Seinfeld Soup Is Not A Meal

I avsnittet medverkar också Tracy Kolis som Kelly, Simon och Hildy samt Lawrence Mandley som manager och Michael Kaplan som servitör.

Episode chronology

← Previous “” Next → “”

” The Soup ” is the 93rd episode of the sitcom. This was the seventh episode of the sixth season. It aired on November 10, 1994. The character (played by ) made his first appearance in the episode, in which he tries to cultivate friendship with by giving him an Armani suit. Meanwhile, becomes uncomfortable at after he has an awkward first date with a waitress there, leading him and his circle of friends to try eating at one of their competitors.

Kelly, a waitress from , flirts with. At ‘s goading, he takes her out for a walk. George describes how he likes the word “manure”, and Kelly makes a casual remark revealing that she has a boyfriend. Later, Jerry and George speculate whether she made that up to avoid George and whether the manure comment had anything to do with it.

Efter att ha fått en ny kyl och bestämt sig för att äta endast färsk mat, träffar Jerry Hildy, en servitris på Reggie’s. Hennes aptit får honom att plundra Jerrys lägenhet efter mat. I utbyte ger Jerry honom en helt ny kostym men insisterar på att han ska bjuda honom på en måltid som tack. Jerry och Bania möts upp på Mendy’s restaurang för den överenskomna måltiden, men Bania beställer bara soppa och hävdar att det inte räknas som ‘måltiden’. Elaine har precis kommit tillbaka från en resa till England med Simon. Men han blir arrogant och har inga planer på att återvända till England..

Bania ansluter sig till George och Jerry på Monk’s denna gång, och beställer en smörgås. Jerry hävdar att hans skyldighet är uppfylld, trots Banias protester om att de inte åt på en fancy restaurang. Jerry blir så avskydd av Banias manipulation att han ger Armani-kostymen till Simon istället. George känner sig obekväm på Monk’s eftersom den lekfulla skämtsamheten han tidigare hade med Kelly har ersatts av en kall formell ton som gränsar till oartighet från hennes sida. Efter att ha frågat Hildy får Kramer reda på att Kelly inte har någon pojkvän. George tjatar sedan på Jerry och Elaine för att gå till Reggie’s istället. De upptäcker dock att Reggie’s inte erbjuder de måltider som de har vant sig vid på Monk’s..

You might be interested:  Problemet med att Nvidia-kortet inte upptäcks i Windows 10

Jerry har inget mat kvar hemma till Hildy, som är på dåligt humör eftersom hon blev avskedad efter att Kramer ringde för många gånger till hennes arbetsplats. George bestämmer sig för att prova samma trick med Kelly och resonerar att det är Kelly som borde behöva lämna eftersom han hade varit på Monk’s mycket längre än vad hon hade jobbat där.

På Monk’s berättar Kelly för Jerry och Elaine att hon inte kommer att jobba där längre. Hennes chef, trött på samtal, förbjuder George från att komma till Monk’s. Bania försöker få tillbaka kostymen från Jerry. Simon dyker upp och meddelar att han har en jobbintervju och är säker på att få det tack vare den kostym som Jerry gav honom, så han kommer stanna i landet på obestämd tid. När han ska gå berättar Elaine för Bania var hans kostym finns, och en arg Bania rusar ut för att attackera Simon. Jerry och Elaine hälsar varandra i triumf medan George inte har något annat val än att äta ensam på Reggie’s..

Production

Scenen där de går i Central Park spelades in vid lagunen, som är mest känd som platsen för…

Scener som spelades in men klipptes bort innan de sändes inkluderar George som ger Kramer råd om att fråga ut Hildy, George konfronterar chefen på Reggie’s i ett försök att övertala honom att lägga till deras favoriträtter på menyn, Hildy gör slut med Kramer eftersom han inte kan hålla henne mätt, och Kenny Bania avslöjar att han frågade ut Kelly så fort hon sa upp sig från Monk’s, eftersom han ville undvika precis den situation som George hamnade i i avsnittet.

Vem sa att soppa inte är en måltid?

Jerry Seinfeld: Nej, nej, Bania, nej. Detta är middagen. Soppan räknas med.

Kenny: Soppa är ingen måltid.

– Jerry Seinfeld försöker förklara för Bania att soppan räknas som en del av middagen.

– Kenny argumenterar emot och hävdar att soppa inte kan betraktas som en fullständig måltid.

Seinfelds soppa är inte en fullvärdig måltid

Hämtad den 2 december 2021.

You might be interested:  Så här överför du anteckningar från iPhone till datorn

Seinfeld Säsong 6: Anteckningar om ingenting – ‘The Soup’ (DVD). År 2005.

Soppor i Seinfeld

The Soup Nazi erbjuder 11 olika soppor från sin meny. Exempel på några av dessa är Mulligatawny, Krabbisque, Kycklingbroccoli och Tomatrissoppa.

