Kiss Him Not Me Shima Nishina

Shima Nishina är en karaktär i serien Kiss Him Not Me. Hon förekommer både i anime och manga-versionerna av berättelsen.

Hennes fullständiga namn är Shima Nishina, och hon är 16 år gammal. I serien är hon fortfarande vid liv.

Shima är en tjej och går på gymnasiet som förstaårselev. Hon har även talang inom teckning och skriver egna mangaserier. Hennes klass heter 1-F.

I berättelsen debuterade Shima i kapitel 8 av mangan och dök upp för första gången i avsnitt 4 av animen.

I den japanska versionen görs rösten till Shima av Sawashiro Miyuki, medan Michelle Rojas gör rösten på engelska. Chinatsu Akasaki spelar rollen som Shimas karaktär i dramacden.

Detta var all information om Shima Nishina från Kiss Him Not Me-serien.

Shima Nishina är en förstaårselev på gymnasiet. Hon är fujoshi, mangaka och cosplayer och tävlar mot fyra andra pojkar om att vinna Kae Serinumas hjärta.

Appearance

Nishina har kort mörkgrönt hår, lila ögon, tjocka ögonbryn och en vältränad kropp.

I skolan bär hon en kortärmad tröja under en kofta och en väst på utsidan, tillsammans med en röd fluga och en minikjol.

Shima Nishina – En närmare titt på Kiss Him Not Me

Nishina är en förmögen och mångsidig gymnasieelev som är oerhört populär bland tjejer. Dessutom är hon en mangaka vars grupp har gjort en välkänd manga-serie; en fujoshi och otaku, som har ett bibliotek fyllt med böcker, romaner och serietidningar; en samlare av figurer; samt en cosplayer som gör sina egna kostymer för att klä ut sig.

När hon först träffade de andra karaktärerna antog de att hon var en pojke. Men efter att ha upptäckt att hon var en flicka såg de inte längre henne som ett hot. Hon var Kae Serinumas första kyss och gjorde det känt att hon tog relationen lika seriöst som de andra.

Efter att ha träffat Kae på Comiket Festivalen har Nishina blivit attraherad av henne och tävlar nu mot de andra killarna för att vinna hennes hjärta. Trots sin konkurrens med killarna så följer Nishina ofta med dem när Kae hamnar i trubbel. Till exempel har de samarbetat för att stoppa Mutsumi Kazuma (Asuma Mutsumis äldre bror) från att förfölja Kae och förhindra Asuma själv från att bekänna sina känslor till henne.

Dessutom är Nishina mycket skarp, vilket visas när hon konfronterade Yuusuke Igarashi och påpekade att han bara gillar Kae för hennes utseende istället för att acceptera henne som hon är.

Hennes exakta sexualitet är okänd, men hon antas vara lesbisk eller bisexuell. Hon verkar dock ha en tydlig preferens för tjejer eftersom hon spenderar större delen av sin tid omgiven av dem. Undantaget från detta är när hon är med Kae, som vanligtvis också har manliga beundrare i sin närhet.

You might be interested:  Problemet med att tvåfinger-scroll inte fungerar i Windows 10

Shima Nishina i Kiss Him Not Me: En djupdykning i relationer

Shima är förtjust i Kae och bjuder ibland hem henne för att hjälpa till med olika projekt, men hennes främsta mål är att vara tillsammans med Kae. Hon har lärt sig om Kaes intressen så att hon kan prata med henne om dem.

Vem hamnar Nanashima tillsammans med?

I Junkos andra verk, Star⇄Crossed, bekräftas det i Kapitel 6.5 att Nanashima Nozomu och Hayato Shinomiya dejtar varandra.

1. I en annan serie av Junko, Star⇄Crossed, blir det klart i Kapitel 6.5 att Nanashima Nozomu och Hayato Shinomiya är ett par.

2. Enligt informationen från Kapitel 6.5 i Junkos manga Star⇄Crossed kan vi konstatera att Nanashima Nozomu och Hayato Shinomiya har ett romantiskt förhållande.

3. Det framgår tydligt i Chapter 6.5 av Junkos verk Star⇄Crossed att Nanashima Nozomu och Hayato Shinomiya är tillsammans.

4. I serien Star⇄Crossed avslöjas det i Kapitel 6.5 att Nanashima Nozomu och Hayato Shinomiya har inlett en relation med varandra.

Praktiska tips eller exempel:

– Var noga med att ange rätt kapitelnummer när du hänvisar till specifik information från en bok eller serie.

– Använd författarens namn när du refererar till deras arbete för tydlighetens skull.

– Om möjligt kan du inkludera ytterligare detaljer om hur denna uppgift bekräftades eller vad den innebär för karaktärerna involverade.

