What

Om du vill ha en sammanfattning, scrolla ner till slutet för en skärmbild med en fullständig översikt i kalkylbladet ;). Skriv om texten på ditt eget sätt, utan att utöka ämnet, bara en enskild text och ingenting annat.

Allt du behöver för att göra en gissning, precis som jag gör, finns längst ner på den sidan här på wikin.

Alla mina källor kommer från denna wiki och meddelanden som gjorts på och.

All information presented on this page has been obtained through official sources and not by data mining. Här på denna sida finns ingen information som har hämtats genom datamining, utan allt kommer från officiella källor.

Vänligen ta inte detta som ‘officiella releasedatum’.. Var snäll och tolka denna information med reservation, då det kan vara föremål för ändringar.

Nya bygganteckningar för Prime Access – Vad är nytt?

Alla warframes kan potentiellt få en prime-version i framtiden. Vi kan inte vara säkra på vad utvecklarna har planerat för Warframe framöver, om de inte ändrar sig eller överraskar oss med något annat. Kanske kan vi få ledtrådar genom att följa deras livestream varje söndag.

Standard warframes släpps i ordningen M-F-M-F. Det finns dock några undantag:

Under den slutna betaversionen, när alla befintliga warframes vid den tiden släpptes på en kort period av fyra månader, är det allmänt känt att allt under den slutna betaversionen (innan U7.0) anses vara släppt endast när öppna betaversionen kom.

När de kinesiska warframes släpptes (Wukong och Nezha), hade dessa warframes ursprungligen designats av Warframe China och hade därför ett separat releaseschema från de ursprungliga warframes.

Även om detta inte verkar vara särskilt relevant för ämnet, kommer det att vara användbart senare. Många människor förvirrar ofta den vanliga utgivningsordningen med prime-utgivningsordningen, så jag tycker att denna punkt brukar vara en bra påminnelse.

1b. Till skillnad från deras vanliga motsvarigheter släpps Prime Warframes i ordningen M-M-F-F. Och än idag finns det inga undantag från detta (jfr 1:a bilden till vänster).

Vi kommer förmodligen att prioritera äldre warframes. Prime warframes släpps i samma ordning som deras vanliga motsvarigheter gjorde. Nu är det här där gissningsleken börjar. Denna regel har tidigare kringgåtts mer än en gång :.

Frost Prime och Nyx Prime släpptes innan de flesta andra, trots att deras vanliga versioner släpptes under den slutna betan. Nova Prime släpptes före Banshee Prime, Saryn Prime och Trinity Prime. Valkyr Prime släpptes före Banshee, men de bytte bara plats med varandra och därför blev Banshee bara fördröjd med en enda release (men ett helt år om vi räknar med Nova också). Förmodligen på grund av att Valkyr var en favorit bland spelarna och hennes Primetillgång skulle ha varit en mycket bra julklapp. Jag har också känslan av att Mirage Prime och Zephyr Prime kommer att byta plats av samma anledning som Valkyr och Banshee gjorde. Tiden får utvisa… förr eller senare kommer tiden att utvisa det.

You might be interested:  Vilka block kan Slime inte fastna på?

Det verkar också som att det är designer som har sista ordet i detta, antingen känner de för att designa en Prime eller så väljer de att göra det senare.

I den globala ordningen släpptes de andra i samma ordning som deras standard motsvarighet (efter att ha beaktat punkt 1b).

3. Prime warframes släpps ungefär 14 veckor (98 dagar) efter den föregående. Och här kommer uppskattningen in i bilden. Det finns ingen definitiv eller officiell uttalande om varaktigheten mellan prime-utgivningar. Man kan anta att det är kopplat till de 90 dagars affinitets-/kreditboosters från Prime Access, så att – rika – generösa – spelare kan betala någon form av ‘premiumprenumeration’ var tredje månad. Även om samma boosters kan köpas ingame med platinum som erhålls från PA. Dessutom behöver ingen köpa dessa på första dagen och de kommer vara giltiga långt efter PA:s slutdatum om man köper dem senare. Men om vi tittar på de senaste utgivningarna, är det vad siffrorna tyder på…

3b. Prime warframes släpps på tisdagar. Detta har blivit en trend för de senaste tio releaserna och är mest sannolikt att fortsätta så här.

