After Effects Not Importing Photoshop Layers

En av de bästa funktionerna i Adobe Creative Cloud är möjligheten att importera lager och element mellan program. Du kan förbereda dina designer i Photoshop och sedan importera lagren till After Effects för animering. När du väl vet hur du ska förbereda dina filer blir processen mycket enklare.

Photoshop är en utmärkt plats att skapa designer som du sedan kan animera i After Effects. Teknikerna vi kommer att täcka bör fungera med nästan vad som helst du kan skapa i de senaste versionerna av Photoshop och After Effects. Att veta hur man ordentligt ställer in dina designer i Photoshop är avgörande för att hålla importprocessen smidig och enkel. Vi kommer att täcka dessa tekniker i en annan kommande handledning, så för idag kan du njuta av denna välpreparerade fil om du vill följa med!

After Effects är en applikation med många alternativ, vilket innebär att du kan ha flera olika sätt att närma dig något och vilket som är bäst kan bero på vad du gör. Så vi kommer att utforska de olika metoderna du kan använda för att importera dina lagerade Photoshop-filer till After Effects, och varför du kanske väljer olika metoder vid olika tillfällen.

Hur man importerar Photoshop-filer till After Effects

Kom ihåg när jag sa att After Effects har många alternativ? Det finns faktiskt flera olika sätt att importera en fil på! Alla gör i stort sett samma sak, så du kan använda vilket som helst av dem som du föredrar.

Problem med att importera Photoshop-lager i After Effects

Först upp är den enklaste vägen. Gå till Fil > Importera > Fil.

Detta är praktiskt om du behöver hämta en specifik fil eller en grupp av filer för en komposition. När du har valt din fil och klickat på Importera, kommer du att se ett popup-fönster, som vi kommer att prata mer om inom kort.

Du kan också vänsterklicka i mappen på vänstra sidan av skärmen och välja från samma alternativ.

Skapa en ny komposition från material

If you haven’t opened a new composition yet, you can select New Composition From Footage and bring in your files that way.

Ej möjligt att importera Photoshop-lager till After Effects

Om du har en fil i CC-biblioteket kan du helt enkelt högerklicka på den och välja Lägg till i projekt.

En annan möjlighet är att du kan välja objektet i din CC Library och dra det direkt till ditt Projektfönster eller en befintlig komposition.

Problem med att importera Photoshop-lager till After Effects

Slutligen kan du bara dra och släppa filen från din filbläddare. (Detta är vanligtvis mitt favoritsätt!).

Oj! De flesta av dessa metoder kommer att utlösa det webbläsarfönster som jag nämnde, så låt oss titta på alternativen där inne istället.

Problem med filbläddrare (OS-specifik) i After Effects

Eftersom detta inte är en bildsekvens, se till att Photoshop-sekvensen inte är markerad. Du har också möjlighet att importera som material eller en komposition. Men den här nedrullningsmenyn är egentligen överflödig, så du kan oftast ignorera den. Så snart du väljer filen och klickar på Importera, skickas du till nästa popup-fönster där de viktiga besluten börjar tas..

You might be interested:  Problemet med Google Maps 3D-visning

Svårigheter med att importera Photoshop-lager till After Effects

After Effects vill veta hur du vill importera din fil. Denna gång väljer vi Filmaterial, vilket kommer att importera hela Photoshop-dokumentet som en enda plattad bild. Nu kan vi ta med den filen till antingen en befintlig eller ny komposition.

Jag har importerat min bild till After Effects, men som jag nämnde är det bara en plattad bild utan många alternativ. Trots det är den fortfarande länkad till originalfilen i Photoshop.

Om jag går tillbaka till Photoshop, gör en ändring och sparar filen, kommer dessa ändringar sedan att visas i After Effects. Detta gör det superenkelt att snabbt justera designen.

Detta innebär dock att du måste använda två olika program för att påverka din komposition korrekt, vilket kan vara mer arbete än du önskar. Istället låt oss importera filen på ett annat sätt så att vi kan manipulera den inom After Effects.

Problemlösning: Importera separata Photoshop-lager till After Effects

Låt oss rensa bort allt annat och börja om från början. Importera din fil på det sätt du föredrar, men välj nu Importtyp > Komposition – Behåll lagerstorlekar..

Du kommer också att se att dina lageralternativ ändras, vilket ger dig möjlighet att behålla redigerbara Photoshop-lagerstilar eller slå samman dem med lagren. Detta beror på situationen och du måste fatta beslutet baserat på din design.

Now After Effects has created two items: A composition, and a folder containing all of the layers within that composition. AE will set the duration and framerate based on either the footage imported, or—since we are using still images—based on settings of the last composition you used.

