Petsafe Spray Bark Collar Not Working

Petsafe Spray Bark Collar är en populär produkt som används för att träna hundar att sluta skälla. Men vad händer om kragen inte fungerar som den ska? Det kan vara frustrerande och besvärligt när man investerat i en sådan produkt, bara för att upptäcka att den inte ger önskat resultat. I denna artikel kommer vi att undersöka några möjliga orsaker till varför Petsafe Spray Bark Collar kanske inte fungerar och ge några tips på hur du kan lösa problemet.

Problem med Petsafe Spray Bark Collar – PBC19-16370

Petsafe Spray Bark Collar är en hjälpmedel för att kontrollera oönskad skällande hos hundar som väger över 10 kg. När din hund börjar skälla, sprutar kragen ut en snabb burst av spray. Denna spray distraherar hunden från att fortsätta skälla genom att stimulera flera av deras sinnen. Hunden kommer höra ljudet när sprayen aktiveras, de kommer känna fukten på sin nos och de kommer även lukta doften av citronella (om en citronelladoftande patron är installerad). Denna multisensoriska stimulans är helt säker och med regelbunden användning kommer din hund lära sig att inte skälla när kragen bärs.

Petsafe sprayhalsbandet (PBC19-16370) sprutar endast en kort burst av spray när det känner av vibrationerna från din hunds röstsnören när de skäller. Detta gör att halsbandet är ett pålitligt alternativ för flera hundmiljöer.

Din kollinköp inkluderar två påfyllningspatroner; en med citronelladoftande spray och en doftlös spraypatron. Varje påfyllningspatron innehåller 35-40 sprayer. Kragen har en indikator för låg spraynivå (gul), en indikator för lågt batteri (röd) och är vattentät.

Funktioner hos PetSafe PBC19-16370, en återuppladdningsbar sprayhalsband mot skällande

Förbättrade spraypatroner: Inga kladd. Snabb och enkel utbyte. 35-40 sprayer per patron.

Doftalternativ med citronelladoft och doftfri: Du får en spraypatron med citronelladoft och en utan doft när du köper barkhalsbandet. Detta gör att du kan avgöra vilket doftalternativ som fungerar bäst för din hund.

Passar hundar över 10 kg: Passar bekvämt på hundraser över 10 kg.

Vibrationsaktiverad: Avger bara en sprayburst när din hund (och endast din hund) skäller. Lämplig för flera hundsituationer.

Uppladdningsbara litiumjonbatterier: Genomsnittlig batteritid på 40 timmar (beroende på användning).

Låg sprayindikator: Gul blinkande lampa indikerar när det är dags att byta patron.

Låg batteriindikator: Röd blinkande lampa indikerar när det är dags att ladda upp kragen.

Fullt batteri & full sprutindikator: Grön blinkande lampa.

Vattentåligt: Tål stänk och regn.

3 års garanti: Köp med förtroende!

Lämpliga raser för PetSafe PBC19-16370 uppladdningsbar sprayhalsband mot skällande

Petsafe Spray Bark Collar är speciellt utformad för hundraser som väger över 10 kg. Det finns många lämpliga raser, inklusive men inte begränsade till följande: Boxer, Bulldog, Cocker Spaniel, Corgi och Golden Retriever. Andra raser som också passar bra med denna krage inkluderar Greyhound, Labrador, Pudel (Standard), Schnauzer (Standard & Giant) samt Whippet.

You might be interested:  Den Vackra Melodin: River Flows In Me

Problem med Petsafe Spray Bark Collar

Modulen på halsbandet:

– Mått: 6,2 cm lång, 3,5 cm bred och 3,1 cm hög.

Halsbandsremmen:

– Tillverkad av nylon.

– Längd: 65 cm.

– Bredd: 2 cm.

Total vikt: 105 gram.

