Google Maps 3D View Not Working

– Hem

– Nyheter

– Så här får du en bra 3D-vy på Google Maps på datorn/mobilen

Hur man får en bra 3D-vy på Google Maps kan vara användbart både när du använder det på din dator eller mobil. Det finns några tips och tricks som kan hjälpa dig att få den bästa möjliga upplevelsen av 3D-vyn. Här är några sätt att förbättra din vy:

1. Se till att ha den senaste versionen av Google Maps-appen installerad eller använda den senaste webbläsaren om du använder det via datorn.

3. Förbättra internetanslutningen genom att ansluta till ett snabbt och stabilt Wi-Fi-nätverk, om möjligt.

4. Zooma in så mycket som möjligt för att få mer detaljerade 3D-byggnader och landskap.

5. Om problemet kvarstår, försök rensa cache-minnet i appen eller webbläsaren och starta om enheten.

Genom att följa dessa steg bör du kunna njuta av en bättre 3D-upplevelse med Google Maps oavsett vilken enhet du använder det på!

Google Maps now supports 3D imagery on your PC and mobile devices. If you want to get 3D view in Google Maps, you are in the right place and MiniTool shows you 2 ways to make Google Maps 3D. Go on reading to find what you need.

Google Maps stödjer 3D-visning

Google-företaget ägnar sig alltid åt att förbättra sina produkter. För Google Maps gjordes en förbättring för många år sedan och det är stödet för Google 3D-kartor. Många användare använder Google Maps för att navigera och hitta närliggande laddningsstationer för elbilar, restauranger, bensinstationer osv.

Google Maps erbjuder två visningslägen – 2D och 3D. I 3D-läge kan du få en mer naturlig vy – till exempel kan byggnader, kända landmärken, berg, vägar och mer ses tydligare. Detta liknar Google Maps’ Street View.

Google Maps 3D-visning fungerar inte. Det är vanligt att Google Maps använder en 2D-vy som standard eftersom 3D-visualiseringen kräver mycket grafik. Om du vill se Google Maps i 3D måste du aktivera det manuellt.

Google Maps 3D-visning fungerar inte

Många användare har rapporterat problem med att Google Maps 3D-visning inte fungerar som förväntat. Detta kan vara frustrerande, särskilt om du förlitar dig på denna funktion för att få en mer realistisk och detaljerad vy av platser.

You might be interested:  Problemet med att stavningskontrollen i Office Word inte fungerar

Det finns flera möjliga orsaker till varför Google Maps 3D-visning kanske inte fungerar korrekt. En vanlig anledning är att din webbläsare eller enhet kanske inte stöder den nödvändiga tekniken som krävs för att visa 3D-modeller.

Först och främst bör du se till att din webbläsare är uppdaterad till den senaste versionen. Om du använder en äldre version kan det finnas kompatibilitetsproblem som hindrar visningen av 3D-modellerna i Google Maps.

En annan faktor som kan påverka Google Maps 3D-visningen är hårdvarukraven. För att kunna visa de detaljerade 3D-modellerna behöver din enhet ha tillräckligt med grafik- och processorkraft. Om din enhet har begränsade resurser kan det vara svårt eller omöjligt att köra Google Maps i 3D-läge.

Om problemet kvarstår trots dessa åtgärder kan det vara värt att kontrollera om det finns några inställningar i själva Google Maps-applikationen som behöver justeras. Ibland kan vissa inställningar vara inaktiverade eller felkonfigurerade, vilket leder till att 3D-visningen inte fungerar som den ska.

Om inget av ovanstående åtgärder löser problemet kan det vara värt att kontakta Google Maps support för ytterligare hjälp och vägledning. De kan ha specifika lösningar eller felsökningssteg som är anpassade för ditt specifika fall.

Sammanfattningsvis, om du har problem med att Google Maps 3D-visning inte fungerar korrekt, bör du se till att din webbläsare är uppdaterad, kontrollera hårdvarukraven på din enhet och justera eventuella inställningar i applikationen. Om problemet kvarstår kan det vara bäst att kontakta Google Maps-support för vidare assistans.

Viktiga saker att veta innan du aktiverar Google Maps 3D

Innan du aktiverar 3D i Google Maps finns det några saker du bör vara medveten om. Här är de:

1. Inte alla områden i Google Maps stöder 3D-visning. Avlägsna städer och mindre orter kan bara visas i 2D.

2. För att få tillgång till Google Maps 3D-visning måste du använda en webbläsare som stödjer WebGL. Vanliga webbläsare som Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox och Safari fungerar bra.

Därefter kan du gå vidare till nästa del för att lära dig hur du får 3D-vy i Google Maps på din dator och mobila enhet.

Varför visar inte Google Earth 3D?

Praktiska tips:

1. Innan du använder Google Earth för att få en 3D-representation av ett specifikt område, se till att kontrollera områdets uppdateringsfrekvens. Om det finns begränsad eller föråldrad data kan resultatet vara mindre noggrant.

2. För mer pålitlig information och detaljerade representationer av platser som är viktiga för dig, överväg att använda andra källor som officiella kartor eller geografiska databaser.

You might be interested:  n beskriver att det finns ett problem med nätverkskortet i en Windows 10-dator

3. Kom ihåg att även om Google Earth ger en imponerande visuell upplevelse med sina 3D-modeller, bör du alltid dubbelkolla informationen från flera olika källor innan du fattar beslut baserat på den.