3c. Prime warframes are released one week after the end of the previous Prime Access. Everytime you see ” Prime Access Ends Soon” on the , the or ingame, it means a new prime will arrive exactly one week after the end of the Prime Access. One exception happened so far though :

Oberon Prime blev släppt samma dag som Banshee’s Prime Access avslutades.

Vad ingår i Prime Access?

Förklaring:

– Som en Prime Access-medlem kan du njuta av alla förmåner som ingår i Prime-abonnemanget till ett lägre pris.

– Du får snabb och gratis leverans när du handlar på Amazon.

Nya Prime Access Bygganteckningar: Vad är nytt?

1. Prime Vault är inte samma sak som Orokin Vaults. Det kan verka enkelt, men ibland förväxlar människor dem. Orokin Vaults hittar du i uppdrag, medan Prime Vault är där de gömmer undan Primes från din sista minuten-farmning.

2. Prime Vault och Orokin Vaults bör inte blandas ihop, även om det kan vara lätt att göra misstaget. Orokin Vaults finns i olika uppdrag, medan Prime Vault används för att dölja Primes och hindra spelare från att snabbt farma dem.

3. Låt oss klargöra skillnaden mellan Prime Vault och Orokin Vaults så att det inte blir några missförstånd. I uppdragen stöter du på Orokin Vaults där du kan hitta värdefulla föremål, medan Prime Vault fungerar som ett gömställe för Primes som hålls borta från dig när du farmar sent på slutet av spelet.

4. Förvirringen mellan Prime Vault och Orokin Vaults är vanligt förekommande, men de skiljer sig åt på flera sätt. Medan du stöter på Orokin Vaults under dina uppdrag för att få tag i belöningar, används Prime Vault istället för att hålla Primes undangömda när du farmar sent inom spelet.

You might be interested:  Jag är den frustrerade användaren vars Google 2-faktorautentisering inte fungerar

5. Att blanda ihop begreppen Prime Vault och Orokin Vaults är ett vanligt misstag som många gör utan egentligen tänker efter ordentligt. Men faktum är att den tidigare refererar till platsen där man finner Primes undangömde från farmning, medan den senare hänvisar till de specifika platserna i uppdrag där man kan stöta på Orokin Vaults.

Varje gång en ny Prime släpps måste en annan prime lämna för Prime Vault. (Kolla punkterna 3, 3b och 3c från föregående titel för att ta reda på exakt när) Anledningarna till detta är olika, DE erkände sin avsikt att göra färre saker att odla vid varje given tidpunkt och hitta de du vill ha snabbare (bland de som är tillgängliga), men vi vet alla att det finns Grofit att tjäna på denna manöver också..

När en Prime går till valvet, följer allt innehåll från samma Prime Access med. De släpps tillsammans och placeras i valvet tillsammans.

2. De äldre Prime-varianterna är de första som placeras i Prime Vault. Du kan enkelt hitta dem på den här wikisidan och läsa om dem i exakt samma ordning. Det har inte funnits några undantag från detta fram tills idag.

Primes är tillgängliga att samla i nästan två år (~22,5 månader) innan de placeras i valvet. Eftersom nya Primes släpps i samma takt som gamla placeras i valvet, kommer varje ny Prime att se sex andra Primes släppas (och sex andra placeras i valvet) innan den själv hamnar där när den sjunde släpps.

Kommer vapen som inte är kopplade till någon Prime Access att finnas kvar för evigt? Detta behöver fortfarande bekräftas, men det verkar logiskt att de kommer att fortsätta vara tillgängliga. Paris Prime, Braton Prime, Burston Prime, Orthos Prime och så vidare är troligtvis avsedda som enkla mål för nybörjarens första primes.

Vad ingår i Gauss Prime Access?

Gör de senaste Prime-anpassningarna till dina egna. Tillbehörspaketet inkluderar Altra Prime Syandana, Doppline Prime Armor, Blazargate Prime Helmet samt 90-dagars Affinity- och Resursförstärkare och mer.

