Google Calendar Not Syncing With Iphone

Google Calendar är en populär kalenderapp som används av miljontals människor över hela världen för att organisera sina scheman och evenemang. Men ibland kan det uppstå problem med synkroniseringen mellan Google Calendar och iPhone, vilket kan vara frustrerande för användare som förlitar sig på båda plattformarna för att hålla koll på sina planer. I denna artikel kommer vi att titta närmare på några vanliga orsaker till varför Google Calendar inte synkroniseras korrekt med iPhone och hur man löser dessa problem.

Lösning 1: Kontrollera nätverksanslutningen

För att kunna synkronisera korrekt krävs det att internet fungerar som det ska. Detta beror på att iOS-kalenderappen kräver en stabil anslutning. Om iPhone-kalendern inte synkroniseras med Google måste du kontrollera nätverksanslutningen. Om den fungerar korrekt, kolla om mobildata är tillåtet för kalenderappen.

Steg 1: Gå till ‘Inställningar’ och välj ‘Mobildata’, följt av ‘kalender’.

Lösning 2: Aktivera Google Calendar i iPhone-kalendern

Kalenderappen för iOS kan hantera flera kalendrar. Det innebär att den enkelt kan hantera kalendrar från de olika onlinekonton du använder på din iPhone. Så om din Google-kalender inte synkroniseras med iPhone-kalendern måste du se till att den är aktiverad i appen. Du kan göra detta enkelt genom att…

Steg 1: Öppna Kalender-appen på din iPhone och tryck på ‘Kalendrar’.

Steg 2: Markera alla alternativ under Gmail, och du är klar.

Lösning 3: Aktivera kalendersynkronisering genom att gå till Inställningar

Om din iPhone-kalender inte synkroniseras med Google, kan du behöva kontrollera om synkroniseringen är aktiverad. På iPhone har du möjlighet att välja vad du vill synkronisera från ditt Google-konto.

Steg 1: Gå till ‘Inställningar’ på din iPhone och tryck på ‘Lösenord & konton’.

Steg 3: Du kommer att se en lista över olika Google-tjänster som kan synkroniseras eller redan är synkroniserade med din iPhone. Du måste titta på omkopplaren bredvid ‘Kalendrar’. Om den redan är PÅ, är du redo att gå, men om den inte är det, slå på den.

Lösning 4: Ställ in Google Calendar som standardkalender

En lösning på problemet med att Google-kalendern inte visas på iPhone är att ställa in Google-kalendrar som standardkalender. Detta har fungerat för vissa användare när ingenting annat verkar hjälpa.

You might be interested:  Typeerror List Indices Must Be Integers Not Str

Steg 2: Tryck nu på ‘Standardkalender’. Det tar några sekunder att visa Gmail. När det visas, tryck på det och det kommer att ställas in som standardkalender.

Varför synkroniseras inte min Google-kalender på min iPhone?

Först, prova dessa vanliga lösningar:

1. Kontrollera att du är ansluten genom att se till att data eller Wi-Fi är på och att flygplansläget inte är aktiverat.

2. Kolla i din enhets appbutik för att försäkra dig om att Google Kalender-appen är uppdaterad.

3. Till vänster om kalenderns namn, se till att rutan är markerad.

– Du har ingen internetanslutning: Kontrollera dina inställningar för data och Wi-Fi samt se till att flygplansläget inte är aktiverat.

– Din Google Kalender-app behöver uppdateras: Gå till din enhets appbutik och sök efter uppdateringar för Google Kalender-appen.

– Rätt kalender ej vald: Se till att den korrekta kalendern är markerad genom att klicka i rutan bredvid dess namn.

Genomföra dessa åtgärder bör hjälpa dig lösa eventuella problem med användningen av Google Kalender.

Lösning 5: Lägg till ditt Google-konto på nytt i din iPhone efter att ha tagit bort det nuvarande

Det är inte ovanligt att Apple-kalendern inte synkroniseras med Google-kalendern av olika anledningar. I sådana fall kan en av de bästa lösningarna vara att ta bort ditt Google-konto från din iPhone och sedan lägga till det igen. Genom att göra detta kommer eventuella buggar att åtgärdas och du kommer kunna synkronisera Google-kalendern med iPhone-kalendern.

Steg 1: Gå till ‘Inställningar’ på din iPhone och tryck på ‘Lösenord & konton’.

Step 2: Select your Gmail account from the given list.

