I Am Not Ok With This Season 2

Säsongens avslutning av ‘I Am Not Ok With This’ slutade med en stor cliffhanger och några viktiga obesvarade frågor.

Låt oss börja med den riktigt dåliga nyheten. Det har blivit nedlagt. Vår nya favoritserie var faktiskt planerad för en andra säsong, men världshändelserna överträffade Netflixs planer…

Vi hade helt klart förväntat oss att Jonathan Entwistle och Shawn Levys anpassning skulle återvända vid något tillfälle. Historien om I Am Not Okay With This kändes som om den var skräddarsydd för Netflix, med influenser från en rad olika serier på plattformen, inklusive [namn på serie], och mer…

Levy meddelade att vi ännu inte har fått något officiellt besked om kommande säsonger.

Vi fick aldrig några löften om framtida säsonger, men Jonathan och jag, tillsammans med alla som arbetade på serien, ville satsa på oss själva. Vi trodde verkligen att detta kunde bli en mycket speciell och gripande berättelse på en av världens största plattformar.

“We knew this was going to be this mystery undercurrent throughout the season that would start subtle and would rise closer and closer to the surface, eventually puncturing the surface in the finale with the introduction of the stranger, who we still don’t identify.

Vi visste alltid att vi ville avsluta där, vi arbetade länge och hårt för att hitta den perfekta sista repliken för den främlingskaraktären, och vi satsade på oss själva att ha gjort en riktigt bra serie och hoppades att publiken skulle svara positivt på serien så att vi får privilegiet att göra fler avsnitt.

Enligt källor har osäkerhet kring produktionsdatum och att balansera tillgängligheten för en stor ensemble som The Society, tillsammans med oväntade budgetökningar på grund av COVID, lett till beslutet om att avsluta både The Society och I Am Not Okay With This. Båda serierna hade fått positiv respons från både kritiker och fans, samt starkt stöd hos Netflix.

Netflix meddelade att de har tagit det svåra beslutet att inte fortsätta med en andra säsong av serierna The Society och I Am Not Okay With This.

Vi är besvikna över att behöva fatta dessa beslut på grund av omständigheterna som skapats av COVID, och vi är tacksamma för dessa skapare, inklusive Jonathan Entwistle, Christy Hall, Shawn Levy, Dan Levine, Dan Cohen och Josh Barry på 21 Laps Entertainment för I Am Not Okay With This; Chris Keyser, Marc Webb och Pavlina Hatoupis för The Society; samt alla författare, skådespelare och filmteam som arbetade outtröttligt med att göra dessa serier tillgängliga för våra medlemmar runt om i världen.

Det finns dock hopp! Som påpekas hade serien positiva recensioner och en fanskara, samt vänner på höga positioner inom Netflix.

Även om den nuvarande formen av serien har blivit nedlagd, är det precis den typen av program som streamingjätten brukade rädda. Så antingen kommer en annan streamingtjänst att kliva in eller så kommer Netflix att ändra sig nästan samtidigt som vaccinet börjar distribueras.

Eftersom detta är en serie som verkligen behöver en andra säsong – eller åtminstone en film för att knyta ihop alla lösa trådar. Varför?

Kom och följ med oss på Digital Spy när vi utforskar Sydney’s liv mer ingående och avslöjar varför vi behöver se hennes framtid bortom balen – i vilken form det än tar.

När kommer säsong 2 av I Am Not Okay With This att släppas?

Pandemin har haft förödande effekter på TV-branschen, vilket gör det svårt att förutspå när produktioner kommer att återupptas och ännu svårare att veta om en nedlagd serie kan räddas.

Skaparna bakom I Am Not Okay With This behöver ta hänsyn till CGI, vilket gör processen längre och kan avskräcka streamingtjänster/nätverk som skulle kunna ge serien ett nytt hem.

Vi kan för närvarande bara spekulera om vad som kommer att hända i säsong 2 av I Am Not Ok With This, men det viktigaste just nu är att få till den avgörande räddningen.

Vem är med i säsong 2 av I Am Not Okay With This?

En stor del av rollbesättningen kan definitivt återvända för en andra säsong, inklusive följande:

– Sophia Lillis som Sydney

– Wyatt Oleff som Stanley Barber

– Sofia Bryant som Dina

– Kathleen Rose Perkins som Maggie

– Aidan Wojtak-Hissong som Liam

Plötsligt, när Stan dyker upp och hon också upptäcker att hon har övernaturliga krafter, visar han henne en helt ny värld och ett helt nytt sätt att se på sig själv och agera. Han får henne att inse att hennes handlingar kan ha konsekvenser och hur hon beter sig inför andra människor. För hon är inte elak…och han förvandlar henne till en annan person. Plötsligt har hon en hel ny värld och ett helt nytt förhållande utöver sin mycket begränsade krets av vänner – bara en enda vän.

You might be interested:  What Is Not A Transfiguration Spell

En skådespelare som förmodligen inte kommer att återkomma är Richard Ellis. I slutet av säsong ett försökte Brad få fördelar genom att avslöja alla Sydneys hemligheter på balen, men han förlorade sedan fullständigt huvudet efter att Syd sprängde det i luften på Scanners-vis.

