Pokemon Go Google Account Not Working

Pokémon Go är en populär mobilspel som har tagit världen med storm sedan det släpptes år 2016. Spelet låter spelarna fånga virtuella Pokémon i den verkliga världen genom att använda sina mobila enheter. För att spela spelet behöver spelare logga in med ett Google-konto, men nyligen har många användare rapporterat problem med att deras Google-konton inte fungerar korrekt i samband med spelet. Detta har lett till frustration och förvirring bland spelarna som vill fortsätta sin Pokémon-jakt utan hinder. I denna artikel kommer vi att undersöka de vanligaste orsakerna till varför Pokemon Go Google Account inte fungerar och ge några möjliga lösningar på problemet för att hjälpa spelarna komma igång igen.

Del 1: Varför kan inte Pokemon Go logga in med Facebook?

Before resolving any issue, it’s crucial to determine the cause of the error. When encountering a message like”Pokémon Go failed to login, please try again” upon opening the game window, pinpointing the reason behind this error is essential. We have found the following reasons for you:

Ibland när vi stöter på problem som att inte kunna logga in i Pokémon Go tenderar vi att tro att det beror på spelets system. Men det kan också bero på en ostabil anslutningssignal. För att minska detta bör spelare av Pokémon GO försöka hitta en miljö med en stabil Wi-Fi- eller mobildataanslutning.

Som ett spel med förstärkt verklighet som lägger stor vikt vid användarupplevelsen, strävar Pokemon Go ständigt efter att optimera spelet för att erbjuda den mest njutbara upplevelsen för spelarna. Detta innebär kontinuerliga ansträngningar från Pokemon Go-teamet för att fixa och åtgärda buggar eller fel i spelet. Om spelet inte uppdateras snabbt kan den äldre versionen kanske inte stödja inloggning på ditt Pokemon GO-konto.

Om du upplever att din iPhone eller Android-enhet laggar i början av spelet kan det bero på att spelets cache tar upp för mycket utrymme. När cachen blir för stor kan det leda till att spelet fryser, applikationen blir långsam eller till och med avbrott i kontinuerlig användning.

Om alla ovan nämnda faktorer har uteslutits som orsak till inloggningsproblemet är det troligtvis relaterat till Niantics servrar. Ingen spel är felfritt och spelets servrar kan vara under felrättning, vilket kan resultera i tillfälliga inloggningsproblem. Systemfel är vanliga och inträffar regelbundet i sådana situationer.

Observera att dessa är några potentiella orsaker till inloggningsproblem i Pokemon Go med Facebook, och genom att åtgärda dessa problem kan du återfå åtkomst till ditt konto.

Möjlighet att använda falska GPS-positioner på iOS- eller Android-enheter gör det möjligt att snabbt ändra din plats till vilken plats som helst i världen. Detta kan vara användbart för olika ändamål, inklusive spel som Pokemon Go där du kan fånga virtuella karaktärer baserat på din verkliga position. Genom att använda denna funktion kan spelare fuska genom att låtsas vara någon annanstans än sin faktiska plats. Det är dock viktigt att notera att detta inte rekommenderas eftersom det strider mot spelets regler och kan leda till avstängning från spelet om du blir upptäckt.

You might be interested:  Den Förbisedda Staden i Cities Skylines

Lösningar för att åtgärda problem med inloggning på Pokemon Go: Effektiva metoder

Om du stöter på de tidigare nämnda felen, som ‘Misslyckades att logga in’ eller ‘Kan inte autentisera’, bör följande lösningar hjälpa dig:

Besök Downdetector för att kontrollera spelets serverstatus och se rapporterade avbrott för Pokemon GO under de senaste 24 timmarna. Om serverna är nere rekommenderas det att vänta innan du försöker logga in igen.

Vanligtvis får du en notifiering från appen om tillgängliga uppdateringar, men du kan också manuellt kontrollera Play Store eller App Store för eventuella tillgängliga uppdateringar.

Eftersom Pokemon GO är ett online AR-spel är en stabil internetanslutning avgörande. Utför en hastighetstest för att se till att din internetanslutning fungerar korrekt.

För att återställa din internetanslutning kan du aktivera flygplansläge på din Android- eller iOS-enhet. Efter några sekunder kan du inaktivera flygplansläget och försöka spela spelet igen.

Försök återställa lösenordet för det konto du använder för att spela Pokemon GO, till exempel Google, Facebook, Apple, Pokemon Trainer Club eller Niantic Kids. Efter återställningen försök logga in igen.

