Icloud Trusted Devices List Is Not Available

Icloud Trusted Devices List Is Not Available

Användare av Apples Icloud-tjänst har nyligen stött på problem med att få åtkomst till sin lista över betrodda enheter. Detta har orsakat frustration och oro för användarna, eftersom de inte längre kan se vilka enheter som är anslutna till deras Icloud-konto. Problemet verkar vara utbrett och drabbar flera användare runt om i världen. Apple har ännu inte gett någon officiell förklaring till varför denna funktion inte är tillgänglig, vilket lämnar många användare i ovisshet om när det kommer att åtgärdas.

Många använder den här listan över betrodda enheter som en säkerhetsfunktion för att skydda sitt konto från obehörig åtkomst. Genom att ha kontroll över vilka enheter som kan logga in på ens Icloud-konto blir det svårare för hackare eller andra obehöriga personer att komma åt ens personliga information eller data.

Det är oklart hur länge detta problem med den otillgängliga listan kommer att pågå och hur många användare det faktiskt berör. Vissa spekulerar i att detta kan vara relaterat till tekniska problem hos Apple själva, medan andra tror att det kan vara ett resultat av en säkerhetsuppdatering eller buggfixning som gick fel.

Oavsett orsaken så väntar nu många spänt på en lösning från Apple så de snabbt kan få återställa sin tillgång till listan över betrodda enheter. Det är viktigt att Apple agerar snabbt för att adressera detta problem och ge användarna den trygghet de behöver när det gäller säkerheten för deras Icloud-konto.

I denna artikel kommer vi att titta närmare på problemet med den otillgängliga listan över betrodda enheter i Apples Icloud-tjänst och undersöka dess påverkan på användarnas säkerhet och integritet. Vi kommer också att diskutera potentiella lösningar eller arbetsområden som användare kan utforska under tiden som väntar på en officiell fix från Apple.

Vad händer om listan över betrodda enheter inte är tillgänglig för iCloud?

Innan vi går vidare till att åtgärda problemet med att den betrodda enhetslistan inte är tillgänglig, bör vi lära oss om tre frågor. Vad kan en betrodd enhet göra? Vad kommer att hända om det inte finns någon lista över betrodda enheter? Och varför uppstår detta problem?

För det första, en betrodd enhet i listan har loggat in med samma Apple ID. Den kan ta emot tvåfaktorsautentiseringskoden, synkronisera data, ladda ner och köpa appar och media med Apple ID. I den betrodda enhetslistan kan du om du trycker på någon enhet se dess status för Hitta min iPhone och iCloud samt information om enheten som serienummer eller IMEI-nummer.

You might be interested:  Artikeln handlar om problemet med att ljudet inte kommer igenom HDMI-anslutningen på en Mac-dator

Om din iPhone inte visar en lista över betrodda enheter, kommer du inte att kunna se vilka enheter som har använt ditt Apple ID och heller inte kunna ta bort en betrodd enhet här. Detta kan leda till andra problem med ditt Apple ID, till exempel om du upptäcker att alternativet för att logga ut från Apple ID inte är tillgängligt.

För det tredje, varför hindrar din iPhone dig från att se listan över betrodda enheter? Det finns två vanliga anledningar till detta problem.

Din iPhone har inte varit ansluten till ett tillgängligt nätverk eller så har du inte gett inställningarna tillåtelse att använda wifi eller mobildata. Det kan finnas problem eller buggar i dina iPhone-inställningar, eller så kan Apple ID-systemet ha något fel.

Del 2: 5 tips för att lösa problemet med otillgänglig lista över betrodda enheter i iCloud

Om du nu vill lösa detta problem och få grepp om hur du fixar att den betrodda enhetslistan inte är tillgänglig, så kommer vi här att förklara 5 metoder som fungerar. Läs nedan…

iClouds lista över betrodda enheter är inte tillgänglig

Det enklaste sättet att lösa problem med Apple ID är att logga ut från ditt Apple ID och sedan logga in igen. Tryck på Logga ut, om det fortfarande finns tillgängligt under listan över betrodda enheter som inte är tillgängliga, och ange ditt lösenord. Därefter kan du välja att starta om din iPhone och sedan logga in på ditt Apple ID igen som vanligt.

Iclouds lista över betrodda enheter är inte tillgänglig

När du aktiverar Apple ID i Inställningar kommer den att börja ladda de betrodda enheterna. Men om du sedan ser att listan över betrodda enheter inte är tillgänglig kan det troligaste skälet vara en dålig eller ingen nätverksanslutning på din iPhone. Kontrollera om internet fungerar korrekt och anslut till Wi-Fi eller aktivera mobildata.

