Instagram Sign Up Next Button Not Working

Läsare bidrar till att stödja Windows Report. När du gör ett köp via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate-provision..

Läs igenom sidan med affiliate disclosure för att ta reda på hur du kan hjälpa Windows Report utan att spendera några pengar. Läs mer.

Many readers reported that Instagram sign-up is not working. The error message reads, Sorry, you can’t create an account right now. The issue can be faced by new and existing users who are trying to create a new account. And it is easily fixable with a few quick tricks and solutions.

Varför tillåter inte Instagram mig att skapa ett konto? Här är några anledningar till varför du inte kan skapa ett konto på Instagram:

Det finns några möjliga orsaker till att Instagram Sign Up Next-knappen inte fungerar:

1. Du kan ha nått det maximala antalet konton som kan skapas med en e-postadress på Instagram. Detta innebär att du behöver använda en annan e-postadress för att skapa ett nytt konto.

2. Det kan finnas problem med Instagrams nätverk eller server, vilket gör det omöjligt att skapa ett nytt konto för tillfället. Du kan försöka igen senare när problemen har lösts.

3. Om ditt tidigare konto har blockerats av Instagram på grund av överträdelse av deras riktlinjer och du försöker skapa ett nytt konto med samma uppgifter, enhet eller IP-adress, kan det resultera i felmeddelanden och hindra dig från att fortsätta registreringsprocessen.

Kom ihåg att dessa är bara några möjliga orsaker och det bästa sättet att få hjälp är genom att kontakta Instagrams supportteam för ytterligare assistans.

Varför tillåter inte Instagram mig att skapa ett nytt konto?

Om du inte kan skapa ett Instagram-konto bör du kolla på Instagrams serverstatus. Serverna hanterar begäran om att öppna ett nytt konto. Om serverna är nere på grund av fel eller underhållsarbete kommer du inte att kunna skapa ett Instagram-konto.

Det innebär helt enkelt att det finns något problem med de datorer som hanterar alla förfrågningar om nya konton på Instagram. Om dessa servrar är nere, så fungerar det inte att skapa ett nytt konto just då.

You might be interested:  Outlook uppdaterar inte inkorgen automatiskt på Android

Det kan vara bra att vänta och försöka igen senare när serverproblemen har åtgärdats, eller kontakta Instagram-supporten för mer information och hjälp med ditt problem.

Problem med Instagrams registreringsknapp: Hur åtgärdar jag felet?

Innan du provar de något mer komplexa lösningarna, här är några snabba tips som kanske kan hjälpa till:

4. Prova en annan enhet eller webbläsare: Om ingenting ovan fungerar, testa att använda en annan enhet eller en annan webbläsare för att se om det gör skillnad. Det kan finnas specifika kompatibilitetsproblem mellan din nuvarande enhet/webbläsarkombination och Instagram-plattformen.

– Kontrollera om du redan har 5 konton med samma e-postadress, eftersom det är gränsen. I så fall kan du använda en ny e-postadress och enhet för att registrera dig när Instagram inte låter dig skapa ett nytt konto.

– Verifiera om Instagram är nere i din region. Du kan använda Downdetector eller en annan social plattform för att kontrollera detta. Vanligtvis börjar Instagram trenda på Twitter när det är nere.

– Se till att rätt datum och tid är inställda på den enhet du använder för att skapa ett konto.

Observera: Detta ska vara en enskild text utan utökning av ämnet och ingenting annat än vad som efterfrågades ska inkluderas i svaret.

Om dessa tre lösningar inte fungerar, kan du prova de som listas härnäst.

1. Create an account on a browser

När Instagram inte tillåter dig att skapa ett nytt konto kan det enklaste sättet vara att använda en webbläsare. Ibland fungerar appen konstigt, men Instagram-webbplatsen fungerar oftast utan problem.