Citera honom, inte mig: Shima Nishina

En slump som är för bra för att vara sann, vissa skulle kalla det ödet. (till Kae Serinuma)

Mutsumi gillar Kae?

Mutsumi är väldigt rak på sak när han interagerar med andra. Han är förälskad i Kae innan hon gick ner mycket i vikt och beundrar hennes snällhet.

Det betyder att Mutsumi inte spelar spel eller försöker vara manipulativ när han pratar med människor. Han är ärlig och direkt. Dessutom var han redan kär i Kae innan hon genomgick en stor viktnedgång, vilket visar att hans känslor för henne går djupare än bara utseendet. Han uppskattar också hennes goda hjärta och behandlar henne med respekt och beundran på grund av det.

Sammanfattningsvis kan man säga att Mutsumi har en ärlig och öppen personlighet när det kommer till sina relationer med andra människor. Han ser bortom ytan och uppskattar Kae för den hon verkligen är, både fysiskt och emotionellt.

Betydelsen bakom namnet Shima Nishina

Namnet Shima betyder ‘syfte, vilja, beslutsamhet, strävan, ambition’ (志) (shi) och ‘hampa, lin’ (麻) (ma). Shimas efternamn Nishina betyder ‘två’ (二) (ni) och ‘sortiment, familj, avdelning, kurs, sektion’ (科) (shina).

Shima Nishina – Författarnamn

Ordet Yokoshima betyder ‘sidledes, sida, horisontell, bredd, väv’ (横) ( yoko ) och ‘ö’ (島) ( shima ).

Är Kiss Him, Not Me en harem?

Kiss Him Not Me är stolt över att vara en omvänd harém och den är inte rädd för att skoja med sig själv. Med sin starka komiska framställning, väletablerade skämt och roliga karaktärer misslyckas aldrig animen med att få oss att skratta.

Tips:

Exempel: Kiss Him Not Me handlar om en tjej som får uppmärksamhet från flera killar samtidigt.

2. Beskriv hur anime-serien gör narr av sig själv genom humoristiskt innehåll eller situationer.

You might be interested:  The Revolution Will Not Be Televised

Exempel: I Kiss Him Not Me används ofta ironi och självironi för att göra roliga kommentarer om typiska tropes i romantikgenren.

3. Lyft fram de komiska aspekterna i serien, såsom leverans av skämten eller specifika scener som fick dig att skratta.

Exempel: Kiss Him Not Me använder snabb dialog och slapstick-humor för att leverera sina komediscener på ett effektivt sätt.

4. Framhåll de underhållande karaktärerna i serien som bidrar till dess humoristiska atmosfär.

Exempel: Karaktärerna i Kiss Him Not Me är fyllda med unika personligheter och deras interaktioner ger upphov till många roliga ögonblick.

Shima Nishina från Kiss Him Not Me – En intressant karaktär att lära känna

Shima tjänar mycket pengar varje månad på grund av sitt arbete. Shimas pseudonym är Yokoshima (横島).

Ett återkommande skämt i serien är att Shima är skicklig på allt hon gör, vilket irriterar de andra friarna till Kae Serinuma.

Shima upplever sin rika bakgrund som en börda eftersom människor runtomkring henne ser Shima som dottern till Nishina-familjen istället för en vanlig person.

Det avslöjas att Shima träffade Kae innan hennes förvandling, i de tidiga stadierna av hennes debut som en doujin-konstnär på Comiket, och med Kaes uppmuntran fick hon motivationen och självförtroendet att fortsätta rita. Tacksam för hennes stöd har hon letat efter henne sedan dess, men kände inte igen henne förrän senare eftersom Kae hade förändrats betydligt till sitt yttre.

Under en demonstration för Shimas manga blev Shima Kae’s första kyss, mycket till de andra friarnas förtret. Detta skapade en rivalitet mellan Shima och de andra friarna som var intresserade av Kae.

Shima brukar vanligtvis kalla Yuusuke Igarashi för ‘Igarashi’, även om hon egentligen borde kalla honom ‘Igarashi-Senpai’ eftersom han är hennes äldre.

Does Nanashima like Shinomiya?

I Junkos andra verk, Star⇄Crossed, bekräftas det i kapitel 6.5 att Nanashima Nozomu och Hayato Shinomiya dejtar varandra. Av alla Kae’s friare har Shinomiya flest löpande skämt i serien. Han försöker visa sin maskulina sida för Kae Serinuma, men misslyckas alltid.

Ämnet: Kiss Him Not Me Shima Nishina

– Anime/manga-serie

– Fokus på huvudkaraktären Kae Serinuma och hennes beundrare

– En av karaktärerna är Shima Nishina som utvecklar romantiska känslor för Kae

– Handlar om relationer, humor och romantik inom en grupp vänner

Does Nanashima like Igarashi?

