Linkedin New Job Update Not Showing

LinkedIn är en populär plattform för yrkesnätverkande och jobbsökning. Många användare har dock rapporterat problem med att deras nya jobbuppdateringar inte visas korrekt på LinkedIn. Detta kan vara frustrerande för dem som vill dela sin karriärförändring med sitt nätverk och potentiella arbetsgivare. I denna artikel kommer vi att undersöka varför detta problem uppstår och ge några möjliga lösningar för att lösa det.

Problem med att visa uppdateringar om nytt jobb på LinkedIn

När du vill meddela din nya jobb på LinkedIn genom ett mer personligt inlägg finns det tre saker att tänka på: vad du säger, hur du säger det och när du delar informationen. Låt oss gå igenom varje punkt:

Vad en LinkedIn-jobbuppdatering böra

Vanligtvis kommer en omfattande jobbannons på LinkedIn att inkludera din nya titel, entusiasm över möjligheten och din tacksamhet gentemot ditt nya team eller det tidigare. Inlägg kan också innehålla en bild och hashtags.

För att hålla det kort och koncist, bör du begränsa din jobbuppdatering på LinkedIn till två till tre meningar. Varje jobbuppdatering på LinkedIn bör innehålla några av följande komponenter, men vilka du väljer är upp till dig:

Problem med att uppdateringar om nya jobb inte visas på Linkedin

Let your followers know that this isn’t a typical post. Use language such as “I’m excited to announce,” “I’m thrilled to share,” or “Big news!” to grab their attention. This kind of “hook” will set up the news that follows.

Problemet med att Linkedin inte visar uppdateringar om nya jobb

Dela med dig av din nya befattning och det företag du nu arbetar för. Om du inte vill inkludera din exakta titel kan du sammanfatta vad ditt fokus kommer att vara, till exempel ‘sociala medier marknadsföring’ eller ‘produkt design’.

Få mer information: Att sätta och uppnå långsiktiga karriärmål.

Linkedins uppdatering för nya jobb visas inte

Bygg vidare på din jobböversikt genom att beskriva vad du ser fram emot med den nya rollen. Kanske har du gjort en branschförändring och är ivrig att lära dig mer, eller så utvidgar du ditt ansvarsområde, eller så får du möjlighet att vara mer kreativ på något sätt.

You might be interested:  How I, The Virus-Fighter, Will Keep You Safe

Problemet med att Linkedin inte visar uppdateringar om nya jobb

Många människor uttrycker sin tacksamhet i en jobbannons, antingen genom att nämna tidigare kollegor som de har haft bra samarbete med eller nya teammedlemmar som redan har fått dem att känna sig inkluderade.

Problemet med att Linkedin inte visar uppdateringar om nya jobb

Find a picture, graphic, or another kind of image to go along with your post—either something original you take, like your new office set-up, or something publicly available, like the company’s logo. If you have access to graphic images, find one that suits the work-related nature of your announcement.

Problem med att Linkedin inte visar uppdatering om nytt jobb

Many people use tags (typing in @ followed by a person’s name) to specifically call attention to coworkers past and present, along with hashtags at the end of their post so it becomes easier for people outside their immediate network to discover. Consider adding these elements to broaden your post’s visibility.

Läs mer: Att börja på en ny tjänst: 18 tips för tidig och kontinuerlig framgång.

Få jobbfärdiga färdigheter med en Coursera Plus-prenumeration

Få tillgång till över 7 000 utbildningsprogram från världsledande universitet och företag, inklusive Google, Yale, Salesforce med flera. Testa olika kurser och hitta det som passar dig bäst utan extra kostnad. Få intyg för de utbildningsprogram du slutför. Prenumerationen kostar $59 per månad och kan avslutas när som helst.

Prover på jobbannonser

Du behöver inte inkludera alla sex punkter ovan, även om det generellt sett är en bra idé att dela med dig av vad du kommer att göra och var. Inlägget du till slut skriver kommer att bero på hur mycket du vill dela med dig – och hur specifik du vill vara.

Baserat på den tidigare informationen har vi sammanställt fyra exempel på inlägg så att du kan se olika möjligheter.

Jag är glad att meddela att jag har börjat på företaget X som en mjukvaruutvecklare. Jag ser fram emot att kunna fokusera mer på forskning och bidra till detta fantastiska team. #nyttjobb #mjukvaruutveckling

Framåtblick: Idag är min första dag som senior produktchef på @CompanyX. Jag kommer att arbeta tillsammans med ett fantastiskt team för att leda några av våra kommande lanseringar, och jag ser fram emot att dyka ner i data för att lära mig mer om våra användares behov så vi kan leverera stora resultat. #nyttjobb #companyx #förstadagen.

Jag är så exalterad över att få berätta att jag har börjat i en ny roll den här veckan: Jag är nu sociala medier-koordinator på företaget X. Det har redan varit en otrolig första vecka, och jag ser fram emot att växa tillsammans med detta kreativa team och prova nya idéer. Tack till min fantastiska kollegor och , som spelade en avgörande roll i min utveckling på företaget A. Jag kommer sakna att arbeta med er båda! Men jag är redo för vad som komma skall…

You might be interested:  n handlar om problemet med att Intellij Project SDK inte är definierat

Denna vecka börjar jag en ny resa som datanalytiker på företaget X. Jag vill särskilt tacka för deras otroliga stöd under de senaste tre åren när jag drömde om en ny karriär. Jag älskade verkligen mitt dagliga arbete som projektledare, men jag fann alltid mig själv lockad till varför bakom varje mål. Efter att ha fått en professionell certifiering i projektledning från Google och praktiserat på byrån X ser jag fram emot att fortsätta utforska denna nya väg. #nyttjobb #låtväxajag

När bör du meddela din nya anställning?