Registreringsprocessen på webbplatsen är lika smidig och enkel som i den officiella appen. Så prova det, och om saker fortfarande inte fungerar, öppna Instagram-webbplatsen i inkognitoläge.

Problem med Instagram Sign Up Next-knappen fungerar inte

Om du har ett Instagram-konto kopplat till Facebook och försöker skapa ett nytt konto medan du är utloggad från Instagram men fortfarande inloggad på Facebook, måste du logga ut från Facebook.

Det kan uppstå problem när du försöker skapa ett nytt Instagram-konto om du är ansluten till Facebook på samma enhet.

Problem med Instagrams Next-knapp vid registrering

En del användare har rapporterat att de inte kan skapa ett konto på Instagram på grund av problem med IP-adressen. Instagram blockerar ibland vissa IP-adresser av olika anledningar, till exempel innehåll eller aktivitet som anses vara olämpligt.

Det de gjorde var att försöka registrera sig med hjälp av en annan internetleverantör, om det var möjligt, vilket innebär en annan IP-adress. Processen gick helt smidigt. Ett snabbt knep är att byta till Wi-Fi om du använder mobildata och vice versa.

Problem med Instagrams registreringsknapp: Nästa fungerar inte

För att lösa problemet med Instagrams Next-knapp som inte fungerar vid registrering kan du ladda ner en pålitlig VPN. Vi rekommenderar att använda Private Internet Access för detta ändamål.

You might be interested:  Det kan vara frustrerande när du försöker ansluta din MacBook Pro till strömadaptern via USB-C-porten och ingenting händer. Du kanske har provat olika kablar eller adaptere

Denna VPN-tjänst ägs av Kape Technologies och är en av de bästa på marknaden, med över 3300 servrar som finns i 46 olika länder.

När du har laddat ner VPN-programmet, öppna det och välj en server. Programmet kan också välja en åt dig som standard. Sedan kan du öppna Instagram-sidan och se om du kan registrera dig med ett nytt konto.

Inte bara kommer VPN:en dölja din faktiska IP-adress, utan den kommer också skydda din integritet när du surfar online, så du kanske väljer att behålla tjänsten trots allt.

Om du är intresserad av fler alternativ kan du ta en titt på dessa topp VPN-lösningar som vi nyligen har recenserat.

Nu när du kan skapa ett Instagram-konto, kolla in den bästa programvaran för att posta på Instagram och öka din räckvidd på nolltid.

Berätta gärna vilken lösning som fungerade för dig och dela eventuella andra möjliga lösningar i kommentarsfältet nedan.

Radu Tyrsina har varit en Windows-entusiast sedan han fick sin första dator, en Pentium III (en monstermaskin på den tiden).

För de flesta barn i hans ålder var internet en fantastisk möjlighet att leka och kommunicera med andra, men han blev djupt imponerad av informationsflödet och hur lätt det är att hitta vad som helst på webben.

Innan han grundade Windows Report, denna speciella nyfikenhet för digitalt innehåll gjorde det möjligt för honom att växa ett antal webbplatser som hjälpte hundratals miljoner människor att snabbare hitta svaren de söker efter.

Det är frustrerande att inte kunna lägga till en annan Instagram-konto

Om du har flera Instagram-konton och loggar in med ett enda användarnamn och lösenord, måste du lägga till varje konto separat. Om du tar bort ett konto från din gemensamma inloggning eller ändrar lösenordet för ett enskilt konto som är kopplat till den gemensamma inloggningen kan du inte lägga till det igen.

Förklaring:

1. Du behöver separata inloggningsuppgifter för varje Instagram-konto som inte redan är kopplade till ditt nuvarande enkla login.

2. Om du tar bort ett konto från ditt enkla login eller ändrar lösenordet för ett individuellt konto kan du inte lägga till det igen i det enkla login-systemet.

3. Var noga med att hantera dina kontoinställningar noggrant för att undvika problem med att lägga till och ta bort konton i samband med din gemensamma inloggning på Instagram.