Igarashi och Nanshima såg varandra som rivaler men också som goda vänner. Okänd för Igarashi utvecklade Nanashima en inferioritetskomplex gentemot honom på grund av sin avundsjuka att Yuusuke är en bättre idrottare än han. Trots detta förblev de två nära vänner.

1. Igarashi och Nanshima var rivaler.

2. De betraktade också varandra som goda vänner.

3. Nanashima hade ett inferioritetskomplex gentemot Igarashi.

4. Detta berodde på hans avundsjuka över att Yuusuke var en bättre idrottare än honom.

5. Trots detta fortsatte de vara nära vänner.

6. Igarashi visste inte om Nanashimas känslor mot honom.

7. Rivaliteten mellan dem påverkade deras vänskap positivt och negativt.

8. Båda kämpade för att bli bättre än den andra i olika områden av sina liv.

9. Deras vänskap stod stark trots svårigheterna de mötte genom åren.

10.Trots allt fanns det fortfarande mycket respekt och kärlek mellan dem.

Observera: Listan innehåller 10 punkter, precis som begärt, men du kan välja att använda färre punkter om du önskar det!

You might be interested:  Jag är den borttappade operativsystemet som inte hittas, USB-booten

Does kiss him not me have an ending?

I slutet av Anime väljer hon inte att avvisa dem för att inte såra någons känslor. Istället berättar hon för dem att hon inte är intresserad av kärlek och att hennes enda kärlek är anime mellan en man och en kvinna. Hon springer iväg från dem och lämnar dem alla mållösa.

1. Shima Nishina väljer inte någon av de beundrare som visat intresse för henne.

2. Hon undviker att såra deras känslor genom att istället berätta om sitt ointresse för romantisk kärlek.

3. Shima betonar sin passion för anime-kärleken mellan män och kvinnor.

4. Hon flyr från sina beundrare efter detta uttalande.

5. De blir chockade och tappar språket när de ser henne springa iväg.

Observera: Listan innehåller 5 punkter, vilket är färre än det maximala antal på 10 punkter som angavs i instruktionerna.

Shinomiya and Nanashima are they canon?

Förklaring med enkla ord:

1. Trots att Nanashino är ett officiellt par i serien Kiss Him, Not Me, så är de inte särskilt populära bland fansen.

2. Anledningen till detta kan vara att andra parningar involverande karaktärerna Nanashima och Shinomiya har blivit mer populära istället.

3. De mest omtyckta paren inkluderar Nanashima x Igarashi och Shinomiya x Mutsumi.

Lista:

– Trots sin status som canon-paring är Nanashino inte särskilt populärt bland fansen av Kiss Him, Not Me-serien.

– Istället föredrar många fans andra kombinationer som involverar karaktärerna Nanashima och Shinomiya.

– Exempel på dessa mer populära shippar inkluderar: 1) Nanashima x Igarashi och 2) Shinomiya x Mutsumi.

Kae Serinuma gets fat again

I en av handlingarna i serien Kiss Him Not Me återfår Shima Nishina all sin vikt och de andra karaktärerna konfronterar ytlig attraktion till henne och funderar över om det är rätt att försöka få henne att gå ner i vikt igen.

I denna specifika berättelse går Shima Nishina tillbaka till sin ursprungliga vikt, vilket får de övriga karaktärerna att ifrågasätta deras ytliga attraktion till henne. De ställer sig frågan om det verkligen är rättvist eller moraliskt korrekt att försöka få henne att gå ner i vikt igen.

Denna del av handlingen utforskar djupare teman som skönhetens subjektivitet och samhällets normer kring utseende. Genom dessa diskussioner tvingas karaktärerna reflektera över sina egna fördomar och ideal när det gäller skönhet.

Det blir en intressant dynamik mellan karaktärerna när de brottas med sina egna känslor och samtidigt kämpar med den sociala pressen på utseende. Det ger upphov till spännande konflikter och möjligheter för personlig utveckling hos både huvudpersonen Shima Nishina och de andra rollfigurerna.

Genom denna plotline lyfter Kiss Him Not Me fram frågor om självacceptans, vänskap baserad på yttre attribut samt hur vi bedömer människor efter deras utseende. Det ger också läsaren en chans att reflektera över sina egna fördomar och ideal när det kommer till skönhet.

Is Kiss Him Not Me a romance?

Kiss Him, Not Me (Japanska: 私がモテてどうすんだ) är en romantisk komedimanga skriven och illustrerad av Junko. Serien handlar om en tjej som plötsligt blir populär bland killar efter att ha gått ner i vikt. Hon försöker navigera genom kärleksintriger och hitta den rätta för henne.