Steg 4: En popup kommer att dyka upp och be om tillstånd. Klicka på ‘Ta bort från min iPhone’.

Steg 5: När kontot är raderat, gå tillbaka till avsnittet ‘Lösenord och konton’ och välj ‘Lägg till konto’. Välj nu Google från listan.

Nu behöver du bara ange dina inloggningsuppgifter för Google och fortsätta.

Hur synkroniserar jag Google-kalendern med iPhone?

På din iPhone eller iPad, öppna enhetens inställningar. Bläddra och tryck på Kalender. Tryck på Konton Lägg till konto.

– Skriv in din e-postadress.

– Skriv in ditt lösenord.

– Tryck på Nästa. Nu kommer e-postmeddelanden, kontakter och kalenderhändelser att synkroniseras direkt med ditt Google-konto.

Om du har fler frågor eller problem med synkningen kan det vara bra att kontrollera internetanslutningen och se till att du använder rätt inloggningsuppgifter för ditt Google-konto.

Lösning 6: Hämta data från ditt Google-konto

Det är vanligt att Google-kalenderpåminnelser inte visas på iPhone när synkroniseringen inte fungerar korrekt. I det här fallet kan du enkelt lösa problemet genom att helt enkelt byta från ett alternativ till ett annat. Ja, det handlar om hämtning..

Steg 1: Gå till ‘Inställningar’ på din iPhone och välj ‘Lösenord & konton’.

Steg 2: Välj ‘Hämta nya data’ bland de tillgängliga alternativen. Välj nu ditt Gmail-konto och tryck på ‘Hämta’.

Varför synkroniseras inte iPhone-kalendern?

För att se till att Google Calendar synkroniseras med din iPhone, måste du se till att du är inloggad på iCloud med samma Apple ID på alla dina enheter. Kontrollera sedan att du har aktiverat kontakter, kalendrar och påminnelser i dina iCloud-inställningar. Se också till att datum- och tidsinställningarna på din enhet är korrekta för din nuvarande plats.

You might be interested:  n antyder att det finns ett problem med Windows Update-tjänsten som inte kan stoppas

Det första steget är alltså att logga in på iCloud med rätt Apple ID både på din iPhone och eventuellt andra enheter som du vill synkronisera kalendern med. Sedan behöver du gå in i inställningarna för iCloud och se till att kontakter, kalendrar och påminnelser är aktiverade.

Ett annat viktigt steg är att dubbelkolla datum- och tidsinställningarna på din iPhone. Det kan hända att de inte stämmer överens med den faktiska tiden där du befinner dig vilket kan orsaka problem vid synkroniseringen av kalenderhändelser mellan Google Calendar och iPhone-kalendern.

Genom dessa åtgärder bör det vara möjligt att lösa problemet med icke-synkroniserande Google Calendar-händelser mellan en iPhone-enhetskalender.

Lösning 7: Kontrollera ditt systemproblem med Dr.Fone – Systemreparation

Endast återställ din iOS till normalt, ingen dataförlust alls.

Laga olika iOS-systemproblem som fastnat i återställningsläge, vit Apple-logotyp, svart skärm, loopande start osv.

Åtgärdar andra iPhone-fel och iTunes-fel, som iTunes-fel 4013, fel 14, iTunes-fel 27, iTunes-fel 9 och mer.

Fungerar för alla modeller av iPhone (inklusive iPhone 13), iPad och iPod touch.

Fullständigt kompatibel med den senaste versionen av iOS.

Du kan enkelt lösa problemet med att iPhone-kalendern inte synkroniseras med Google genom att använda Dr.Fone – System Repair (iOS). Ibland kan iPhone börja fungera felaktigt, och i sådana fall är iTunes den vanliga lösningen. Men om du inte har en säkerhetskopia kan du förlora dina data. Därför är Dr.Fone – System Repair (iOS) det bästa alternativet. Det låter dig fixa olika iOS-problem utan att förlora data på mindre än 10 minuter hemma själv.

Starta Dr. Fone – Systemreparation (iOS) på systemet och välj ‘Systemreparation’ från de givna alternativen.

Nu måste du ansluta din iPhone till din dator med hjälp av en blixtkabel och välja ‘Standardläge’ bland de givna alternativen.

Din enhet kommer att upptäckas automatiskt. När den har upptäckts visas alla tillgängliga iOS-systemversioner. Välj en och klicka på ‘Start’ för att fortsätta.