Om du kommer ihåg ditt användarnamn för Pokemon GO, kontakta Niantic support för ytterligare hjälp med att återfå din e-postadress. Vid kontakt bör du ange problemkategorin som ‘Inloggningsproblem’.

Stäng av spelet på din enhet och ta bort det från listan över nyligen använda appar. Starta spelet igen och försök logga in.

Restart your iOS or Android device, as this simple action can often resolve various issues. After restarting, launch the game and check if the “Unable to Authenticate” error persists.

Avinstallera Pokemon GO från din enhet och installera om det från Play Store eller App Store.

By following these steps, you should be able to resolve the “Failed to Login” or “Unable to Authenticate” errors in Pokemon GO. If you need further assistance on topics like evolutions, defeating Team GO Rocket members, and more, feel free to explore our Pokemon GO guides.

Varför kan jag inte logga in på Pokémon GO med mitt Google-konto?

För att säkerställa att din mobila enhet har en stark nätverksanslutning, kontrollera detta eller vänta en kort stund och försök sedan logga in igen. Om problemet kvarstår kan du försöka stänga av och öppna Pokémon GO-appen igen. På Android-enheter gör du så här:

1. Tryck på Inställningar.

2. Välj Appar.

3. Hitta Pokémon GO i listan och tryck på det.

4. Tryck på Tvingad stopp.

Kom ihåg att dessa instruktioner är specifika för Android-enheter.

Lycka till!

Fånga Pokémons utan att behöva röra dig!

Med sin enorma användarbas fortsätter Pokemon Go att fascinera spelare över hela världen, som ivrigt söker nya tips och tricks varje dag.

Genom att lära dig och tillämpa dessa strategier kan du förbättra ditt spel, dra nytta av spelets dolda funktioner och njuta av en unik upplevelse under hela din spelsresa. Vi har samlat några värdefulla tips åt dig, så låt oss dyka in och snabbt höja dina färdigheter!

You might be interested:  The Subtle Art Of Not Giving A F - En Självsäker Attityd Till Livet

Att kläcka ägg i Pokemon Go utan att behöva gå är en otroligt effektiv spelmekanism. När du är ivrig att få nya karaktärer men ogynnsamma väderförhållanden hindrar utomhusaktivitet blir det extremt utmanande att uppfylla kravet på promenad för äggkläckning.

Det finns dock en lösning: LocaChange, en platsförändrare. Upptäck detta genialiska tillvägagångssätt för att kläcka Pokemon Go-ägg utan ansträngning och utan behov av fysisk promenad!

Njut av full kompatibilitet med både Android-enheter (inklusive Android 14) och iOS-enheter (inklusive den senaste iOS 17).

Samtidigt kan du ändra plats på upp till 10 enheter.

Joysticken ger dig full kontroll över din rörelseväg, hastighet och plats.

Denna funktion fungerar utmärkt med alla platstjänstbaserade appar som Tinder, Snapchat, Hitta mina vänner, AR-spel och populära sociala medieplattformar.

Få åtkomst till Pokémon i avlägsna eller begränsade områden genom att ändra platsen.

Cooldown-timern hjälper dig att undvika mjukspärr i Pokémon GO.

Så här använder du LocaChange specifikt för att enkelt ändra plats i Pokemon GO.

Step 1:Download and install LocaChange into your Computer.

Steg 2: Efter att du har installerat LocaChange, starta det. Anslut sedan din telefon till datorn med en USB-kabel eller WIFI-anslutning (vi rekommenderar USB-kabel eftersom den har 100 procents framgångsgrad).

Steg 3: Välj någon av teleporteringslägena, två-punkt-läget eller flera punkters läge, ange den plats du vill hoppa till eller överföra dig till och klicka på Flytta-knappen för att ändra din GPS-position.

Med ovanstående steg kan du enkelt fånga Pokemon från långt borta hemifrån, och att fejka GPS-plats är inte längre något att oroa sig för. Förutom funktionen att spoofa Pokemon GO, så stöder LocaChange även följande funktioner: tillhandahålla populära Pokemon-rutter, stödja planering av rutter, spara samlingsinformation i molnet och använda joystick för flexibel GPS-rörelse.

Varför fungerar inte mitt Pokémon GO-konto?

För att lösa problemet med att inte kunna logga in på Pokemon Go med ditt Google-konto, bör du först se till att din mobil har en stark nätverksanslutning. Du kan också försöka stänga av och öppna appen igen och sedan försöka logga in igen. Om problemet kvarstår kan du kontakta oss genom att använda knappen längst ner på den här sidan.

