Yoho Sports Sleep Monitor Not Working

Ta bort remmarna från displayen för att avslöja de metalliska laddningskontakterna. Anslut till en USB-port på datorn eller en USB-laddare. En laddningsindikator lyser när du trycker på displayknappen.

Om din Yoho Sports Sleep Monitor inte visas som laddad, kontrollera att den är ordentligt ansluten och att de metalliska remsorna på enheten gör kontakt med USB-strömmen.

Problem med Yoho Sports sömnmätare: Fungerar inte som den ska

För att använda Yoho Sports Sleep Monitor på din iPhone eller Android-enhet, behöver du ladda ner appen ‘YOHO sports’ från antingen Apple App Store (för iPhone) eller Google Play Store (för Android). Sök efter appen genom att skriva ‘YOHO sports’ och utvecklaren är mCube Inc. Installera sedan appen på din enhet för att kunna använda Yoho Sports Sleep Monitor.

Problem med Yoho Sports Sleep Monitor-anslutning

Se till att Bluetooth är aktiverat på din telefon. Se till att smartbandet är påslaget. Håll ned displayknappen i 4 sekunder om det inte är det. Första gången du öppnar YOHO Sports kommer den att be om enhetsbehörigheter (framför allt på Android-telefoner). Säg ja för att tillåta alla dessa, annars kommer bandet inte att para ihop sig. Tryck på inställningsikonen i det övre vänstra hörnet av appen.

Välj Min Enhet

Appen bör skanna och upptäcka bandet.

Klicka på beskrivningen av bandet för att binda det.

Problem med Yoho Sports Sleep Monitor-appen

Gå tillbaka till inställningsmenyn och klicka på profil. Fyll i dina detaljer och sätt målet till 10000 steg!

Problem med sömnövervakning i Yoho Sports

Stegräknaren uppdateras inte på displayen medan den är aktiv. Den räknar dina steg och visar dem nästa gång du aktiverar den. Ladda armbandet regelbundet (varannan till var tredje dag). Om batteriet tar slut måste du synkronisera det med telefonens app för att uppdatera tid och information.

Images showing display (Above) and USB charging connector

Om du vill använda YOHO sports-appen finns det en synkroniseringsknapp på huvudskärmen i appen. Denna knapp används för att överföra data mellan smartbandet och din telefon. Observera att smartbandet måste vara kopplat till appen innan synkronisering kan ske.

You might be interested:  Artikeln handlar om skärmen till kroppsförhållandet för Note 10 Plus

Problem med Yoho Sports sömnövervakning fungerar inte

Jag har kopplat ihop armbandet men det visas inte i appen. Se till att Bluetooth är aktiverat på din telefon. Kontrollera att smartbandet är påslaget. Håll ned displayknappen i 4 sekunder om det inte är det. Första gången du öppnar YOHO Sports kommer den be om enhetsbehörigheter (framförallt på Android-telefoner). Säg ja för att tillåta alla dessa, annars kommer bandet inte kunna kopplas ihop.

Appen visar att min band är ansluten men jag får ingen information? Se till att Bluetooth är aktiverat på din telefon. Se till att smartbandet är påslaget. Håll ned displayknappen i 4 sekunder om det inte är det. Första gången du öppnar YOHO Sports kommer den be om enhetsbehörigheter (framförallt på Android-telefoner). Säg ja för att tillåta alla dessa, annars kommer bandet inte kunna kopplas ihop.

Hur ställer jag in ett mål i YOHO Sports? Gå tillbaka till inställningsmenyn och klicka på profil. Ange dina detaljer. Ställ in målet till 10000!

How do I connect my YOHO Sports strap? Press the setting icon in the top left corner of the app. Select My Device The app should scan and detect the band. Click on the band description to bind.

Är YOHO Sports-armbandet vattentätt? Amazfit GTS 2 Mini Smart Watch är en GPS-fitnessklocka för både män och kvinnor, med inbyggd Alexa, batteritid på 14 dagar, över 70 sportlägen, blodsyre- och hjärtfrekvensmätare samt sömnövervakning. Den har också en AMOLED-skärm och är vattentät upp till 5 ATM i färgen svart.

Vad är YOHO Sports-appen? Yoho Sports är en app som är utformad för att fungera tillsammans med armbandet som tillverkas av samma företag. Applikationen övervakar din aktivitet, såsom hjärtfrekvens och antal steg du tar varje dag.

Varför kopplar inte min Bluetooth? För Android-telefoner går du till Inställningar > System > Avancerat > Återställ alternativ > Återställ Wi-Fi, mobil och Bluetooth. För iOS- och iPadOS-enheter måste du avkoppla alla enheter (gå till Inställningar > Bluetooth, välj informationsikonen och välj Glöm den här enheten för varje enhet) sedan starta om din telefon eller surfplatta.

Hur kan jag se om mitt smarta armband laddar? En blixtsymbol kommer att synas på klockskärmen. Du kan också svepa nedåt för att se en blixt bredvid batteriprocenten. Dessutom kommer en cirkelindikator visas på skärmen som visar laddningsprocenten.