Om du vill prova en kryddig soppa kan du välja Mulligatawny. För den som föredrar skaldjurssmak finns Krabbisque att njuta av. Om du gillar chili kan Turkey Chili vara ett bra val medan Jambalaya ger dig en smak av det sydliga köket.

För vegetarianer rekommenderas Black Bean-soppan som innehåller svarta bönor och för dem som älskar grönsaker passar Chicken Broccoli-soppan perfekt. Clam Bisque är ett alternativ för de som tycker om musslor och Split Pea är en klassisk ärt- och fläskgryta.

French Onion ger dig den goda smaken av lök i varje tugga medan Mushroom Barley kombinerar svampens rika smak med kornets tuggmotstånd. Avslutningsvis finns Tomato Rice-soppan för dem som uppskattar tomatens friska smak tillsammans med riset.

Så oavsett vilken typ av soppa du föredrar har The Soup Nazi något att erbjuda!

Seinfelds soppa räknas inte som en måltid

I TV-serien Seinfeld är soppan ett återkommande tema som ofta förekommer i avsnittens handlingar. Karaktärerna i serien har olika synpunkter på om soppa kan betraktas som en fullvärdig måltid eller inte.

George Costanza, Jerrys bästa vän och ständiga kompanjon, håller däremot med om Jerrys åsikt om soppan. Han delar samma synsätt och anser också att det behövs mer än bara soppa för att bli mätt.

Elaine Benes, en annan nära vän till Jerry och George samt deras tidigare flickvän/kollega på arbetsplatsen Pendant Publishing, har dock motsatta åsikter när det gäller soppan. Hon tycker att soppa kan vara nog så mättande och anser definitivt att det kan vara en fullvärdig måltid.

Kramer, grannen och en av de mest excentriska karaktärerna i serien, har sin egen syn på soppan. Han älskar soppa och anser att det kan vara både läckert och tillfredsställande som måltid.

Denna debatt om soppan som en måltid eller inte är ett återkommande skämt i Seinfeld-serien och ger upphov till humoristiska situationer. Det visar också hur olika människor kan ha olika åsikter om mat och vad som utgör en fullvärdig måltid.

The most controversial episode of Seinfeld

P.S. Det är viktigt att komma ihåg att konstverk kan ha olika tolkningar och reaktioner hos människor. I detta fall var det tydligt att handlingarna i avsnittet uppfattades som stötande för många individer, vilket resulterade i starka protester och åtgärder från TV-bolaget.

You might be interested:  n handlar om problem med att använda Siri på Airpods 2 och hur det inte fungerar som det ska

Is soup considered a full meal?

Soppa är vanligtvis en förrätt i en trerättersmiddag eller en läcker lunch som serveras med knaprigt bröd på en kall vinterdag. Det kan vara så, men visste du att det är fullständigt acceptabelt att äta soppa som huvudrätt? Så osannolikt det än låter, är det helt sant och definitivt läckert.

Is soup count as food?

Soppa är en maträtt som huvudsakligen består av vätska och serveras vanligtvis varm. Den görs genom att kombinera ingredienser som kött eller grönsaker med buljong, mjölk eller vatten. Soppor kan vara både matiga och uppfriskande och är populära över hela världen för sin smak och näringsvärde.

Elie said the soup tasted terrible that night

Elie beskrev smaken på soppan den natten då pipeln (den unga tjänstebarnet) blev hängd. Han sa att soppan smakade som lik…

Soup is a meal because it provides nourishment and sustenance

Alla som har ätit soppa, även bara consommé, vet att det är nästan omöjligt att äta soppa medan man står upp eller går runt. Därför skulle vilken sopprecept som helst, även consommé, kunna räknas som en måltid enligt Cuomo-standard eftersom det kräver att man sitter ner och äter. Detta innebär att soppa inte kan betraktas som ett snabbt mellanmål eller något man kan ta med sig på språng.

Att äta soppa är en ritualiserad upplevelse där man tar sig tid att njuta av smakerna och känslan av värmen från skålen. Man behöver bestick för att försiktigt slurpa i sig varje sked och kanske till och med doppa bröd i soppan för extra njutning. Det är svårt att föreställa sig hur detta skulle vara möjligt utanför en bekväm matsalssituation.

Soppan fyller också oftast magen mer än vad ett vanligt mellanmål gör. Den innehåller ofta näringsrika ingredienser såsom grönsaker, kött eller bönor som ger mättnadskänsla under längre tid. Att betrakta soppan endast som ett litet snack skulle vara orättvist mot dess potential som en fullvärdig måltid.

Sammanfattningsvis kan vi konstatera att oavsett om det handlar om consommé eller annan typ av soppa så bör den betraktas som en måltid baserat på dess krav på att sitta ner och äta samt dess förmåga att mätta. Soppan är inte bara en snabb lösning för hungriga magar, utan en njutbar upplevelse som kräver tid och avsiktlig konsumtion.