Det är viktigt att ha en stabil internetuppkoppling när du spelar Pokemon Go för att kunna logga in ordentligt. Om det inte fungerar kan det hjälpa att starta om appen eller till och med din telefon för att åtgärda eventuella tekniska problem.

Om ingenting av detta fungerar, finns det möjlighet att det kan vara ett fel från vår sida. I så fall rekommenderas det starkt att du kontaktar vårt supportteam via länken längst ner på skärmen så vi kan hjälpa dig vidare med ditt problem.

Problem med Google-kontot i Pokemon Go

Det avslutar vår diskussion för idag! Vi har täckt anledningarna till varför Pokemon Go inte kan logga in och gett lösningar för att åtgärda dem. Dessutom delade vi några värdefulla speltips för det populära Pokemon Go. Ett märkbart tips är att använda platsfusket LocaChange, som gör det möjligt med enkel spelupplevelse i detta mycket omtyckta AR-spel. Tveka inte längre – ladda ner och upplev det nu!

You might be interested:  Hur man åtgärdar problem med Clownfish som inte fungerar

Simulera din plats i iOS/Android till vilken plats som helst i världen direkt.

Fungerar 100% med platstjänsterbaserade appar som AR-spel, sociala plattformar osv.

Joystick för att simulera GPS-rörelse fritt när du spelar spel.

Du har redan betygsatt den här artikeln, var snäll och upprepa inte din bedömning!

Hur kopplar jag mitt Google-konto till Pokémon GO igen?

2. Välj den inloggningsleverantör du vill koppla ditt konto till genom att markera rutan bredvid.

3. Följ instruktionerna för att koppla ditt konto med den valda leverantören.

Genom att följa dessa steg kan du använda ett annat konto (t.ex. Google) för att logga in på ditt Pokémon GO-konto istället för det befintliga kontot som är länkat till appen.

Recovering Pokémon GO Google account

Om du har raderat ditt Pokémon Trainer Club-konto och använt en sekundär autentiseringsmetod (som Facebook eller Google-inloggning) för att logga in på Pokémon GO, kan det vara möjligt att återställa dina speldata genom att kontakta Niantic support här (denna länk tar dig till en webbplats som inte skapats eller underhålls av The Pokémon Company).

1. Inloggningsproblem: Vissa användare kan uppleva svårigheter att logga in på sina Pokemon Go-konton med sitt Google-konto. Detta kan bero på tekniska problem eller felaktiga autentiseringsuppgifter.

2. Felmeddelanden: Ibland kan användare få felmeddelanden när de försöker ansluta sitt Google-konto till Pokemon Go-appen. Detta kan indikera ett problem med servern eller otillräckliga behörigheter.

3. Dataförlust: Om du tidigare har kopplat ditt Pokemon Go-spel till ditt Google-konto och sedan raderat kontot, finns det risk för dataförlust om du inte hade säkerhetskopierat din speldata.

4. Återställningsprocess: För att återställa dina speldata efter att ha förlorat åtkomsten till ditt Google-konto måste du kontakta Niantic-supporten och ge dem nödvändig information för verifiering av ägande.

5. Längre väntetider: På grund av hög efterfrågan och begränsade resurser kan det ta längre tid än förväntat att få hjälp från Niantic-supporten.

6. Alternativa autentiseringsmetoder: Om du inte kan återställa ditt Google-konto kan du överväga att använda en annan autentiseringsmetod, som Facebook eller Pokémon Trainer Club, för att logga in på Pokemon Go och fortsätta spela.

7. Försiktighet med tredjepartsappar: Användning av tredjepartsappar eller modifieringar av Pokemon Go-appen kan orsaka problem med Google-inloggningen och leda till förlust av speldata.

8. Uppdateringar och korrigeringar: Se regelbundet efter uppdateringar och korrigeringar från Niantic för att lösa eventuella problem med Google-inloggningen i Pokemon Go.

9. Säkerhetsåtgärder: Förhindra framtida problem genom att säkerhetskopiera din speldata regelbundet och vara försiktig när du hanterar dina autentiseringsuppgifter.

10. Kontakta supporten: Om ingenting annat fungerar bör du kontakta Niantic-supporten direkt för ytterligare hjälp med ditt specifika fall av Pokemon Go Google-kontoproblem.

Varför blev jag bannad på Pokémon GO?

P.S. För att undvika eventuella problem rekommenderas det starkt att endast använda officiell och auktoriserad programvara när du spelar Pokémon GO.