Instagram not working today 5 March 2024

Den 5 mars var Facebook och Instagram, som ägs av Meta, tillbaka online efter en över två timmar lång driftstörning. Driftstörningen orsakades av ett tekniskt problem och påverkade hundratusentals användare globalt.

P.S. Vi beklagar eventuella olägenheter detta kan ha orsakat för våra användare under den tid då plattformarna var nere. Vi arbetar ständigt med att förbättra vår infrastruktur för att undvika liknande incidenter i framtiden. Tack för er tålamod!

Instagram not functioning on 5 March 2024

Här är några potentiella orsaker till varför Instagram och Facebook gick ner den 5 mars 2024:

You might be interested:  Samsung Smart Switch kan inte upptäcka telefonen

1. Tekniska problem: En möjlig anledning kan vara tekniska problem med Metas system. Problem med servrarna eller databaserna som driver Instagram och Facebook kan ha orsakat avbrottet.

2. Uppdateringar eller underhåll: Ett annat skäl kan vara att Meta genomförde uppdateringar eller underhåll på sina plattformar. Ibland kräver dessa processer att tjänsterna stängs av tillfälligt för att implementera förändringar eller fixa buggar.

3. Cyberattacker: Det är också möjligt att det inträffade en cyberattack mot Meta, vilket ledde till nedgången av Instagram och Facebook. Hackare kan ha försökt få obehörig åtkomst till användardata eller stört systemen på något sätt.

4. Kapacitetsproblem: Om antalet användare ökade kraftigt vid den tiden, kanske Meta inte hade kapacitet nog att hantera belastningen på sina servrar och nätverk, vilket resulterade i ett sammanbrott.

Dessa är bara spekulativa faktorer baserade på tidigare händelser när liknande sociala medieplattformar har drabbats av driftsstörningar. Den exakta orsaken bakom nedgången skulle behöva bekräftas av företaget självt efter en utredning.

Instagram blockar dig från att skapa ett nytt konto i en viss tid

Det beror på hur många gånger du har blivit avstängd och vilka åtgärder som ledde till avstängningen. Vanligtvis varar en tillfällig avstängning på Instagram från några timmar upp till 24-48 timmar. Avstängningens längd beror också på dina efterföljande handlingar. Om du fortsätter att begå felaktiga handlingar kan avstängningen förlängas.

1. Tillfällig avstängning i några timmar.

2. Tillfällig avstängning i 24-48 timmar.

3. Förlust av vissa funktioner, såsom gilla-knappen eller kommentarer under en viss tid.

4. Permanent borttagande från plattformen om överträdelserna är allvarliga eller upprepas frekvent.

5. Krav på att genomgå utbildningar eller läsa riktlinjer för att få återuppta användandet.

6. Ökad granskning och rapportering för framtida aktivitet på kontot.

7. Begränsad synlighet för inlägg och minskat engagemang från andra användare.

8. Förbud mot skapande eller hantering av nya konton med samma IP-adress eller enhet.

Kom ihåg att dessa konsekvenser kan variera beroende på Instagrams regler och policys samt allvaret i de begångna överträdelserna.

Instagram säger att vi är ledsna, något gick fel

1. Överbelastad server

2. Nätverksproblem

3. Uppdateringskonflikter

4. Problem med enheten eller operativsystemet

5. Felaktiga inloggningsuppgifter

6. Buggar i appen eller programvaran

7. För mycket cache-data som hindrar appens funktioner

Kom ihåg att dessa bara är några exempel och det kan finnas andra faktorer som påverkar Instagrams prestanda och funktioner.

När jag försöker skapa ett Instagram-konto, varför står det att något gick fel?

P.S. Om du fortfarande har problem med att registrera dig på Instagram, kan du också prova att uppdatera appen till den senaste versionen eller kontrollera din internetanslutning för att se om det hjälper.

Skriv gärna igen om du behöver ytterligare hjälp!