Rascal Does Not Dream Of A Dreaming Girl

Rascal Does Not Dream Of A Dreaming Girl är en animefilm som bygger på den populära serien med samma namn. Filmen tar vid där TV-serien slutade och fortsätter att utforska de mysterier och intriger som omger huvudkaraktären Sakuta Azusagawa och hans relation med Mai Sakurajima. Med en spännande berättelse, karaktärernas djupgående utveckling och vacker animation erbjuder denna film en fängslande upplevelse för fans av både serien och nya tittare. Läs vidare för att ta reda på mer om Rascal Does Not Dream Of A Dreaming Girl!

Photos 15

Sakuta Azusagawa är huvudpersonen i Rascal Does Not Dream Of A Dreaming Girl och han har en röstskådespelare som ger liv åt hans karaktär.

Mai Sakurajima är en av huvudkaraktärerna i Rascal Does Not Dream Of A Dreaming Girl. Hon har en röst som ger liv åt denna karaktär.

 • Shoko Makinohara
 • (voice)

Nodoka Toyohama (röst) är en karaktär i Rascal Does Not Dream Of A Dreaming Girl.

 • Kaede Azusagawa
 • (voice)
 • Fumika Nanjo
 • (voice)
 • (as Satomi Sato)

Ryoko Hanawa, som röstas av en skådespelerska i filmen, är en karaktär i Rascal Does Not Dream Of A Dreaming Girl.

 • Sakuta’s Father
 • (voice)
 • Mai’s Mother
 • (voice)
 • Shoko’s Father
 • (voice)
 • Shoko’s Mother
 • (voice)

Panda (röst)

Regissör: Sôichi Masui

Författare: Hajime Kamoshida, Masahiro Yokotani

Hela rollistan och filmteamet

You might be interested:  Frukter att undvika under graviditeten

Produktion, biointäkter och mer på IMDbPro.

Rascal Drömmer Inte Om En Drömmig Tjej

Kaguya-sama: Love Is War – Den första kyssen som aldrig tar slut

I den populära anime-serien Kaguya-sama: Love Is War får vi följa två framstående studenter, Kaguya Shinomiya och Miyuki Shirogane, som är ordförande respektive vice ordförande för skolans elevråd. Trots att de båda har starka känslor för varandra vägrar de att erkänna sina känslor och inleda en romantisk relation. Istället utkämpar de ett psykologiskt krig med målet att få den andra personen att bekänna sin kärlek.

Handlingen tar fart när det ryktas om att en student på skolan ska ha blivit kyssad av någon från elevrådet under eldfestivalen. Ryktet sprids snabbt bland eleverna och både Kaguya och Miyuki blir misstänkta. För att skydda sitt anseende bestämmer sig paret för att hålla upp fasaden genom falska vittnesmål trots sina egentliga önskningar.

Under tiden kämpar båda med sina egna osäkerheter angående sin attraktion till varandra. De fruktar avvisning så mycket att de inte vågar ta det första steget. Deras kärlek blir en ständig strid mellan hjärtat och förnuftet, där de försöker hitta sätt att bekänna sina känslor utan att verka svaga eller förlora i spelet om kärlek.

Filmen erbjuder både humoristiska ögonblick och känslosamma scener som låter oss komma närmare karaktärernas inre liv. Den visar på ett realistiskt sätt hur rädsla kan hindra människor från att uttrycka sina verkliga känslor, samtidigt som den ger hopp om möjligheten till äkta kärlek.

Higehiro: Efter att ha blivit avvisad rakade jag mig och tog hand om en rymdande gymnasieelev.

Rascal Drömmer Inte Om En Drömande Flicka

Rascal Does Not Dream of a Dreaming Girl följs upp av Rascal Does Not Dream of a Sister Venturing Out (2023).

Rascal Drömmer Inte Om En Drömmig Flicka: Användarrecensioner 51

Innan du ser den här filmen, se först på serien (13 avsnitt).

Filmen fick mig verkligen att känna sorg vid slutet (Försök se den) :). Jag blev riktigt nedstämd när jag såg filmen.

You might be interested:  Jag, Lenovo Yoga 720 Fingerprint Not Working, är ledsen att meddela att jag för tillfället har problem med mitt fingeravtrycksläsare. Jag gör mitt bästa för att lösa detta och återställa min funktionalitet så snart som möjligt. Tills dess ber jag om er tålamod och förståelse

Rascal Drömmer Inte Om En Drömmig Flicka

Logga in för att betygsätta och lägga till i din personliga lista med rekommendationer. Använd ditt konto för att få skräddarsydda tips.