Åtgärda problemet: Icloud Trusted Devices List är inte tillgänglig

Att starta om iPhone är som en universell nyckel för att lösa olika problem. Det fixar små buggar och får iPhone att fungera smidigare. Så, tvinga framstart din iPhone och gå sedan till Inställningar för att kontrollera listan över betrodda enheter i Apple ID.

Återställ Alla Inställningar: Iclouds Lista Över Godkända Enheter Är Inte Tillgänglig

En vanlig lösning för att åtgärda problemet med att Trusted devices list inte är tillgänglig är att återställa inställningar som kan orsaka problem i Apple ID, vilket du kanske inte känner till. Du kan enkelt återställa alla inställningar med ett enda klick. Ingen data kommer att raderas så du kan vara lugn.

Gå till Inställningar > Allmänt > Överför eller återställ iPhone > Återställ. Tryck på Återställ alla inställningar. Ange din lösenkod och voilà.

Iclouds lista över godkända enheter är otillgänglig

Det kan vara så att en äldre version av iOS är orsaken till detta problem. En äldre iOS-version kanske inte har uppdaterade inställningar och det är lättare att få buggar. Om problemet med otillgängliga betrodda enheter rapporteras och märks av Apple, kan de släppa en senaste uppdatering för att fixa Apple ID-problem. Därför bör du uppdatera din iPhone till den senaste versionen av iOS. Gå till Inställningar och kontrollera efter programuppdateringar..

Varför visas inte min betrodda enhet i min iCloud?

Om din enhet har en dålig nätverksanslutning kan listan över betrodda enheter vara otillgänglig. Se till att din enhet har en stabil nätverksanslutning. Du kan försöka byta till ett annat nätverk eller återställa dina nätverksinställningar för att lösa problemet.

You might be interested:  n antyder att personen som skriver artikeln har bestämt sig för att inte bjuda in någon till sin Bat Mitzvah

Del 3: Kan inte logga ut från Apple ID? Ta bort det här

Utöver meddelandet om att betrodda enheter inte är tillgängliga, kan du ibland också se att alternativet för att logga ut från Apple ID är grått på iPhone eller iPad. Vad bör du göra om du inte kan logga ut från Apple ID? Här rekommenderar vi Tenorshare 4uKey, särskilt om du har glömt lösenordet till ditt Apple ID.

När du har laddat ner och installerat 4uKey på din dator, starta programmet. Klicka på Ta bort Apple ID.

Anslut din iPhone eller iPad till det via en lightning-kabel. Klicka på Starta borttagning för att börja processen med att ta bort Apple ID.

Programmet kommer att radera Apple ID direkt om Hitta min iPhone är avstängt. Om inte, se till att du har en skärmkod och tvåfaktorsautentisering för att kunna fortsätta.

Därefter kan du ladda ner den nödvändiga firmware-paketet.

Efter det, klicka på Start Remove och Apple ID kommer att tas bort.

Processen tar några ögonblick och sedan är du redo att gå. Vid installationen, använd skärmkoden för att aktivera din iPhone.

Hur aktiverar jag betrodda enheter på min iPhone?

För att aktivera tvåfaktorsautentisering på din Apple ID och göra din iPhone till en betrodd enhet, behöver du ange ett telefonnummer som du litar på. Detta nummer kommer användas för att skicka verifieringskoder. När du har angett ditt telefonnummer, får du en verifieringskod skickad till det. Ange sedan koden på din iPhone för att slutföra processen. Nu är tvåfaktorsautentisering aktiverat för ditt Apple ID och din iPhone är en betrodd enhet.

Praktiskt exempel: Om du vill säkerställa att bara du kan logga in på ditt Apple-konto, kan du aktivera tvåfaktorsautentisering genom att ange ditt mobiltelefonnummer som kommer ta emot verifieringskoder vid inloggning.

Tänkbara tips:

1. Välj ett telefonnummer som alltid finns nära dig eller som alltid är i närheten av din iPhone.

2. Se till att ha åtkomst till detta telefonnummer även om batteriet i din iPhone skulle vara urladdat.

3. Var noga med att ange rätt telefonnummer för korrekt mottagande av verifieringskoden.

4. Förvara detta nummer säkert eftersom det blir viktigt vid inloggning och skyddar kontot från obehörig åtkomst.

Genom dessa steg kan du öka säkerheten för ditt Apple-konto genom tvåfaktorsautentisering och se till att endast betrodda enheter kan få åtkomst till kontot via korrekta verifieringskoder från det angivna telefonnumret.