Vad du bör tänka på när Petsafe Spray Bark Collar inte fungerar

För arbetsraser, envisa hundar eller mycket aktiva hundar rekommenderar vi att använda en statisk elektrisk barkkrage istället för en spraykrage. Spraykragar är inte effektiva när det gäller att kontrollera skällande hos dessa hundar eftersom sprayavskräckningen inte utgör tillräckligt stark korrigering för att stoppa deras störande skällande.

Vad finns i paketet

En Petsafe Spray Bark Collar är en effektiv lösning för att träna hundar som skäller mycket. Den kommer med flera tillbehör, inklusive en uppladdningsbar sprayhalsband, ett nylonhalsband, en USB-laddare och ett uppladdningsbart litiumjonbatteri. Dessutom ingår två spraypatroner – en citrondoftande och en doftfri. En produktmanual medföljer också för att hjälpa dig använda halsbandet på rätt sätt.

Observera att det här är bara beskrivningen av produkten och inte någon information om dess funktionalitet eller eventuella problem med den.

Varför fungerar inte min PetSafe skallkrage?

Kontrollera strömmen. Använd en mynt för att vrida batteriet till ON-läget och leta efter att lampan på motsatta sidan av kragen blinkar grönt. Om ingen lampa syns, sätt in ett nytt RFA-188-batteri i enheten och försök igen. Om ett nytt batteri sätts in och ingen lampa syns, kontakta vårt Kundtjänstteam.

1. Ta fram en mynt.

2. Vrid batteriet till ON-läget genom att använda mynten.

3. Leta efter den gröna lampan som ska blinka på motsatta sidan av kragen.

4. Om du inte ser någon lampa, behöver du byta ut batteriet mot ett nytt RFA-188-batteri.

5. Försök sedan igen genom att upprepa steg 1-3.

6. Om det fortfarande inte lyser någon lampa trots det nya batteriet, vänligen kontakta vårt Kundtjänstteam för hjälp.

Observera: Var noga med att följa dessa instruktioner noggrant för bästa resultat!

Garantin för Petsafe Spray Bark Collar fungerar inte

3 års garanti – Denna produkt levereras med en 3-årig garanti i Nya Zeeland! Klicka här för fullständiga villkor och bestämmelser.

Varför sprutar inte mina spraybarkkragar?

Om din sprayhalsband har fungerat och plötsligt slutade fungera, kontrollera följande:

1. Se till att sprutanordningen är påslagen.

2. Kontrollera att batteriet är bra och korrekt installerat.

3. Se till att enheten är helt fylld med spray.

Se över dessa punkter för att säkerställa att ditt sprayhalsband fungerar som det ska igen.

Problem med Petsafe Spray Bark Collar – PBC19-16370: Fungerar inte som det ska

Petsafe Spray Bark Collar är en effektiv lösning för att kontrollera överdriven skällande hos hundar som väger över 10 kg. När din hund börjar skälla, sprutar kragen snabbt ut en liten mängd spray. Denna spray distraherar din hund från att skälla genom att stimulera flera av deras sinnen. Din hund kommer höra när sprayen släpps ut, de kommer känna fukten på sin nos och de kommer även lukta doften av citronella (om du har installerat en citronelladoftande patron). Denna multisensoriska stimulans är helt säker och med regelbunden användning kommer din hund lära sig att inte skälla när kragen är på.

Petsafe sprayhalsbandet (PBC19-16370) sprutar bara en kort burst av spray när det upptäcker vibrationen från din hunds stämband när de skäller. Detta gör halsbandet till ett pålitligt alternativ för flera hundmiljöer.

You might be interested:  Jag är Din Motivation

När du köper kragen ingår två refillpatroner: en med citronella-doft och en utan doft. Varje refillpatron räcker till 35-40 sprayningar. Kragen har en indikator för lågt sprut (gul), en indikator för lågt batteri (röd) och är vattentålig.

Varför fungerar inte min anti-skällande halsband?

