Witcher 3 Letho Quest Not There

I Witcher 3: Wild Hunt finns det en populär quest där spelaren har möjlighet att interagera med Letho, en karaktär från föregående spel i serien. Dock har många spelare rapporterat att de inte hittar denna specifika quest i spelet. Detta har skapat förvirring och frustration bland fansen som hade sett fram emot att återse Letho och utforska hans berättelse ytterligare. I denna artikel kommer vi undersöka varför Witcher 3 Letho-questen verkar vara borta och om det finns några lösningar eller alternativ för dem som vill uppleva den igen.

Walkthrough

Träffa Dolores Reardon när hon blir utkastad från någons stuga i Lindenvale. Hitta anslaget på anslagstavlan i Lindenvale. Upptäck herrgården under utforskning.

Belöningarna ändras inte här oavsett om du pratar med Dolores först eller inte (eftersom det inte finns något sätt att pruta) men det kan spara en resa genom att behöva återvända till herrgården om du pratar med henne först. Hon avslöjar att hon har återvänt till området eftersom hennes man har gått bort, men hennes familjeegendom är infekterad av monster. Håll med om att hjälpa och hon kommer ge dig en nyckel som du kan använda för att låsa upp en låda på herrgården som din belöning.

Händelserna som utspelas på herrgården beror helt och hållet på om du antingen skonade eller dödade Letho under The Witcher 2: Assassins of Kings.

Om du dödade Letho kommer det inte finnas några fällor och egendomen istället vara full av vålnader, som Geralt måste döda.

Oavsett ovanstående, när vålnaderna är hanterade (antingen av dig eller Letho), får du uppdraget att återvända till Dolores och det är allt som krävs för att slutföra uppdraget. Men om du inte kom hit innan du träffade Dolores, kom ihåg att hon gav dig en nyckel till en låda med din belöning, och det finns mer att tjäna också. Observera: om du ännu inte har pratat med henne är det ingen fara – du kan få alla belöningar även efter att uppdraget har slutförts.

För att hitta lådan behöver du först hitta en stadig lada nyckel, så gå in i det nordvästra huset och plundra kistan i hörnet för att få den. Gå sedan till huvudbyggnaden och lås upp dörren här. Du borde omedelbart se röd text på en vägg med hjälp av din Witcher Senses. Genom att undersöka det kommer du att upptäcka lådan precis nedanför. Om du pratade med Dolores först kan du sedan öppna den här för 50 och 100 florens (annars måste du prata med henne efteråt för att få nyckeln). Det finns också två fler saker som du kan undersöka i de andra byggnaderna, men de är inte nödvändiga – en målning av Dolores och hennes tvillingbror Humbert, samt hennes dagbok.

You might be interested:  Jag är den frustrerade Samsung Smart TV Remote Appen som inte fungerar

Om du vill tjäna mer och ta reda på vad som hände med hennes bror, gå ut till baksidan av ladugården för att hitta en gömd trappa som leder ner i en källare. Observera att om du inte dödade alla vålnaderna kommer några att dyka upp här också. Ta dig till det längst bak i källaren för att hitta en svag vägg och förstör den, sedan gå in för att hitta ett skelett du kan undersöka och lite papper i närheten. Med det klart kan du återvända till Dolores på Lindenvales taverna.

Om du hittade och undersökte skelettet kommer Geralt automatiskt att avslöja detta för henne, och även om hon blir ledsen över att veta att hennes man dödade sin bror, kommer hon ändå tacka dig. Oavsett vad du har gjort tidigare får du 25 här och uppdraget slutförs. Men om du utforskade fullständigt får du också 80 och 50 för att ha hittat och avslöjat vad som hänt med Humbert. Observera också att om du hittade herrgården först är det nu Dolores ger dig nyckeln till lådan.

När uppdraget är avklarat kan du återvända till herrgården senare och upptäcka att Dolores har flyttat tillbaka hem och går att prata med. Om du inte har öppnat lådan än kommer hon påminna dig om det, och du kan fortfarande göra det och/eller hitta skelettet i källaren. Du får fortfarande alla valfria belöningar och kan återkomma till henne för en uppdatering om du vill.