Del 4: Hur du lägger till och tar bort betrodda enheter på Apple ID

Problemet med att den betrodda enhetslistan inte är tillgänglig har lösts. Men hur lägger man till eller tar bort en betrodd enhet på Apple ID? Att lägga till en betrodd enhet gör det möjligt för den att få åtkomst till Apple ID-funktioner, medan borttagning innebär att den inte längre synkroniseras med Apple ID. Låt oss se hur du kan göra det..

För att lita på en Apple-enhet behöver du bara logga in med ditt Apple ID och lösenord. Ange verifieringskoden som skickas till en av dina redan betrodda enheter.

Efter att du har tagit bort enheten från ditt Apple ID-konto kan du logga in igen med tvåfaktorsautentisering.

Denna iPhone kan fortfarande ha information om inloggning för Apple ID och be dig logga in igen. För att permanent ta bort den betrodda enheten bör du radera iPhone:n och logga ut från Apple ID.

Varför visas inte alla mina enheter i iCloud?

Första saken att kolla är att du är inloggad på iCloud med samma Apple ID på alla dina enheter. Sedan bör du kontrollera att du har aktiverat Kontakter, Kalendrar och Påminnelser i dina iCloud-inställningar. Dubbelkolla också att datum- och tidsinställningarna på din enhet är korrekta för din nuvarande plats.

You might be interested:  Varför små turbomotorer inte är effektiva

Praktiska tips:

1. För att säkerställa synkronisering av data mellan dina enheter, logga in på iCloud med samma Apple ID.

2. Gå till inställningarna för iCloud och se till att Kontakter, Kalendrar och Påminnelser är markerade som aktiverade.

3. Kolla även så att datum- och tidsinställningarna stämmer överens med den plats där du befinner dig för korrekt användning av funktioner som tidzoner i kalendern eller automatisk uppdatering av tidigare gjorda anteckningar.

4. Om problemet kvarstår kan det vara bra att starta om enheten eller kontakta Apples support för ytterligare hjälp med eventuella tekniska frågor gällande synkroniseringen via iCloud.

Exempel:

Först måste du se till att vara inloggad på iCloud med samma Apple ID både på din iPhone och iPad för en smidig synkronisering av dina kontakter, kalendrar och påminnelser mellan de båda enheterna.

Om du fortfarande har problem med synkroniseringen kan det vara en bra idé att starta om enheten eller kontakta Apples support för ytterligare hjälp med eventuella tekniska frågor gällande synkronisering via iCloud.

Problemet med otillgänglig Icloud Trusted Devices List

Trusted devices list is not available so you cannot see the devices linked to your Apple ID? It could be due to a variety of reasons such as network connection, iPhone settings and outdated iOS. Check out the 5 different ways to fix this issue listed above. And one more extra but feasible tool is Tenorshare 4uKey , used when you cannot sign out Apple ID due to some restrictions or forgotten password.

List of trusted devices on iPhone

Följ dessa steg för att visa information om dina betrodda enheter i iCloud:

1. Öppna Inställningar.

2. Tryck på ditt namn längst upp.

4. Tryck på en enhetsnamn för att se information om den specifika enheten, såsom modell, serienummer, operativsystemversion och om det är en betrodd enhet som kan användas för att ta emot Apple ID-verifieringskoder.

Observera att informationen kan variera beroende på vilken typ av enhet det gäller.

Hur återställer jag iCloud utan betrodda enheter?

När du har verifierat din identitet kan du gå vidare till nästa steg.

How do I see trusted devices on iCloud?

På din Mac, välj Apple-menyn, Systeminställningar och klicka sedan på [ditt namn] högst upp i sidofältet.

– Gå till Enheter och klicka sedan på enhetens namn för att visa eller ändra dess inställningar.

– Gör något av följande:

Lägg till en betrodd enhet i iCloud

Lägg till en betrodd enhet Ange ditt Apple ID (eller ett telefonnummer eller e-postadress som är kopplad till ditt Apple ID) och följ sedan anvisningarna på skärmen. För att lägga till en Mac (macOS 10.15, macOS 11 eller macOS 12): Välj Äppelmenyn > Systeminställningar och klicka sedan på Logga in och ange ditt Apple ID. Följ anvisningarna på skärmen.

P.S.: Att ha betrodda enheter kan hjälpa dig att säkra din iCloud-konto ytterligare genom att begränsa åtkomsten från obehöriga enheter.

Skriv gärna om du har fler frågor!

How do I manage trusted devices on my Apple ID?

Öppna Apple Music-appen eller Apple TV-appen. Från menyraden på din Mac, välj Kontot > Kontoinställningar. Klicka sedan på Hantera enheter. Om du vill ta bort en enhet klickar du på Ta bort. Detta kan göras fram till den 7 februari 2024.