Vi får ofta kontakt från människor som är oroliga över att deras hunds anti-skallhalsband inte fungerar, och erfarenheten visar att problemet vanligtvis uppstår av följande skäl:

1. Halsbandet är defekt: Ibland kan det vara så enkelt som att halsbandet i sig har något fel eller är trasigt. Kontrollera om det finns synliga skador eller om några delar verkar vara lösa.

2. Batteriet är urladdat: Ett vanligt problem med anti-skallhalsband är att batteriet blir tomt efter en tid. Se till att byta ut batteriet regelbundet för att säkerställa optimal funktion.

3. Otillräcklig anpassning av halsbandet: För ett anti-skallhalsband ska kunna fungera korrekt måste det sitta ordentligt på hunden. Kontrollera om storleken på halsbandet passar din hund och se till att spännet sitter fast ordentligt utan att vara för tight eller för löst.

4. Felaktig användning: Det kan också finnas fall där ägaren inte använder anti-skallhalsbandet på rätt sätt, vilket kan leda till bristande effektivitet. Läs noggrant igenom bruksanvisningen och följ instruktionerna för bästa resultat.

Genom att ta hänsyn till dessa faktorer och vidta lämpliga åtgärder kan du öka chansen för ett väl fungerande anti-skallhalsband och minska risken för eventuella problem med dess funktion.

Funktioner hos PetSafe PBC19-16370, en återuppladdningsbar sprayhalsband för skällande hundar

Förbättrade spraypatroner: Inga kladd. Snabb och enkel utbyte. 35-40 sprayer per patron.

Doftalternativ med citronelladoft eller utan doft: Du får en spraypatron med citronelladoft och en utan doft när du köper halsbandet. Detta gör att du kan avgöra vilket doftalternativ som fungerar bäst för din hund.

Passar hundar över 10 kg: Passar bekvämt på raser av husdjur över 10 kg.

Vibrationsaktiverad: Avger endast en sprut av spray när din hund (och bara din hund) skäller. Lämplig för flera-hunds-miljöer.

Uppladdningsbara litiumjonbatterier: Genomsnittlig batteritid på 40 timmar (beroende på användning).

Indikator för låg spraynivå: Gul blinkande lampa indikerar när det snart är dags att byta patronen.

Indikator för lågt batteri: Röd blinkande lampa indikerar när det är dags att ladda upp halsbandet.

Indikator för fullt batteri & full spraynivå: Grön blinkande lampa.

Vattentåligt: Tål stänk och regn.

3 års garanti: Köp med förtroende!

Hur får man en PetSafe barkkrage att fungera?

För att använda Petsafe Spray Bark Collar, börja med att placera halsbandet på din hunds nacke när den står upp. Se till att sonderna är centrerade på nacken och bara en fingerbredd får plats mellan sonden och hundens nacke. Håll sedan kragen så att vibrationsgivaren pekar nedåt.

När du har placerat kragen korrekt, titta efter en röd lampa som lyser upp och lyssna efter ett pip för att bekräfta att kragen aktiveras. Detta indikerar att det fungerar som det ska och kommer ge ifrån sig en spray om din hund skäller.

Rekommenderade raser för PetSafe PBC19-16370 återuppladdningsbar sprayhalsband mot skällande

Petsafe Spray Bark Collar är utformad för hundraser över 10 kg. Lämpliga raser inkluderar, men är inte begränsade till följande: Boxer, Bulldog, Cocker Spaniel, Corgi och Golden Retriever. Andra lämpliga raser är Greyhound, Labrador, Pudlar (Standard), Schnauzer (Standard & Giant) samt Whippet.

Problem med Petsafe Spray Bark Collar

Alternativt:

Svårigheter med att få Petsafe Spray Bark Collar att fungera

Modul för halsbandet:

– Mått: 6,2 cm lång, 3,5 cm bred och 3,1 cm hög.

Halsbandsremmen:

– Tillverkad av nylon.

– Längd: 65 cm.

– Bredd: 2 cm.

Total vikt: 105 g.