Letho-questen i Witcher 3 saknas

Under sin resa genom det lantliga Velen stannade Geralt till i byn Lindenvale. Där träffade han på en sorgsen gammal kvinna. Orsaken till hennes sorg? Hon var hemlös, eftersom ett monster hade gjort bo i hennes familjegods och tvingat henne att hyra någon annanstans, vilket nyligen visat sig vara för dyrt. När Geralt närmar sig henne ber hon honom att befria hennes gods från detta odjur. Som tack ger hon honom en värdefull symbol – nyckeln till kistan där hon påstår att ha sina besparingar. Geralt kunde inte vägra att hjälpa en äldre person i nöd, speciellt inte när belöningen var så generös, och bestämde sig därför för att göra som hon bad om.

När Geralt kom till Reardon-familjens herrgård upptäckte han att Letho för länge sedan hade befriat platsen från de odjur som en gång strövade där. Allt som återstod var att berätta för kvinnan att hennes tidigare hem nu var säkert. När Dolores hörde nyheterna blev hon överlycklig, eftersom platsen var starkt kopplad till hennes bästa barndomsminnen – till dagarna då hon var ung och vacker och bodde där med sin bror och sina föräldrar.

När Geralt rensade Reardon-familjens herrgård från dess monsterhot blev Dolores överlycklig när hon hörde nyheten. Platsen var nämligen starkt förknippad med hennes bästa barndomsminnen – de dagar då hon var ung och vacker och bodde där tillsammans med sin bror och sina föräldrar.

När Geralt var i herrgården gjorde han en ovanlig upptäckt – kroppen av en ung man som hade murats in bakom en vägg. Det verkade inte vara en olycklig byggolycka, utan snarare ett grymt mord. Mannen visade sig vara Humbert, Dolores bror, och hans mördare var Dolores första make Roderick. Geralt berättade detta för Dolores, och även om sanningen fick den gamla kvinnan att tappa andan och säkerligen kortade ner hennes redan begränsade tid på jorden, var hon tacksam mot Geralt för informationen.

You might be interested:  Vad Du Inte Ska Ha På Dig På Halloween

Dolores återvände till sitt familjeherrgård och levde där i fred och bekvämlighet fram till sina sista dagar.

Letho-questen saknas i Witcher 3

Fråga Dolores om monstren i hennes herrgård.

Hitta Reardon-familjens herrgård.

Döda monstren i herrgården.

Återvänd till Dolores. (25 XP)

Varför finns inte Letho i mitt Witcher 3?

Här är några praktiska tips för att använda detta alternativ:

Exempel: Jag hade spelat igenom Witcher 2 flera gånger innan jag började spela Witcher 3, så jag valde att simulera min sparfil för att få se Letho igen.

Exempel: Eftersom jag aldrig hade spelat de tidigare spelen valde jag att stänga av simuleringen eftersom jag inte visste vem Letho var ändå.

4. Kom ihåg att detta är helt upp till dig som spelare. Du kan alltid ändra ditt val senare genom menyn om du vill testa båda alternativen eller om du ångrar ditt beslut.

Exempel: Efter några timmar av spelande bestämde jag mig för att slå av simuleringen eftersom jag inte var intresserad av Lethos historia just då.

Witcher 3: Letho-questen saknas

Om Letho är vid liv och Geralt går till herrgården innan han pratar med Dolores, kommer Letho att påstå att herrgården har blivit övertagen av ghouls istället för vålnader. Humbert Reardons dagbok skulle också ha hittats under denna quest, i samma hus som ladugårdens nyckel, men av någon anledning dyker den inte upp, antingen på grund av en bugg eller medvetet.

Hur får jag uppdraget Letho i Witcher 3?

Ghosts of the Past är en sidouppdrag i spelet The Witcher 3: Wild Hunt. I detta uppdrag möter Geralt den före detta witchern Letho. För att slutföra uppdraget måste du ha skonat Letho under händelserna i The Witcher 2 för PC, eller svarat vid Nilfgaardian-rättegången att Letho lever.

För att slutföra Ghosts of the Past-uppdraget behöver du:

1. Ha spelat igenom The Witcher 2 för PC och valt att spara Letho.

2. Eller ha svarat i Nilfgaardian-rättegången att Letho fortfarande är vid liv.

Notera: Om något av dessa villkor inte uppfylls kommer du inte kunna starta eller slutföra Ghosts of the Past-uppdraget.

Vänligen observera också att det här uppdraget är ett sidouppdrag och kan vara valfritt för spelaren att genomföra.