Rascal Drömmer Inte Om En Flicka Som Drömmer

Hur lång är Rascal Does Not Dream of a Dreaming Girl? Driven av Alexa.

Rascal Drömmer Inte Om En Drömmig Tjej

Utgivningsdatum:

– 2 oktober 2019 (USA)

Ursprungsland:

– Japan

Officiell webbplats:

– Officiell webbplats

Språk:

– Japanska

Även känd som:

– Gekijouban Seishun Buta Yaro Wa Bunny Girl-senpai No Yume Wo Minai: Seishun Buta Yaro Wa Yumemiru Shoujo No Yume Wo Minai

Produktionsbolag:

– ABC Animation

– Aniplex

– Aobuta Project

Rascal Drömmer Inte Om En Drömmig Tjej

Den totala intäkten för Rascal Does Not Dream Of A Dreaming Girl var $3,061,268 globalt sett. För mer detaljerad information om filmens box office-resultat kan man besöka IMDbPro.

Rascal Drömmer Inte Om En Drömande Flicka

Speltid: 1 timme och 29 minuter.

Färg: Färgad.

Ljudmix: Dolby Digital.

Bildformat: 1.78 : 1.

Rascal Drömmer Inte Om En Drömmig Tjej

Vad hette Rascal Does Not Dream of a Dreaming Girl (2019) officiellt i Kanada på franska?

Utforska fler tomrum

Få mer information om hur du kan bidra

Det är oklart om det kommer att finnas en säsong 2 av Rascal Does Not Dream of a Dreaming Girl

Det finns ingen tvekan om att denna nya säsong kommer att erbjuda spänning, drama och kanske till och med några överraskningar längs vägen. Med tanke på hur mycket uppskattning den ursprungliga serien fick från både kritiker och publik, är det inte konstigt att förväntningarna är höga inför University Arc.

Medan vi väntar ivrigt på premiären av University Arc kan vi bara spekulera i vad som kommer att hända med våra älskade karaktärer. Kommer Sakuta och Mai-san fortsätta sin kärlekshistoria? Vilka nya utmaningar väntar dem på universitetet? En sak är säker – denna andra säsong av Rascal Does Not Dream of a Bunny Girl Senpai kommer definitivt att vara en resa fylld av spänning, känslor och oväntade vändningar.

You might be interested:  Jag är din Linkedin-profil och jag syns inte på Google

Shoko and Mai är samma person

När den äldre Shoko blev tillfrågad om hennes relation till mellanstadiets Shoko, hävdade hon att de båda var samma person och att hon ibland plötsligt åldras. Till Mai’s och Sakutas förvåning bestämmer sig Shoko för att bo hos Sakuta, eftersom hon har blivit ganska förtjust i honom.

Shokos påstående om att vara både sin yngre och äldre version skapar förvirring och frågor hos Mai och Sakuta. De kan inte riktigt förstå hur detta är möjligt eller vad det innebär för deras egna relationer med henne.

Trots deras oro väljer Shoko ändå att stanna hos Sakuta. Hon känner en stark anslutning till honom och vill utforska denna speciella koppling som de verkar ha. Detta beslut lämnar dock Mai och Sakuta undrande över konsekvenserna av deras närvaro i hennes liv.

Is Bunny girl movie canon?

Ja, filmen Rascal Does Not Dream of a Dreaming Girl är kanon eftersom den är baserad på sjätte och sjunde volymerna av Bunny Girl Senpai LN. Filmen utspelar sig 6 månader efter att Sakuta och Mai officiellt blivit pojkvän och flickvän.

1. Rascal Does Not Dream of a Dreaming Girl är en film som bygger på böckerna Bunny Girl Senpai.

2. Handlingen i filmen utspelar sig sex månader efter att huvudkaraktärerna blir ett par.

3. Filmen anses vara en del av den officiella berättelsen (kanon).

Sakuta and Mai end up together

Sakuta och Mai blir snart ett par efter att ha hjälpt varandra med deras egna problem. Tillsammans hjälper de även sina vänner och familjemedlemmar att hantera liknande situationer som Mai har upplevt. Ämnet handlar om en ung man och en flicka som kämpar för att lösa mysterier kring osynlighet och existens, samtidigt som de bygger upp sin relation.