God Of War Not Full Screen

God of War, en av de mest populära spelserierna i världen, har fått mycket beröm för sin fantastiska grafik och spännande gameplay. Men det finns ett problem som många spelare har stött på – spelet visas inte i fullskärm. Detta kan vara frustrerande för dem som vill njuta av spelets imponerande visuella upplevelse utan några distraktioner från svarta kanter eller andra skärmelement. I denna artikel kommer vi att titta närmare på varför God of War inte är i fullskärm och vilka lösningar som finns tillgängliga för att åtgärda detta irriterande problem.

Lösningen för God Of War som inte täcker hela skärmen

Upplever du att God of War inte visas i fullskärm? Har du problem med att aktivera HDR? Ta reda på hur du kan lösa dessa displayproblem med PS4-spelet här.

Det är faktiskt ganska enkelt att lösa problemet med att spelet inte täcker hela skärmen och kan åtgärdas genom inställningsmenyn. Här är stegen du behöver följa:

 • Gå till PS4-inställningar
 • Välj Ljud och bildskärm
 • Välj Inställningar för bildområde
 • Välj Öka bildområdet

.

Det är troligt att du vill öka visningsområdet hela vägen upp, men om du märker problem med att HUD-element klipps av kan du justera det lite för att lösa det.

Aktivera HDR på PS4: En guide

HDR stands for High Dynamic Range and allows for deeper colors and more detailed images. With PS4 System Software version 4.0, the company brought the ability to enable HDR content with any television that supports it. Here are the steps for doing that.

Nödvändiga material

 • Systemprogramvara version 4.0 eller senare
 • Premium HDMI-kabel
 • Tv med stöd för HDR10-format och kapabilitet att visa i 2K/4K HDR (VIKTIGT)
 • Innehåll med aktiverad HDR-funktion (God of War)

.

Installation

 • Hitta rätt HDMI-port – Gå till din TV och leta efter en HDMI-port som stöder HDR-innehåll. Detta är en mycket specifik port, så om du är osäker på vilken det är kan du kolla i användarmanualen för din TV.
 • Anslut PS4 till TV:n – När du har hittat rätt HDMI-port, anslut din PS4 direkt till TV:n med den Premium HDMI-kabeln (använd inte en mottagare eller växelbox mellan dem).
 • Aktivera HDR i TV-inställningarna – Du måste nu gå till dina TV-inställningar för att verifiera om HDMI-portarna är inställda för HDR-innehåll. Detta återfinns på olika platser beroende på TV-modellen. Några namn du kan se inkluderar: High Dynamic Range, Ultra HD Premium, Ultra HD deep color, HDR, Wide Color Mode, HDMI Enhanced Mode och UHD Color Mode.
 • Gå till PS4:s videoutmatningsinställningar – Nu när TV:n är redo är det dags att slå på PS4 och göra inställningarna. Gå till Inställningar > Ljud och skärm > Videoutmatningsinställningar.
 • Aktivera HDR – När du befinner dig i Videoutmatningsinställningar ska du sätta ‘HDR’- och ‘Deep Color’-inställningarna på Automatiskt.
 • Aktivera HDR i God of War – Nu när HDR är aktiverat behöver du ställa in det för God of War-spelet. Gör detta genom att gå till God of War-spelalternativ och växla på ‘Aktivera HDR-innehåll’.

Det är allt! Njut av din visuellt optimerade spelupplevelse!.

Varför kan jag inte ställa in God of War i helskärmsläge på PC?

Ett problem är att det inte finns något exklusivt fullskärmsläge i God of War. Istället finns det lägen för fönster och ramlöst läge. Du kan använda intern upplösningsförminskning för att sänka upplösningen, men det är ungefär allt du kan göra.

Det innebär alltså att spelet inte kan visas över hela skärmen på ett traditionellt sätt utan att ha en kant runtom eller vara i ett fönster. Det går dock att justera spelets upplösning så den blir lägre om man vill ha bättre prestanda eller anpassa efter sin dators skärmstorlek.