Letho-questen saknas i Witcher 3: En Trivia-artikel

Namnet på uppdraget, liksom ämnet för den gömda kryptan under herrgården, är en referens till Edgar Allan Poes novell The Cask of Amontillado och The Fall of the House of Usher. Bror heter Humbert och systern heter Dolores, troligen en referens till romanen Lolita av Nabokov. Dessutom antas att Dolores Reardon är en referens till den bortgångna Dolores O’Riordan, sångerska i The Cranberries.

Hur börjar jag Ghost of the Past?

Startpunkten är vid Reardon Manor, som ligger strax norr om Downwarren i Velen. När du väl är där måste du gå in i det största byggnaden i området och undvika fällorna. När du går in i ladugården utlöses uppdraget.

1. Gå till Reardon Manor, som ligger norr om Downwarren.

You might be interested:  Problemet med Yoho Sports Sleep Monitor

2. Hitta den största byggnaden på platsen.

3. Var försiktig med att undvika de fällor som kan finnas runt byggnaden.

4. Gå in i ladugården för att aktivera uppdraget.

Kom ihåg att vara uppmärksam på dina omgivningar och se till att inte fastna i några farliga situationer under utforskningen av Reardon Manor!

Witcher 3: Letho-quest inte tillgänglig – en video om ämnet

Dolores’ Skatt – Fallet med Reardon-huset (Witcher 3 – Geralt Quest)

Uppdraget börjar när Geralt stöter på Dolores, en mystisk kvinna som bär på ett gammalt familjehemlighet. Hon berättar för honom om sin farfar, som var den sista ägaren till Reardon-huset innan det övergavs. Enligt legenden ska det finnas en värdefull skatt gömd någonstans inuti huset.

Spelaren får sedan i uppdrag att utforska det förfallna husets olika rum och korridorer för att hitta ledtrådar och lösa pussel. Det är inte lätt eftersom huset är fyllt av farliga monster och fällor som har placerats där för att skydda skatten.

Under sökandets gång kommer spelaren också stöta på spöklika manifestationer av tidigare invånare i huset, vilket ger ytterligare insikt i historien bakom dess fall. Genom dialogval kan spelarna välja hur de vill interagera med dessa andar och hur de vill hantera situationen.

Efter mycket ansträngning lyckas Geralt slutligen hitta den gömda skatten tillsammans med Dolores. Belöningen kan vara allt från värdefulla artefakter till pengar eller andra fördelar som kan hjälpa Geralt i hans fortsatta äventyr.

Is Letho a bad guy?

Letho förklarar sina motiv för Geralt. Letho of Gulet, även känd som Kungsmördaren, är huvudantagonisten i datorspelet The Witcher 2: Assassins of Kings. Efter att ha mött honom tidigare i spelet får Geralt en chans att prata med Letho och få reda på varför han har begått sina handlingar. Under deras samtal avslöjar Letho sin bakgrund och de omständigheter som ledde till hans roll som Kungsmördaren.

P.S.: Detta möte mellan Geralt och Letho ger spelarna en djupare inblick i karaktärernas komplexitet och skapar en spännande dynamik mellan dem när de utforskar deras olika perspektiv på världen.

Letho försvann

I spelet The Witcher 3: Wild Hunt kan spelaren stöta på karaktären Letho om denne inte dödades i föregående spel. Letho gömmer sig på Reardon Manor i No Man’s Land, Velen. När huvudkaraktären Geralt pratar med honom avslöjar Letho att kejsar Emhyr har bestämt sig för att ta itu med lösa trådar efter händelserna i Loc Muinne – inklusive honom själv.

Ämnet handlar om en möjlig uppdrag där spelaren kan interagera med karaktären Letho och få information om vad som hänt efter händelserna i föregående spel.

Why is the quest now or never not showing up in The Witcher 3?

Det är troligt att du har missat en uppdragsutlösare genom att använda modden Fast Travel from Anywhere eller konsolkommandon för snabbresor. Efter att du lämnar Whoresons egendom finns det en uppdragsutlösare för Uppdrag åt Radovid, som leder till Nu eller aldrig. Du kan missa den om du snabbrest från insidan av egendomen.

Ämnet handlar om hur spelaren kan ha missat ett uppdrag i spelet Witcher 3 på grund av vissa spelmekaniker och moddar som tillåter snabbresor överallt.