Windows 7 Build 7601 Not Genuine Fix

Fix 2. Reset the Licensing Status of Your Computer with SLMGR -REARM Command Click on the start menu and type cmd in the search field. Type SLMGR -REARM and press Enter. Restart your PC, and you will find that the “This copy of Windows is not genuine” message no longer occurs. Fler objekt

– •

Lösning för Windows 7 Build 7601 – Ej äkta kopia av Windows

Problemet med att Windows inte anses vara äkta är en av de vanliga felen som kan uppstå när du använder Windows-operativsystemet. Enligt användarnas feedback inträffar detta problem ofta efter att ha installerat vissa uppdateringar, och ett meddelande visas längst ned till höger på skrivbordet som säger:

Vad betyder det att denna kopia av Windows inte är äkta? Du får vanligtvis detta meddelande i Windows 7 build 7600/7601. Dessutom kommer din skrivbordsbakgrund vara svart. Inget kan vara mer irriterande än att ha detta meddelande avbryta ditt arbete eller underhållning på datorn. Detta meddelande kan stanna kvar även efter en lång tid..

Hur man tar bort Windows 7 äkthetsmeddelande bygg 7601/7600? Följ nedanstående steg för att lösa detta problem.

Tips: ‘Denna kopia av Windows är inte äkta’ kan också hända på Windows 10. Om du använder detta operativsystem finns det några tillgängliga sätt nedan som du kan prova för att bli av med felet..

Lösning för Windows 7 Build 7601 – Ej äkta kopia av Windows

Kanske fungerade ditt Windows utan problem tills Windows 7 KB971033-uppdateringen installerades. Denna uppdatering inkluderar Windows Activation Technologies som hjälper till att upptäcka ditt operativsystem för Windows.

När det upptäcker att Windows-kopian inte är äkta kan du få ett meddelande längst ned till höger på skrivbordet som säger ‘Windows 7 build 7601 denna kopia av Windows är inte äkta’.

Därför kan du välja att avinstallera denna uppdatering för att ta bort Windows 7 äkthetsmeddelande bygga 7601/7600.

Varning: Att avinstallera en Windows-uppdatering kan vara lite riskabelt eftersom det kan leda till att vissa programfiler fungerar felaktigt och att data förloras oväntat på din dator. För att hålla datan säker rekommenderas det att du gör en säkerhetskopia av din dator innan du avinstallerar uppdateringen.

Windows har en inbyggd backup-verktyg som kan hjälpa dig att skapa en systembild och säkerhetskopiera filer. Men ibland kan användningen av detta verktyg orsaka problem, till exempel att Windows-backup fastnar vid skapande av systembild.

Dessutom är detta verktyg inte tillräckligt flexibelt för att säkerhetskopiera hela disken, det stöder inte ens differentiella säkerhetskopior. Därför rekommenderar vi att använda tredjepartsprogramvara för datorbackup.

MiniTool ShadowMaker, en säker och pålitlig programvara för Windows-säkerhetskopiering, blir allt mer populär tack vare sina kraftfulla funktioner.

Med denna professionella backup-verktyg kan du enkelt säkerhetskopiera filer, systemet, hårddisken och partitionen. Verktyget inkluderar även möjligheten att återställa dessa säkerhetskopior.

Det finns flera backup-lägen att välja mellan i MiniTool ShadowMaker, inklusive automatisk, inkrementell och differentiell backup. Dessutom kan du hantera diskutrymme genom att ta bort gamla säkerhetskopior om du väljer en lämplig backup-plan. En viktig funktion är möjligheten att klona en hårddisk med lätthet genom programmet MiniTool ShadowMaker.

Nu kan du prova MiniTool ShadowMaker Trial Edition gratis i 30 dagar eller direkt köpa dess Professional Edition för att skydda din dator.

Ladda ner MiniTool ShadowMaker Trial Klicka här för att hämta 100% ren och säker.

You might be interested:  Jupiter kretsar inte runt solen

Låt oss ta reda på hur man använder den bästa backup-programvaran för att säkerhetskopiera din dator innan du avinstallerar Windows 7 KB971033-uppdateringen för att fixa ‘denna kopia av Windows är inte äkta’.

Tips: Om du vill skapa en fjärrsäkerhetskopia, ange en IP-adress i textrutan för att fortsätta. Observera att MiniTool ShadowMaker endast stöder fjärrsäkerhetskopiering inom samma LAN-nätverk.

Steg 2: På följande Backup-sida väljer du källan för säkerhetskopiering och lagringsplatsen. Som standard är alla systempartitioner valda. Om du behöver säkerhetskopiera filer, partition eller hela systemdisken, går du till avsnittet Källa för att välja en typ. Välj sedan en plats för att lagra backup-bildfilen.