När verifieringen är klar kommer en ny skärm att visas framför dig. Välj ‘Fixa nu’ för att påbörja reparationen. Det tar några minuter att fixa problemet. När din enhet har blivit reparerad framgångsrikt kommer synkroniseringsproblemet vara löst.

Observera: Om du inte kan hitta den specifika modellen eller om du inte kan lösa problemet kan du också använda ‘Avancerat läge’. Men Avancerat läge kommer att leda till förlust av data.

Varför visas inte min delade Google-kalender på min iPhone?

Om du stöter på problemet att delad Google-kalender inte visas på din iPhone, kan du följa dessa steg för att lösa det:

1. Öppna Inställningar.

2. Gå till Kalender.

3. Klicka på Konton.

4. Välj Fetch ny data.

5. Tryck på Gmail och ändra inställningen till Fetch.

6. Under avsnittet Fetch, markera även Automatiskt.

Genom att följa ovanstående steg bör den delade Google-kalendern nu visas korrekt på din iPhone.

Hur synkroniserar jag min iPhone-kalender med Google Calendar?

Apple’s iOS operating system allows users to connect their devices to Google Accounts. By following a few simple steps, you can effortlessly sync your iPhone with your Google calendar.

You might be interested:  Jupiter kretsar inte runt solen

Steg 1: Öppna ‘Inställningar’ och välj ‘Lösenord och konton’. Välj nu ‘Lägg till konto’ bland de givna alternativen och välj ditt Google-konto.

Steg 2: När kontot har lagts till, välj ‘Nästa’ och du kommer att se olika alternativ. Aktivera alternativet ‘Kalender’ och tryck på spara. Nu måste du vänta på att din kalender ska synkroniseras med din iPhone. Detta kan ta flera minuter.

Steg 3: Öppna nu ‘Kalender’-appen och gå till botten. Välj sedan ‘Kalendrar’. Det kommer att visa en lista över alla kalendrar. Det inkluderar dina privata, delade och offentliga kalendrar som är kopplade till ditt Google-konto. Välj den du vill få att visas och klicka på ‘Klar’.

Problem med synkronisering av Google-kalender och iPhone

Många användare stöter ofta på problemet att Google Calendar inte synkroniseras med iPhone. Om du är en av dem behöver du bara följa denna guide. Lösningarna som presenteras i guiden är testade och pålitliga. Detta gör att du kan lösa problemet utan att behöva besöka servicecentret. Du kan enkelt fixa problemet inom några minuter och det bästa är att du kan göra det hemifrån.

My phone and Google Calendar not syncing

Det vanligaste problemet är lagring. Även om händelser som läggs till i din Google-kalender inte tar upp mycket utrymme, kan det vara nödvändigt att frigöra lite plats på din Android-enhet innan synkronisering kan ske. Om enheten är fullproppad behöver du rensa ut några filer eller appar för att skapa tillräckligt med utrymme.

Skriv gärna igen om du har fler frågor eller behöver ytterligare hjälp!

Varför synkroniseras inte min kalender med min telefon?

Om detta alternativ redan är aktiverat kan problemet vara något annat än inställningarna i appen. I så fall kan det vara värt att undersöka andra möjliga orsaker till varför Google Calendar inte synkar med din iPhone.

How do you sync Calendars on iPhone?

1. Gå till Inställningar

2. Välj iCloud

3. Aktivera Google-kalender genom att följa anvisningarna beroende på din iOS-version

Hur synkroniserar jag min Google-kalender med iCloud?

För att synkronisera Google Calendar med din iPhone, följ dessa steg:

Steg 1: Öppna iCloud-inställningarna.

Steg 2: Välj Kalender.

Steg 3: Dela kalendern.

Steg 4: Gör den offentlig.

Steg 5: Kopiera kalender-URL:n.

Fortsätt sedan med följande steg:

Steg 6: Öppna Google Calendar-inställningarna.

Steg 7: Lägg till en ny kalender.

Steg 8: Klistra in URL:n.

Genom att följa dessa steg bör din Google-kalender nu synkroniseras korrekt med din iPhone.

Ja, det går att synkronisera Apple-kalendern med Google-kalendern

Som tidigare nämnt kan du dela iCloud-kalendern med Google genom att använda dess unika länk. Om du däremot byter från en iPhone till Android kan du också prova MobileTrans – Phone Transfer. Med bara ett klick kan du överföra din kalender och flera andra typer av data direkt från en enhet till en annan.

P.S. Glöm inte att säkerhetskopiera din kalender innan du gör några ändringar för att undvika förlust av viktig information.