You might be interested:  Jag, den missnöjda Windows 10 Update Start Button, fungerar inte som jag borde

Hur laddar jag min Yoho Smart Band? Anslut den till en USB-port på datorn eller en USB-laddare. En batteriladdningsindikator visas när du trycker på displayknappen. Om enheten inte visar att den laddas, kontrollera att den är ordentligt ansluten och att de metallremsor som ska göra kontakt med USB-strömmen är rätt placerade.

How do you charge a smart bracelet without a charger? One of the most common questions for smartwatch users is, “How can I charge my smartwatch without a charger?” The answer is quite simple. Just connect your smartwatch to a USB power source and insert the two gold pins that extend from the watch’s band into the USB port.

How do I turn off my Sports Band? To turn off the smart Sports Band button press the touch button few times until you see more once you see more press and hold the touch button for few seconds.

Hur aktiverar jag min YOHO Sports-klocka? I avstängt läge, tryck och håll ned funktionstangenten i mer än 4 sekunder för att komma till avstängningsgränssnittet, och tryck kort för att välja AV. Systemet stängs av om ingen åtgärd utförs inom 5 sekunder.

Hur ställer du in en YOHO Sports-band? Först och främst vill du slå av Bluetooth om det är påslaget. Jag föredrar att göra det eftersom enheten då kan para ihop sig snabbare med min enhet. Så vi går till Yoho Sports..

Problem med Yoho Sports sömnövervakning

För att väcka klockan om skärmen är mörk, tryck på den.

Svep nedåt från toppen av skärmen.

Tryck på Inställningar. Om du inte hittar det direkt, svep åt vänster.

Tryck på System Datum & tid. Välj dina tidsinställningar.

1. Tryck på skärmen för att väcka klockan om den är mörk.

2. Svep nedåt från toppen av skärmen.

4. Om du inte hittar inställningarna direkt, svep åt vänster tills du ser dem.

6. Välj dina önskade tidsinställningar.

Observera att listan kan innehålla färre än 10 steg beroende på din enhet och version av Yoho Sports-appen som används.

n frågar om Yoho Sports Band är vattentät

Fitness Tracker med pulsmätare, sömnmonitor och 14 olika träningslägen. Denna aktivitetsmätare räknar steg och kaloriförbrukning samt är vattentålig enligt IP67-standard. Den har även en stoppur-funktion och pedometer för att mäta avståndet du går. Perfekt för både barn, kvinnor och män.

Denna Fitness Tracker är utrustad med en pulsmätare som hjälper dig att hålla koll på din hjärtrytm under träningen. Dessutom kan den övervaka din sömnkvalitet så att du får insikt i hur bra du sover varje natt.

You might be interested:  Ibs Foods Not To Eat List - En Personlig Varning för Mig

Med sina 14 olika träningslägen kan denna aktivitetsmätare anpassas till olika typer av fysisk aktivitet, oavsett om det är löpning, cykling eller yoga. Du kan också använda den som en vanlig stegräknare för att hålla koll på hur många steg du tar varje dag.

En annan fördel med denna Fitness Tracker är dess vattentålighet enligt IP67-standard. Det innebär att den tål regn, svett och till och med kortvarig nedsänkning i vatten upp till 1 meter djup.

Sammanfattningsvis erbjuder denna Fitness Tracker ett brett utbud av funktioner som passar både barn, kvinnor och män. Med sin pulsmätare, sömnmonitor och olika träningslägen kan den vara ett användbart verktyg för alla som vill ha bättre kontroll över sin hälsa och fitnessnivå.

Det går att använda en annan app för min smartklocka?

1. Yoho Sports

2. Fitbit

3. Garmin Connect

4. Samsung Health

5. Strava

6. Runtastic

7. Endomondo

8. Runkeeper

9. MyFitnessPal

Kom ihåg att alltid kontrollera kompatibiliteten mellan din klocka och de appar du vill använda innan du laddar ner dem för att undvika eventuella problem eller inkompatibiliteter.

Det är möjligt att ansluta min smartklocka till vilken app som helst

Om du inte har en specifik app för din klockmodell bör du kunna para ihop den via Bluetooth-inställningarna. För att aktivera Bluetooth på din Android-enhet: Öppna Inställningar-appen, som är symbolen med ett kugghjul i appmenyn. Tryck på Anslutningar eller Bluetooth..

1. Öppna Inställningar-appen.

2. Hitta och tryck på Anslutningar eller Bluetooth.

4. Vänta några sekunder tills enheten söker efter tillgängliga enheter i närheten.

6. Aktivera Bluetooth-funktionen på smartklockan genom att följa instruktionerna i användarhandboken.

7. När både telefonen och smartklockan har sina Bluetooth-funktioner aktiverade kommer de automatiskt att söka efter varandra och visa upp listor över upptäckta enheter.

8. Välj namnet på din smartklocka från listan över upptäckta enheter på telefonens skärm.

9. Följ eventuella ytterligare anvisningar som visas för att slutföra parningen mellan telefonen och smartklockan.

Observera: Det kan finnas mindre variationer beroende på vilken Android-version du använder samt modellen av din smartklocka.

Kom ihåg att läsa igenom användarhandboken för din smartklocka för att få mer specifika instruktioner om hur du parar ihop den via Bluetooth.