En snabb anteckning om din tidslinje. Lagordningen bör vara densamma som i Photoshop, men det finns vissa skillnader. I Photoshop kallas samlingar av lager för grupper, och de är användbara när du applicerar masker och filter. I After Effects kallas de för Pre-Compositions och det finns flera sätt att använda dem på utöver vad du kan göra i Ps.

På vissa sätt liknar precomps nästan mer Smart Objects, eftersom de inte är direkt tillgängliga utan att faktiskt dyka in i dem, på ett sätt som gör att du inte kan se de andra delarna av din projektsstruktur.

Du kan också märka att vissa element inte importeras exakt som de ser ut i Photoshop. I det här fallet är vår vignett inte fjädrad korrekt, men som tur är är det enkelt att justera. Ta dig tid att kontrollera att allt ser ut som du vill ha det när du har importerat dina lager. Att importera en referensexport av din Photoshop-design är ett bra sätt att dubbelkolla dig själv. Detta blir grunden från vilken du kommer bygga din animation.

Eftersom vi importerade dessa som lagerstorlek kommer du också att märka att lagren har sina egna individuella begränsningsrutor, vilket hänvisar till de synliga områdena på bildlagret. Varje lagers ankarpunkt kommer att placeras i mitten av den specifika begränsningsrutan. Vissa funktioner, som Photoshop’s lagermasker, påverkar faktiskt storleken på begränsningsrutan som After Effects upptäcker. Det är därför viktigt att fatta dessa beslut innan man fortsätter med animationen.

Denna metod innebär att du kanske behöver tänka lite mer i förväg i Photoshop, men ger dig tillgång till hela lagrets storlek efter importering till After Effects. Animering involverar ofta att flytta lager runt, så det är vanligtvis mycket användbart att ha tillgång till hela lagret.

You might be interested:  C Drive, Where Art Thou? Disk Defragmenter Seeks Your Presence in Windows 10

Ej möjlighet att importera Photoshop-lager till After Effects

Det finns en sista importmetod att diskutera, och det är att importera som en komposition. Jag önskar att de hade döpt den till Komposition – Dokumentstorlek, eftersom det är vad den gör!

När du har importerat dina lager kommer du att märka en stor skillnad från vår tidigare importmetod. Istället för olika begränsningsrutor är bildlagren låsta till kompositionens storlek, och varje lagers ankarpunkt kommer att vara i mitten av kompositionen. Det betyder att eventuella efter-importmasker eller positionsförändringar du gör i din Photoshop-fil inte påverkar lagrets begränsningsruta eller storlek i After Effects, men det innebär också att du kan ha mycket mindre flexibilitet i animationen.

Svårigheter med att använda Photoshop-lager i After Effects

Om du gör ändringar i ditt projekt i Photoshop, som att byta namn på lager, bör After Effects kunna följa med. Men om du tar bort ett lager från din Photoshop-fil kommer After Effects bli upprört och betrakta det lagret som saknat material.

På samma sätt kommer inte en ny lager automatiskt att visas i After Effects om du lägger till det i din Photoshop-fil. Länken mellan programmen ser bara de lager som fanns när filen importerades första gången. Om du vill lägga till ett nytt lager eller element måste du antingen importera filen igen eller lägga till elementet separat. Se den fullständiga handledningen för fler tips om vilka metoder som är mest lämpliga för ditt projekt.

Ge dina designprojekt en nystart med After Effects

Om du vill ta dina designer och ge dem liv behöver du gå djupare in i allt som After Effects kan göra. Därför rekommenderar vi att titta på ! för att lära dig mer om programmet.

After Effects Kickstart is the ultimate After Effects intro course for motion designers. In this course, you’ll learn the most commonly used tools and best practices for using them while mastering the After Effects interface.

Utforska realtids 3D med vår nybörjarkurs i Unreal Engine av Jonathan Winbush. Bli expert på att importera tillgångar, bygga världar, animation och filmscener för att skapa fantastiska 3D-renderingar på nolltid! Perfekt för rörelseformgivare som är redo att ta steget uppåt.

Upptäck hemligheterna bakom karaktärsdesign i denna dynamiska kurs! Utforska formens språk, regler för anatomi och motiv för att skapa animeringsklara karaktärer. Få tips om ritning, knep och behärskning av Procreate (eller vilken ritningsapp som helst). Perfekt för konstnärer som vill lyfta sin konst till nya höjder.

Ta din frilanskarriär inom rörlig design till nya höjder med vår guide för att lyckas hos kunderna. Behärska en metod som kan upprepas för att hitta, kontakta och fånga kunder. Lär dig att identifiera potentiella kunder, vårda leads och utveckla en framgångsrik filosofi som frilansare mitt i kaoset.