Exempel:

Hur man ser 3D på Google Maps

Det är enkelt att få 3D Google Maps på din Windows-dator eller Mac och bara några klick krävs. Följ nedanstående steg..

Steg 1: Öppna din webbläsare, till exempel Google Chrome, och gå till den officiella hemsidan för Google Maps.

Steg 2: Hitta den nedre vänstra delen av din karta och klicka på Lagers > Mer..

Steg 3: Välj Satellit, markera rutan för Globvy och klicka på 3D-knappen. Då kan du se Google Maps i 3D. För att få fullständig 3D-effekt, håll ner Ctrl-tangenten och dra med musen.

Om du vill återgå till en 2D-vy, klicka på samma knapp som säger 2D i det nedre högra hörnet.

Så här aktiverar du Google Maps 3D på mobila enheter

If you are using a mobile phone, you can also turn on Google Maps 3D view. But you should know the experience isn’t as impressive as on the computer desktop. See how to view 3D images in Google Maps.

Steg 1: Öppna Google Maps på din Android-telefon eller iPhone.

Steg 2: Klicka på karttypsikonen och tryck direkt på 3D för att få en tredimensionell vy.

Om du klickar på 3D kan det automatiskt växla till standardvyn om du befinner dig i terräng- eller satellitvy.

Att göra en säkerhetskopia av din dator är mycket viktigt eftersom det kan hjälpa dig att återställa förlorade data och återställa ett kraschat system till sitt normala tillstånd. Om du använder en dator bör du skapa säkerhetskopior med MiniTool ShadowMaker – gratis backup-programvara.

Ladda ner MiniTool ShadowMaker Trial nu för en 100% ren och säker upplevelse.

Var har Google Maps 3D tagit vägen?

I Google Maps visas inte 3D-byggnader som standard, utan istället när du aktiverar ett lager i appen. Byggnaderna visas i 3D oavsett om det är i en stad eller ett mindre område.

1. Öppna Google Maps-appen på din enhet.

2. Tryck på menyikonen längst upp till vänster på skärmen.

4. Nu kommer kartan att bytas till satellitvy och du kan se markeringar av byggnader.

5. För att visa byggnaderna i 3D, tryck på ikonen längst ned till höger på skärmen (ser ut som tre staplar).

7. När du har valt detta alternativ kommer de markerade byggnaderna att visas i 3D.

Kom ihåg att denna funktion fungerar både för städer och mindre områden, så oavsett var du befinner dig kan du njuta av den imponerande visuella upplevelsen av 3D-byggnader i Google Maps!

Problem med Google Maps 3D-visning fungerar inte

Detta är grundläggande information om 3D Google Maps. Om du undrar hur du får 3D-visning i Google Maps på en dator eller mobil enhet kan denna artikel vara till hjälp. Följ bara de angivna metoderna för att aktivera 3D-vyn.

You might be interested:  Vilka livsmedel bör inte ätas tillsammans

Varför finns inte Vita huset i 3D på Google Maps?

I början hade inte Google Maps en 3D-modell av Washington, DC på grund av säkerhetsbekymmer relaterade till renderingen av vissa känsliga områden som National Mall och Vita huset.

1. National Mall

2. Vita huset

3. Capitol Hill

4. Pentagon

5. FBI:s högkvarter

6. Supreme Court (Högsta domstolen)

7. CIA:s högkvarter

Detta är bara några exempel på platser där säkerhetsfrågor har hindrat skapandet av en 3D-modell i Google Maps för Washington, DC.

Författarinformation:

Vera har varit redaktör för MiniTool Team sedan 2016 och har över 7 års erfarenhet av att skriva tekniska artiklar. Hennes artiklar fokuserar främst på hantering av diskar och partitioner, återställning av data på datorer, videokonvertering samt säkerhetskopiering och återställning av PC: er. Hon hjälper användare att lösa fel och problem som kan uppstå när de använder sina datorer. På sin fritid gillar hon att shoppa, spela spel och läsa artiklar.

Hur lägger jag till 3D Street View i Google Maps?

Följ dessa steg för att använda Google Earth 3D-visning på din dator:

1. Öppna Google Earth på din dator.

2. Klicka på Pegman-symbolen längst upp till höger i verktygsfältet.

3. Välj en plats genom att klicka och dra Pegman till önskad position på kartan.

5. En bild kommer att tas av den valda utsikten och visas som ett miniatyr i panelen till vänster.

Kom ihåg att detta är en generell guide och funktionerna kan ändras över tid baserat på uppdateringar från Google Maps/Google Earth-plattformen.

Hur aktiverar jag 3D i Google Earth?

Open Google Earth Pro.In the left panel, select Layers.Next to “Primary Database,” click Right Arrow .Next to “3D Buildings,” click Right Arrow .Uncheck any image options you don’t want to see.Go to a place on the map.Zoom in until you see buildings in 3D.Explore the area around you.

Which cities have 3D Google Earth

1. London

2. Los Angeles

3. New York

4. San Francisco

5. Tokyo

6. Amsterdam (nytt)

7. Dublin (nytt)

8. Florence (nytt)

9. Venice (nytt)

Detta innebär att det totalt finns nio städer och landmärken där du kan använda 3D-visningen i Google Maps.

Hur laddar jag ner Google 3D Maps?

Besök 3D Warehouse genom din webbläsare. Använd sökrutan eller hitta och öppna modellen du vill ladda ner. På modellens detaljsida, klicka på Ladda ner-knappen.

P.S. Glöm inte att utforska fler objekt som finns tillgängliga!