God Of War visas inte i fullskärm

Newsweek strävar efter att ifrågasätta konventionell visdom och hitta samband i sökandet efter gemensam grund.

Newsweek strävar efter att ifrågasätta konventionell visdom och hitta samband i sökandet efter gemensam grund.

God of War full screen option

1. Stöd för V-Sync: Spelet kan synkronisera bilduppdateringen med skärmens uppdateringsfrekvens för att undvika skärmrivning.

2. Stöd för G-Sync: För användare med kompatibla grafikkort och monitorer kan spelet dra nytta av G-Sync-tekniken som eliminerar skärmrivning och ger en jämnare spelupplevelse.

3. Borderless fullscreen-läge: Istället för det traditionella fullskärmsläget erbjuder spelet möjligheten att köra i gränslöst fullscreen-läge, vilket gör det lättare att växla mellan fönster utan förlust av prestanda eller visuell kvalitet.

4. DirectX11-stöd: God of War använder DirectX11-grafikbiblioteket, vilket ger bättre prestanda och grafisk kvalitet än äldre versioner av DirectX.

5. Optimeringar: Utvecklarna har implementerat olika optimeringar i spelets kod för att säkerställa smidig spelprestanda även på mindre kraftfull hårdvara.

6. Anpassningsbara inställningar: Spelarna kan justera olika grafikinställningar för att optimera spelets prestanda och visuella kvalitet efter sina egna preferenser.

7. Stöd för olika skärmupplösningar: Spelet kan anpassas till olika skärmstorlekar och upplösningar för en optimal spelupplevelse på olika typer av monitorer.

8. Multi-monitor-stöd: För användare med flera bildskärmar erbjuder spelet stöd för att sträcka ut bilden över flera skärmar eller välja en primär skärm för bästa visning.

9. Snabb inladdningstider: Utvecklarna har arbetat på att minska laddningstiderna i spelet, vilket ger snabbare övergångar mellan scener och minimerar väntetiden.

10. Kontrollalternativ: God of War erbjuder också möjligheten att anpassa kontrollinställningarna efter spelarnas preferenser, inklusive stöd för både tangentbord/mus och handkontroller.

Varför är mitt PS4-spel inte i fullskärm?

För att ställa in spelområdet på skärmen så det matchar TV-skärmen, gå till Inställningar > Ljud och bild > Displayinställningar. Där kan du justera storleken på spelet så det fyller hela skärmen.

– Gå till Inställningar.

– Välj Ljud och bild.

– Klicka på Displayinställningar.

– Justera spelområdet för att passa TV-skärmens storlek.

How do I fix my God of War screen size?

För att åtgärda problemet med att God of War inte visas i fullskärm, följ dessa steg:

1. Gå till inställningarna för ljud och bild.

3. Justera displayområdet genom att dra i kanterna på skärmen tills spelet visas korrekt.

4. Spara ändringarna och starta om spelet för att se om problemet har lösts.

Om detta inte löser problemet kan du prova följande alternativ:

5. Kontrollera din TV:s eller bildskärmsinställningar för eventuella zoomfunktioner som kan påverka visningen av spelet.

6. Uppdatera spelkonsolens systemprogramvara till den senaste versionen, eftersom vissa uppdateringar kan innehålla buggfixar relaterade till skärmvisning.

7. Kontakta spelutvecklaren eller kundsupporten för ytterligare hjälp och support angående detta specifika problem.

8. Kolla efter eventuella firmware-uppdateringar för din TV eller bildskärm som kan ha en inverkan på hur spelet visas i fullskärm.

9. Testa att spela spelet på en annan TV eller bildskärm för att utesluta möjligheten av ett felaktigt konfigurerat system eller enhetsproblem.

10.Prova andra grafik- och videoinställningar i själva spelets menyer, då vissa inställningar kanske inte är kompatibla med din nuvarande setup.

Kom ihåg att olika spel och konsoler kan ha olika metoder för att justera skärmvisningen, så det är alltid bäst att kontrollera spelets manual eller söka efter specifika instruktioner online om du fortfarande har problem.