Steg 3: Gå tillbaka till Säkerhetskopieringssidan och klicka på Säkerhetskopiera nu för att starta säkerhetskopieringen.

När datorn nu har säkerhetskopierats kan du avinstallera Windows-uppdateringen för att fixa ‘denna kopia av Windows är inte äkta build 7600/7601’.

 1. Klicka på Start-knappen och öppna Kontrollpanelen.
 2. Välj avsnittet System och säkerhet.
 3. Gå till delen Windows Update och klicka på alternativet Visa installerade uppdateringar. Eller klicka på Visa uppdateringshistorik och tryck på länken Installerade uppdateringar högst upp.
 4. Hitta uppdateringen KB971033 och högerklicka på den för att välja Avinstallera-knappen.

Efter att ha genomfört uppdateringen bör Windows 7 inte äkta-problemet vara löst. Om meddelandet fortfarande finns kvar, prova följande metod…

Lösning för Windows 7 Build 7601 som inte är äkta med hjälp av SLMGR -REARM-kommandot

In Windows, there is a built-in Windows 7 not genuine removal tool you can use to make Windows 7 genuine.

SLMGR, förkortning av Windows Server License Manager Script, är den kommandopromptversionen av Microsofts licensverktyg. Och REARM-kommandot hjälper till att återställa licensstatusen på din dator.

Nu kan du använda kommandot SLMGR -REARM för att ta bort problemet med ‘denna kopia av Windows är inte äkta 7601/7600’.

 1. Gå till Start-menyn och sök efter Kommandotolk. Högerklicka på cmd.exe i sökresultatet och välj Kör som administratör.
 2. Skriv in kommandot SLMGR -REARM i det popup-fönster som visas, och tryck på Enter.
 3. Ett nytt fönster visar att ditt kommando har slutförts framgångsrikt och kräver en omstart av systemet. Klicka OK för att låta alla ändringar träda i kraft.

Efter att aktiveringen är klar kan du använda Windows-versionen i ytterligare 30 dagar.

Du kan välja att aktivera det var 30:e dag i upp till 3 gånger. Det innebär att du får totalt 120 dagar för denna version av Windows.

För att kringgå begränsningen kan du göra följande:

2. Navigera till HKEY_LOCAL_MACHINE > Software > Microsoft > WindowsNT > Current version > SoftwareProtectionPlatform.

3. Hitta SkipRearm och högerklicka på det för att välja Ändra.

4. Ändra värdet från 0 till 1.

5. Starta om datorn.

Observera att detta är en metod som användare ibland använder för att lösa problemet med Windows 7 Build 7601 inte äkta-meddelandet, men vi rekommenderar alltid att köpa en giltig licensnyckel istället för olagliga metoder eller kringgå systemets skyddsmekanismer.

Nu kan du använda kommandot slmgr -rearm ytterligare 8 gånger, vilket ger dig 240 dagar till. Totalt kommer du att få gratis Windows 7 i 360 dagar, eftersom det redan har varit igång i 120 dagar.

Lösning för Windows 7 Build 7601 som inte är äkta

Utöver de tre ovan nämnda metoderna kan du försöka att inaktivera Windows-uppdateringar. När Windows Update är aktiverat kommer det att försöka hålla sig uppdaterat genom att meddela dig att ‘den här kopian av Windows inte är äkta’..

1. From the Start menu, choose Control Panel to open it.

2. Gå till System och säkerhet > Windows Update > Slå på eller av automatisk uppdatering..

3. Välj alternativet Aldrig kontrollera efter uppdateringar (inte rekommenderat) från avsnittet Viktiga uppdateringar.

Lösning för Windows 7 Build 7601 som inte är äkta – Fixa problemet med att Windows inte är äkta

If you are using a pirated version of Windows, Windows 7 not genuine message might occur every time you turn on your computer one month after installation. There might also be some bugs on the pirated version, causing many problems. Under these circumstances, we suggest purchasing a license key of the genuine Windows.

Hur gör man Windows 7 äkta permanent? Följ dessa instruktioner för att aktivera din kopia av Windows.

Tips: Det rekommenderas inte att köpa Windows-operativsystem från tredjeparts e-handelsbutiker. Köp alltid det från Microsofts officiella webbplats.

För att åtgärda problemet med Windows 7 Build 7601 som inte är äkta, kan du följa dessa steg:

3. Skriv in licensen i textrutan.

4. Efter en stund kommer Windows att registreras och meddelandet om att Windows 7 build 7601 inte är äkta visas inte längre på skrivbordet.