Viktiga faktorer att tänka på när Petsafe Spray Bark Collar inte fungerar

För arbetsraser, envisa hundar eller mycket aktiva hundar rekommenderar vi att använda en statisk elektrisk barkkrage istället för en spraykrage. Spraykragarna är inte effektiva när det gäller att kontrollera skällande hos dessa hundar eftersom sprayavskräckningen inte utgör tillräckligt stark korrigering för att stoppa deras störande skallande.

Fungerar inte Petsafe Spray Bark Collar

En Petsafe Spray Bark Collar är en produkt som används för att träna hundar att sluta skälla. Det kommer med olika tillbehör, inklusive en nylonhalsband och en USB-laddare. Den har också ett inbyggt uppladdningsbart batteri och två spraypatroner – en med citrondoft och en utan doft. En bruksanvisning ingår också för att hjälpa dig komma igång med produkten.

Garantin för Petsafe Spray Bark Collar fungerar inte

3-års garanti – Denna produkt levereras med en 3-årig garanti i Nya Zeeland! Klicka här för fullständiga villkor och bestämmelser.

Hur återställer jag min PetSafe-halsband?

För att sätta på halsbandet trycker du och håller in knappen tills du hör en pip och ser att lampan blinkar grönt. För att återställa halsbandet håller du in strömbrytaren i 10 sekunder tills lampan blir röd och halsbandet stängs av.

– Tryck och håll in knappen för att slå på halsbandet.

– Håll inne strömbrytaren i 10 sekunder för att återställa det.

– Lampan ändrar färg när den slås av eller på.

How do you reset a bark collar?

Slå på kragen. Bekräfta att kragen blinkar grönt två gånger.

– Håll ned strömbrytaren efter den andra gröna lampan.

– Släpp strömbrytaren när den gröna lampan blinkar snabbt 5 gånger.

– Slå på kragen igen för att fortsätta använda den.

P.S. Om du fortfarande har problem med att kragen inte fungerar, kontrollera batteriet och se till att det är ordentligt laddat.

Hur testar du en spray bark krage?

För att kontrollera om Petsafe Spray Bark Collar fungerar korrekt kan du blåsa in i mikrofonen samtidigt som du håller kragen borta från ditt ansikte. Kragen kommer då att spruta ut en doft, vilket indikerar att den fungerar som den ska. Om kragen fortsätter att läcka eller inte sprutar ut någon doft bör du kontakta Kundtjänst för hjälp och support.

Det är viktigt att testa kragens funktion innan användning för att säkerställa dess effektivitet vid träning av hundens skällande beteende. Genom att följa tillverkarens instruktioner och genomföra regelbunden underhåll kan man undvika eventuella problem med produkten.

Om det uppstår problem med Petsafe Spray Bark Collar rekommenderas det alltid att ta kontakt med Kundtjänst för rätt vägledning och assistans. De har kunskap om produkten och kan ge dig råd om hur du bäst löser eventuella tekniska svårigheter eller frågor angående användningen av kragen.

Petsafe Spray Bark Collar är designad för säkerhet och komfort hos både ägaren och hunden, så det är viktigt att se till så den fungerar korrekt innan man använder den på sin fyrbenta vän.

Bark collars that spray, do they work?

Citronellahalsband är mycket effektiva för att kontrollera din hunds skällande. Citronellasprayen är obehaglig för hundar och de lär sig snabbt att koppla samman sitt skällande med sprayen. Detta gör att de blir avskräckta från att fortsätta skälla.

Dessa halsband fungerar genom att detektera ljudet av ditt husdjurs skall och sedan spruta en liten mängd citronella i närheten av deras nos. Doften och känslan av sprayen distraherar dem från deras beteende och hjälper till att bryta mönstret med överdrivet skällande.

P.S. Om du har problem med ett Petsafe Spray Bark Collar som inte fungerar, kan det vara värt att dubbelkolla om batteriet behöver bytas ut eller om enheten behöver rengöras för optimal funktion.