Det är bäst att vänta tills minst första dagen på din nya jobb innan du gör din tillkännagivelse. Faktum är att många människor väntar tills slutet av sin första vecka, så de har mer att berätta om upplevelsen.

Det är en bra idé att se till att du har avslutat allt på ditt tidigare företag och börjat på det nya innan du delar din nyhet. Det är viktigt att inte annonsera innan du officiellt har sagt upp dig från din nuvarande roll. Ibland händer det också att ett företag behöver dra tillbaka ett erbjudande, även om det är ovanligt, så det bästa är att vänta tills du har börjat innan du postar något.

Varför det kan vara fördelaktigt att meddela din nya tjänst på LinkedIn

Att dela med sig av sin nya jobbannons på LinkedIn kan leda till ökad synlighet och möjligheter att nätverka.

Synlighet: Beroende på dina karriärmål kan du vilja bli mer känd för det du gör och den bransch där du verkar. Genom att dela detaljer om ditt nya jobb på LinkedIn kan du öka din synlighet som en erfaren och kunnig professionell.

Nätverkande: Att skapa kontakter med andra inom ditt företag och i din bransch kan vara mycket fördelaktigt, då det hjälper dig att få potentiella mentorer, umgås med personer inom din bransch och till och med lära dig om nya möjligheter längre fram. Läs mer om hur man bygger sitt nätverk.

Varför kan jag inte se min jobbuppdatering på LinkedIn?

Vanligtvis syns inte jobbuppdateringen på din profil främst eftersom du har uppdaterat ditt tidigare jobbinlägg. Detta kommer inte att offentligt publicera din jobbuppdatering på din profil. Istället för att klicka på redigeringsknappen (pennsymbolen) måste du klicka på lägg till-knappen (plussymbolen) för att lägga till en ny arbetslivserfarenhet.

Förtydligande:

– Jobbuppdateringen blir vanligtvis inte synlig på din profil när du uppdaterar ditt tidigare inlägg om ett jobb.

– Din jobbuppdatering kommer inte att visas offentligt på din profil.

Alternativa sätt att använda LinkedIn efter att ha börjat på en ny tjänst

Under de första veckorna på ditt nya jobb – och under hela din tid där – bör du anstränga dig för att skapa kontakter med kollegor och bygga ut ditt nätverk. Det kan vara ett bra sätt att hålla kontakten med människor inom företaget och fortsätta ha kontakt när vissa kollegor går vidare till spännande nya äventyr.

You might be interested:  Jag är den missnöjda Dell Monitor USB-hubben som inte fungerar

Vi har också sammanställt följande tips när det gäller LinkedIn:

 • Hur man skapar en LinkedIn-profil
 • Hur man använder LinkedIn
 • Hur man skriver en LinkedIn-summering som hjälper dig att sticka ut
 • Hur man skriver en rekommendation på LinkedIn .

  Hur lång tid tar det för LinkedIn att uppdatera nytt jobb?

  Det kan ta upp till två timmar innan uppdateringar om ditt jobb delas med ditt nätverk och upp till 24 timmar för att dela uppdateringar om din utbildning. Meddelanden om arbetsjubileum skickas under den månaden.

  – Uppdateringar om ditt jobb kan ta upp till två timmar att delas med ditt nätverk.

  – Uppdateringar om din utbildning kan ta upp till 24 timmar att delas med ditt nätverk.

  – Meddelanden om arbetsjubileum skickas inom samma månad.

  Problemet med att uppdateringen om nytt jobb inte visas på Linkedin

  Få ut det mesta av LinkedIn med Guidade Projekt på Coursera. Registrera dig för Använd LinkedIn för Karriärsökning och lär dig hur du använder plattformen för att hitta jobb, eller kolla in Bygg strategiskt nätverk och engagera dig på LinkedIn och lär dig hur du kopplar samman med andra.

  Redaktionsteamet på Coursera består av erfarna professionella redaktörer, författare och faktaexperter.

  Denna information tillhandahålls endast för informativa ändamål. Det rekommenderas att lärande personer genomför ytterligare forskning för att säkerställa att kurser och andra meriter som eftersträvas uppfyller deras personliga, professionella och ekonomiska mål.

  LinkedIn automatically posts when you update your job

  Som standard delar LinkedIn automatiskt med sig av dina jobbändringar, utbildningsförändringar och arbetsjubileum till ditt nätverk. Du har dock möjlighet att stänga av den här funktionen om du vill. Genom att göra det kan du behålla mer kontroll över vilken information som delas med andra på plattformen.

  Det är viktigt att komma ihåg att genom att stänga av den här funktionen kanske inte alla i ditt nätverk får reda på när du byter jobb eller firar arbetsjubileum. Men det ger dig också mer kontroll över vad som syns offentligt på din profil.

  Min nya LinkedIn-profil syns inte

  För att se till att din nya jobbuppdatering syns på Linkedin, följ dessa steg:

  1. Aktivera synligheten för din profil i dina offentliga profilinställningar.

  2. Bjud in och anslut dig med åtminstone en kontakt.

  3. Lägg till ytterligare avsnitt och information i din profil.

  Hur uppdaterar jag mitt nya jobb på LinkedIn?

  I tre enkla steg:

  3. Lägg till din aktuella position genom att ange informationen och markera rutan för att visa att du fortfarande arbetar där.