att släppa telefonen den 9 augusti 2018. Detta innebär att konsumenterna snart kommer kunna få tillgång till den efterlängtade enheten. Det är spännande nyheter för alla som väntar på den senaste modellen från Samsungs populära Galaxy Note-serie.

Samsung 8 kom ut när?

1. Primärkamera: 12 MP, f/1.5-2.4, Dual Pixel PDAF, OIS

3. Ultravidvinkelkamera: 16 MP, f/2.2

4. TOF (Time-of-Flight) sensor för djupmätning

5. Zoomfunktion upp till 10x hybridzoom och upp till 50x digital zoom

6. Super Steady Video-stabilisering för skakfria videor

9.Professionell videoinspelning med stöd för HDR10+ och bokeh-effekter.

10.Selfiekamera: En främre kamera på 10 MP med autofokus.