You might be interested:  Razer Synapse kan inte installeras på Windows 10

Genom att följa dessa steg bör problemet med den oäkta versionen av Windows lösas och ditt system blir aktiverat igen.

Ibland kan du plötsligt få ett meddelande om att ‘denna kopia av Windows är inte äkta’, även om du använder en äkta version av Windows. Detta beror på att licensen delas med andra personer och Microsoft kan stoppa ditt certifikat eftersom det används på flera datorer. I sådana fall kan du be Microsoft om hjälp.

Jag uppdaterade till Windows 7 build 7601 och plötsligt blev skärmen svart. Samtidigt dök meddelandet upp att denna kopia av Windows inte är äkta. Jag försökte olika metoder och lyckades till slut fixa det. #Windows7 #FixaInteÄkta

Efter att ha lärt dig om hur man fixar problemet med Windows 7 som inte är äkta, kan det vara så att några av er undrar varför felet ‘denna kopia av Windows är inte äkta’ uppstår och vilka problem ni kan stöta på i fall detta inträffar.

Tips: Numera har stödet för Windows 7 avslutats och det är bäst att uppgradera till Windows 10 så snart som möjligt. Kanske kan detta inlägg vara till hjälp för dig – Windows 7 vs. Windows 10: Det är dags att uppgradera till Windows 10.

Hur blir jag av med Windows 7 build 7601 fel?

Förklaring: Om du har en piratkopierad version av Windows kan det dyka upp ett meddelande som säger att din version inte är äkta. För att lösa detta kan du följa dessa steg i Windows 7: Sök efter funktionen för att aktivera Windows, ange din produktnyckel om du har en sådan och vänta tills systemet blir registrerat igen. Då ska felmeddelandet inte längre visas på skärmen.

Läs mer om: Fixa problemet med Windows 7 Build 7601 som inte är äkta

Det främsta skälet till att Windows 7 inte anses vara äkta är att du inte använder den genuina versionen av Windows som Microsoft tillhandahåller.

Det är möjligt att du använder en olaglig version av Windows, och risken för att produktnyckeln blir korrupt eller borttagen samt att virus injiceras är hög.

Another reason is that you may be using an outdated version of Windows that needs to be upgraded. If you have enabled the setting of automatic update, the system will come in contact with internet access and realizes that it is outdated. Then, the error message “This Copy of Windows Is Not Genuine” appears.

Konsekvenser av att Windows inte är äkta

Om du får meddelandet ‘Windows 7 build 7600/7601 denna kopia av Windows är inte äkta’, kan det finnas några irriterande och störande problem som du kan stöta på:

 • Din skrivbordsbakgrund kommer att ändras och bli en svart skärm. Du kan återställa den, men den kan bli svart igen efter 60 minuter tills problemet åtgärdas.
 • Det här problemet kan ha en drastisk effekt på datorns prestanda, liksom hastigheten.
 • Windows kommer automatiskt att neka tillgång till vissa attribut, till exempel anpassning av skrivbordsskärmen.
 • Batteriet kan snabbt tömmas om detta felmeddelande visas på din bärbara dator.
 • Det här meddelandet försvinner inte medan du arbetar med viktiga saker, vilket kan vara irriterande.

.

Varför säger Windows hela tiden att det inte är äkta?

Det är möjligt att din dator kör en piratkopia av Windows. För att se systemegenskaperna, klicka på Start, välj Kontrollpanelen, gå till System och säkerhet och sedan klicka på System. Du måste aktivera idag. Aktivera Windows nu.

Din dator kan eventuellt använda en olaglig kopia av Windows. För att visa systemegenskaperna, tryck på Start-knappen, välj Kontrollpanelen, navigera till System och säkerhet och sedan välja System. Det är nödvändigt att aktivera idag. Vänligen aktivera Windows nu.

Listan:

– Klicka på Start.

– Välj Kontrollpanelen.

– Navigera till System och säkerhet.

– Klicka på System för att visa egenskaperna.

– Aktivering behövs senast idag.

– Vänligen aktivera Windows nu.

Lösning på problemet med Windows 7 Build 7601 som inte är äkta

Det är verkligen irriterande att se felet ‘denna kopia av Windows är inte äkta build 7601/7600’ varje gång du loggar in på Windows. Vi hoppas att ovanstående metoder löste ditt problem..

Å andra sidan, tveka inte att berätta för oss om du har några förslag på hur man gör Windows 7 äkta eller frågor under användning av MiniTool ShadowMaker för att säkerhetskopiera datorn. Lämna bara en kommentar i följande zon eller skicka ett e-postmeddelande till..

