My Summer Car Mods Not Working

Du använder en föråldrad webbläsare. Det kan leda till att denna eller andra webbplatser inte visas korrekt. Du bör uppgradera din webbläsare eller använda en alternativ webbläsare.

starflex

  • Aug 25, 2017

Jag har spelat My Summer Car i ungefär 60 timmar nu och jag har stött på problemet att vissa mods inte fungerar. Jag har försökt att avinstallera och installera om spelet och mods, men ingenting verkar lösa problemet. Det är främst mods som God mode och MS tuner som inte fungerar. Har någon något tips eller hjälp? Jag har installerat dessa mods samt Ms tuner på min skrivbord, men god mode finns där också utan att fungera.

Problem med modifikationer i My Summer Car fungerar inte

  • Aug 26, 2017

Problem med moddar i My Summer Car fungerar inte

  • Aug 26, 2017

Jag har ingen aning om varför det inte fungerar, eftersom det inte finns någon anledning till det. Åtminstone fungerar fusklådan, motorfixaren, msc noclip och duschmodden för mig.

You might be interested:  Problemet med röstinspelaren på Windows 10

Problem med modifikationer i My Summer Car fungerar inte

  • Aug 26, 2017

Jag har ingen aning om varför det inte fungerar, eftersom det inte finns någon tydlig orsak till det. Men åtminstone fungerar fusklådan, motorfixaren, msc noclip och duschmodden för mig.

I have seen the no clip and Ms tuner havent been found i do control x and it doesn’t shown them

Problem med mods i My Summer Car

  • May 8, 2018

I have seen the no clip and Ms tuner havent been found i do control x and it doesn’t shown them

Problem med mods i My Summer Car som inte fungerar

  • Apr 27, 2019

När jag trycker på ctrl+m visas menyn och där finns mina mods, men i spelet fungerar inte noclip när jag trycker på knapparna.

Problem med mods i My Summer Car: Fungerar inte som det ska

  • Apr 28, 2019

När jag trycker på ctrl+m visas menyn och där finns mina mods, men i spelet har jag noclip. Jag trycker på tangenterna men ingenting händer.

Problem med moddar i My Summer Car

8 oktober 2019 var datumet då problem uppstod med modifikationer i My Summer Car.

Ja, samma här. Sedan jag började leta efter nya mods och var tvungen att uppdatera min msloader fungerar ingenting längre. Jag är riktigt irriterad och har nästan ingen lust att spela längre eftersom det är modsen som gör spelet roligt.

Nexus mods är säkra

Alla modfiler som delas på vår webbplats måste genomgå flera säkerhetskontroller innan de kan laddas ner av gemenskapen. Om någon av dessa kontroller misslyckas under uppladdningsprocessen kommer filen att sättas i karantän och vara otillgänglig tills den har granskats av en moderator.

You might be interested:  Resident Evil 7 DLC: Not A Hero blir till Resident Evil 7 DLC: The Relentless Avenger

Förklaring med enkla ord:

1. Alla mods vi delar på vår hemsida måste kollas för säkerhet innan de får laddas ner.

2. Om det finns problem med en modfil, så blir den inte tillgänglig förrän vi har granskat den.

3. Vi ser till att alla mods är trygga och fungerar bra innan ni kan använda dem.

Install mods My Summer Car Windows 11

För att använda mods i My Summer Car behöver du först ha spelet installerat. Ladda sedan ner de mods som du vill använda, och vissa av dem kan kräva Modloader Pro för att fungera. Du kan ladda ner modloadern från antingen Racedepartment eller Nexus. Konfigurera modloadern och lägg till dina mods. Starta sedan spelet och njut av de nya funktionerna och ändringarna som modsen ger.

Enkla ord:

1. Installera spelet.

2. Ladda ner önskade mods.

3. Använd Modloader Pro om det behövs, konfigurera den och lägg till dina mods innan du startar spelet för att njuta av dem.

Lista:

1. Installera My Summer Car.

2. Ladda ner önskade mods.

3. Använd Modloader Pro om det behövs, konfigurera den och lägg till dina mods innan du spelar spelet för att se ändringarna i verkan

Hur aktiverar du fusk i My Summer Car?

I spelet My Summer Car aktiveras fusk genom spelkonsolen. Men tillgången till den är begränsad som standard. Konsolen kan aktiveras genom att ange Rauhijoketti som efternamn på din karaktär när du skapar en ny spelomgång. Efter det kan konsolen öppnas genom att trycka på F1 eller Esc för att komma åt alternativmenyn. Genom att använda konsolen får du tillgång till olika fusk och möjligheter i spelet, såsom obegränsad pengar, teleportering och fordonshantering. Det är viktigt att notera att användning av fusk kan påverka spelupplevelsen och ta bort utmaningen från spelet, så det rekommenderas att bara använda dem om man verkligen behöver hjälp eller vill experimentera med olika funktioner i spelet.

You might be interested:  Dvi-kabeln vägrar samarbeta med mig, säger Monitorn

How do I access the mod config menu?

Som standard kan du öppna menyn genom att trycka på L. (Denna tangentbordsbindning kan anpassas från undermenyn ‘Mod Config Menu’.) Använd piltangenterna eller WASD-tangenterna för att röra dig. E, mellanslag eller enter kan användas för att välja en artikel. Esc, backsteg eller Q kan användas för att gå tillbaka.

P.S. Kom ihåg att detta gäller endast i My Summer Car-modifikationer och inte i spelet som sådant.

Hur man får panier 250

Bilen kan fås genom att slutföra jobbet med att leverera höbalar – kontantbelöningen ersätts med nycklarna till bilen. Om du redan har slutfört jobbet i ditt spelspar, kolla din brevlåda – där hittar du ett kuvert med bilnycklarna inuti. Bilen finns på gården.