1. Altra Prime Syandana

2. Doppline Prime Armor

3. Blazargate Prime Helmet

4. 90-dagars Affinity-förstärkare

5. 90-dagars Resursförstärkare

Och mycket mer!

Vad är nytt i Prime Access Build Notes?

Välkommen till outforskade territorier. Det är svårt att förutspå vad som kommer hända här eftersom det bara har varit tre öppningar och saker har redan förändrats sedan den första öppningen.

Excalibur Prime är otillgänglig. Oavsett vad de sagt, så är denna prinsessa i en annan valv. Nyckeln till detta finns förmodligen i Sheldon Carters skrivbordslåda. Skämt åsido… den kanske egentligen finns i Steves låda istället..

Prime Vault kommer att öppnas två gånger om året. Dessa öppningar sker runt sommar- och jullovstiderna, under juli och december.

1b. Prime Vault kommer att vara öppen i fyra veckor (28 dagar). Kanske blir det fem veckor nästa gång?

You might be interested:  Bror Skrivare Säger Offline Men Han Är Inte

1c. Prime Vault öppnas också på en tisdag och stängs på en tisdag. De verkar älska denna dag av någon anledning i Kanada. Eller kanske hatar de bara måndagar..

2. When the Prime Vault is open, only a small subset of its content is made available again. We don’t know yet how limited this “subset” is meant to be. It used to be only one warframe and its weapons at first in 2015 and then in December 2016 two warframes came out with their four weapons. What will happen in December 2017 will definitely tell us something new. Either there’ll be three warframes with six weapons or only two but Frost Prime won’t be at the party.

2b. De äldsta förseglade prime-varianterna verkar släppas först. FIFO istället för LIFO..

2c. Sedan hoppar de över en vid varannan valvöppning. Så att båda valvöppningarna under samma år inte innehåller samma Primes..

3. Prime-tillbehören som görs tillgängliga verkar bero på gemenskapens önskemål. Troligtvis genomfördes en undersökning i hela forumet och Twitch-chatten för att ta reda på vad spelarna ville ha.

Det är i stort sett allt vi vet om Prime Vault-öppningarna fram till idag.

För att göra det enkelt för dig har vi inkluderat en oförändrad skärmdump av kalkylarket om du vill bokmärka det snabbt.

Var bara medveten om att dessa är bara gissningar, ingenting kommer att vara sant för länge i detta fall. Felmarginalerna är ungefär plus eller minus en vecka.

Vilken kreativitetsexplosion, oj hjort, det är redan älgdags..

Hur man kan uppskatta kommande prime-utgåvor, valv och återöppningar.

Det går inte att få Regal Aya gratis

Regal Aya är en spelvaluta som endast kan köpas med riktiga pengar. Den används för att köpa Prime-föremål under Prime Resurgence. De kan köpas på den officiella Warframe-webbplatsen (kräver inloggning) i paket av olika storlekar.

P.S. För de spelare som är intresserade av att få tillgång till Regal Aya utan att spendera riktiga pengar, finns det ibland möjlighet att delta i evenemang eller tävlingar där man kan vinna denna valuta som belöning.

S.S. Var noga med att hålla koll på Warframes officiella webbplats och sociala medier för uppdateringar om sådana evenemang och tävlingar!

XAKU getting a prime

Xaku förväntas bli den första Prime-varianten år 2024. Vilka vapen skulle du vilja att de får? Det skulle vara fantastiskt med några fler primed archwing-vapen, skjutvapen eller bara allmänt primed melee-vapen. På enkla ord: Xaku kommer att få en uppgraderad version och det är önskvärt att de också får nya kraftfulla vapen som följer med.

Prime Access är en fråga om tidsramen för Prime-tillgänglighet

1. Prime Access-berättigande varar i 12 månader.

2. För att behålla ditt medlemskap måste du verifiera din berättigande varje år.

3. Du måste reverify your eligibility every 12 months to maintain your Access membership.

Observera att detta gäller för Sverige och kan vara föremål för ändringar eller uppdateringar från Prime Access-teamet.