Ta dina redigeringsfärdigheter till nästa nivå med After Effects! Lär dig att använda det för dagliga behov och skapa dynamiska mallar (Mogrts) för smidigare teamwork. Du kommer att behärska skapandet av animerade grafik, ta bort oönskade element, spåra grafik och göra anpassningsbara mallar.

Skilj dig från mängden med Demo Reel Dash! Lär dig att framhäva ditt bästa arbete och marknadsföra din unika magi. Vid slutet kommer du att ha en helt ny demo-reel och en skräddarsydd kampanj för att visa upp dig själv för en publik som är i linje med dina karriärmål.

Utforska och förbättra dina 3D-färdigheter med Ljus, Kamera, Rendera! Fördjupa dig i avancerade Cinema 4D-tekniker tillsammans med David Ariew. Bli mästare på grundläggande cinematografi färdigheter, få värdefulla resurser och lär dig verktyg och bästa metoder för att skapa imponerande arbete som imponerar på kunderna.

You might be interested:  Jag är HDMI-ljudet som inte fungerar på TV:n i Windows 10

Master After Effects at your own pace with Jake Bartlett’s beginner course. Perfect for video editors, you’ll learn to create stylish animated graphics, remove unwanted elements, and track graphics into shots. By the end, you’ll be equipped for everyday AE needs and more.

Förbättra din arbetsflöde i Premiere med anpassningsbara AE- mallar! Behärska skapandet av dynamiska Motion Graphics-mallar (Mogrts) i After Effects för att snabba upp ditt teams arbete. Vid slutet kommer du kunna skapa lätt-anpassningsbara mallar som kan användas sömlöst i Premiere Pro.

Hur man importerar Photoshop-lager till After Effects

När du arbetar med både Adobe Photoshop och After Effects kan det vara användbart att kunna importera dina Photoshop-lager direkt till After Effects. Detta sparar tid och ger dig möjlighet att enkelt anpassa dina lager i båda programmen.

För att importera dina Photoshop-lager till After Effects, följ dessa steg:

1. Öppna din projektmapp i After Effects.

3. Bläddra igenom mappen där din Photoshop-fil är sparad och välj den fil du vill importera.

Efter dessa steg kommer din Photoshop-fil att importeras som en komposition i After Effects-projektet, med varje lager bevarat individuellt.

Om du behöver göra ändringar eller justeringar av något specifikt lager från din importede komposition kan du dubbelklicka på kompositionsikonen för att öppna den i ett separat fönster.

Genom att följa dessa enkla steg kan du importera dina Photoshop-lager till After Effects och skapa dynamiska och anpassningsbara projekt.

Hur länkar jag om PSD-lager i After Effects?

1. Dubbelklicka på lagret i den saknade filen i Projektpanelen.

2. AE kommer då be dig att hitta den saknade filen.

3. Peka helt enkelt ut det nya PSD-filens matchande lager.

4. Istället för att manuellt behöva återlänka varje lager, bör alla lager automatiskt anslutas igen!

5. Se till att du har den senaste versionen av både After Effects och Photoshop installerad.

6. Kontrollera om det finns några specialtecken eller ogiltiga tecken i filnamnet som kan orsaka problem vid importering.

7. Försök öppna och spara om PSD-filen innan du försöker importera den igen i After Effects.

8. Om möjligt, prova att exportera PSD-filen som en annan format (t.ex JPEG eller PNG) och sedan importera den till After Effects istället.

9. Starta om både After Effects och datorn för att se om det hjälper till att lösa problemet.

10.Prova också gärna andra metoder för importering, såsom dra och släpp direkt från Finder/Filutforskaren in i projektet.

Kom ihåg: Det är alltid bra idé att säkerhetskopiera dina filer innan du gör ändringar eller experimenterar med dem!

How do I import layers into After Effects?

När du importerar en komposition i After Effects visas den importerade kompositionen och en mapp med varje lager som filmklipp i Projektpanelen. För att importera filer från en sekvens väljer du Fil > Importera > Fil. Välj vilken som helst fil i sekvensen. Om du vill importera endast vissa filer i sekvensen markerar du den första filen, håller ned Skift-tangenten och markerar sedan den sista filen att importera.

Hur får jag lager att visas i After Effects?

Följ dessa steg för att lägga till lager i din komposition i After Effects:

1. Öppna din komposition i tidslinje-panelen.

Du kan också dekorera texten genom att infoga ett P.S.

How do I export layers from Photoshop to files?

1. För att importera Photoshop-lager till After Effects, behöver du använda ett speciellt script.

2. Detta script gör det möjligt att exportera varje lager som en separat fil från Photoshop.

3. Genom att sedan importera dessa filer till After Effects kan du arbeta med dem individuellt och skapa olika effekter eller animationer.