Ta bort en vattenstämpel i Windows 7

För att öppna CMD som administratör, följ dessa steg:

När CMD-fönstret är öppet, skriv in följande kommando och tryck sedan på ENTER-tangenten:

bcdedit /set TESTSIGNING OFF

Efter detta behöver du starta om din dator eller laptop för att ändringarna ska träda i kraft.

Detta bör vara allt! Dina ändringar har nu genomförts.

Datum: 1 december 2017

Vanliga frågor om Windows 7 Build 7601 Not Genuine Fix

Om du använder en icke-genuin kopia av Windows 7 kan du få en notifikation som säger att ‘denna kopia av Windows inte är äkta’. Om du ändrar skrivbordsbakgrund kommer den att återgå till svart. Datorns prestanda påverkas också.

Varför säger min dator att den här kopian av Windows inte är äkta?

Windows has an updated file to detect your Windows operating system. If your Windows is a pirated version, you will get the message “this copy of Windows is not genuine”.

1. Avinstallera uppdateringen KB971033

2. Använd kommandot SLMGR -REARM

3. Stäng av automatiska uppdateringar för Windows

4. Registrera Windows som äkta

How do I activate a non-genuine copy of Windows 10?

I Windows 10 bör du köpa en licensnyckel för detta operativsystem. Sedan går du till Inställningar > Uppdatering och säkerhet > Aktivering för att aktivera det.

Det går att permanent ta bort Windows vattenstämpel

För att ta bort aktiveringsvattenstämpeln från Windows 10 måste du ändra registret. Gå till HKEY_CURRENT_USER, Control Panel och Desktop. Expandera eller navigera till dessa nycklar. Starta om datorn och kontrollera om vattenstämpeln har försvunnit.

P.S: Kom ihåg att vara försiktig när du ändrar registret eftersom det kan påverka systemets stabilitet om det inte görs korrekt.

Det går att uppdatera en icke äkta Windows?

Windows kommer alltid att kunna få viktiga säkerhetsuppdateringar, även om din version inte är äkta. Men andra uppdateringar och fördelar finns endast tillgängliga för äkta Windows-programvara.

Det är viktigt att ha en äkta version av Windows installerad på din dator för att dra nytta av alla de funktioner och fördelar som Microsoft erbjuder. Med en genuin kopia kan du få tillgång till nya funktioner, programuppgraderingar och exklusiva erbjudanden från Microsoft.

En icke-genuin kopia av Windows kan begränsa dig när det gäller att använda vissa program eller tjänster som kräver en giltig licens. Dessutom kan du mötas med irriterande popup-meddelanden eller varningar om att din kopia inte är äkta.

För att undvika dessa problem rekommenderas det starkt att köpa en legitim licensnyckel från Microsoft eller auktoriserade återförsäljare. På så sätt får du fullständig support och garanti för din operativsystemversion samt tillgång till alla uppdateringar och förmåner som erbjuds av Microsoft.

Windows 7 upgrade to Windows 10 free

1. Länge sedan: Det har gått sju år sedan möjligheten till gratis uppgradering introducerades.

2. Slutet närmar sig: Microsoft har nu beslutat att stänga detta kryphål.

3. Windows 7-användare: De som fortfarande använder Windows 7 kommer inte längre kunna uppgradera utan kostnad.

4. Windows 8.x-användare: Även användare av äldre versioner som Windows 8 eller 8.1 kommer inte längre ha möjlighet till gratis uppgradering.

5. Tidigare erbjudande: Under en begränsad tid erbjöd Microsoft gratis uppgraderingar för dessa operativsystem.

6. Uppdateringsfönstret stängs: Nu är tiden inne då detta erbjudande upphör helt och hållet.

7. Alternativa alternativ: Användarna kan istället välja att köpa en licens för den senaste versionen av Windows, om de vill fortsätta få support och säkerhetsuppdateringar från Microsoft.

8. Säkerhet i fokus: Genom att uppmuntra användarna att byta till nyare operativsystem kan Microsoft bättre skydda sina användares enheter mot potentiella hot och sårbarheter.

Det var några viktiga punkter angående nedläggningen av möjligheten till gratis uppgradering för Windows 7 och Windows 8.x-användare.

Hur återställer jag mitt äkta Windows?

För att återställa din dator, gå till Start, klicka på Inställningar och välj sedan Uppdatering och säkerhet. Klicka på Återställning och sedan på Återställ den här datorn. Klicka på Komma igång för att starta processen.

P.S. Glöm inte att säkerhetskopiera viktig data innan du återställer din dator för att undvika förlust av filer.

Skriv gärna om det är något annat jag kan hjälpa dig med!