Med det sagt, uteslut inte möjligheten att Brad återvänder i flashbacks med sitt huvud fast och säkert fäst på kroppen.

Of course, with this young cast, the sooner we get good news the better – if it takes years to find a new home, we could be looking at some roles being recast if the actors age out of their roles. Which would obviously be potentially detrimental for the fanbase.

Varför blev säsong 2 av I Am Not Okay With This inställd?

I ljuset av detta kan vi identifiera flera saker som hade en inverkan på författarrummet:

1. Okända faktorer: Det fanns flera osäkerheter och frågetecken som inte kunde förutses eller kontrolleras.

2. Författarstrejk: Den hotande strejken bland författarna utgjorde ett betydande bekymmer för Netflix och dess produktioner.

3. Påverkan från COVID-19: Även om spridningen av viruset ännu inte hade börjat i USA vid den här tiden, skulle det senare visa sig ha en enorm inverkan på film- och TV-industrin över hela världen.

Dessa olika faktorer skapade osäkerhet och utmaningar för författarrummet innan pandemin ens bröt ut officiellt i landet.

Vad handlar handlingen i säsong 2 av I Am Not Okay With This om?

I säsong två behöver Sydney hitta ett sätt att hantera sina känslor om hon vill undvika fler offer.

Sophia Lillis berättade att hennes krafter är baserade på hennes känslor. Hon har redan problem med ilska och försöker kontrollera sina utbrott, men det är på något sätt ett sätt för henne att hantera och bearbeta det.

Det är tydligt att detta har en stark koppling till Stephen Kings Carrie (särskilt i finalen), vilket även var en influens på Stranger Things. Kan vi titta på hur den serien utvecklades för ledtrådar om säsong två?

Enligt Levy, som citerades av , är det konstigt men faktiskt sant att precis som Duffers på Stranger Things spenderar de aldrig tid på att förklara hyllningarna de ville skapa.

“There are certain movies or references that come up as we’re developing the script, but not once in all my years on Stranger Things and not once during I Am Not Okay With This do we as filmmakers say, ‘Now we’re going to do this shot like that one time in that movie.’ I know people will find this hard to believe, but these influences are very strong but they’re more latent and unconscious than declared.”

Entwistle agrees, adding, “It was completely on accident, strangely. We came to the image very early when talking about, if she’s not going to explode her own head, which she does in the comic, what are the opportunities for what we can do with Syd?

Vad är symboliken bakom den avslutningen? Vi kom på idén, vi tyckte om estetiken och sedan slog det mig plötsligt när vi började arbeta med processen att det är en väldigt cool bild men den liknar väldigt mycket Carrie.

Vem är den mystiska figuren som avslöjade sig i slutet av säsong ett? Vad handlar det om egentligen?

Även om det är rimligt att anta att han faktiskt är hennes ‘döda’ far, förklarar detta ändå inte var han har varit eller varför han har väntat så länge med att återvända.

Unfortunately, the source material is no help in this regard either. Not only is the original graphic novel far darker, but author Charles Forsman wrote that as a standalone story with a very definitive ending. Given how much the show has already deviated from this, the writers will continue venturing into bold new territory for future seasons.

Serien kanske hade en kort säsong med bara sju avsnitt, men den var inte tänkt att vara en engångsföreteelse, så det finns definitivt mer att utforska här.

Regissören och exekutiva producenten Jonathan Entwistle sa att han vill se till att Sydney i grunden är den utvalda, den enda just nu, och hon avskyr det verkligen och måste komma överens med vad det innebär att vara det.

Det finns en betydligt större konspiration under ytan, om man inte går in på för mycket detaljer. Denna konspiration sträcker sig långt tillbaka och handlar om krafterna som huvudpersonen besitter. I kommande säsonger kommer dessa krafter, som är de mest kraftfulla, att användas till någon annans fördel eller kanske inte alls, beroende på vilken riktning handlingen tar.

Verkar som en cool ny tolkning av Buffy Summers / Eleven från Stranger Things…

Entwhistle diskuterade nyligen den mystiske mannens identitet under en intervju med :.

De frågor jag vill att folk ska ställa är vem som har kommit till staden? Kommer det att vara mentorn ‘Professor X’ eller kommer det att vara Sith Lorden som kommer för att ta med Syd till den mörka sidan?

Han menar att när man har den typen av krafter som hon har kan man bli en tillgång i en större värld som håller på att utvecklas utanför den lilla staden där historien började. Han vill att det från början ska antyda att det finns en större värld där ute än bara en tjej med galna krafter.

Under intervjun antydde Entwistle också att det kan finnas en viss friktion mellan denna nya karaktär och Stanley.

You might be interested:  n handlar om att 20-pundssedlar kommer att tas ur cirkulation

Stan saknar superkrafter, så om någon med coola krafter kommer in och börjar säga saker till Sydney kommer det att skada hans självkänsla lite. Jag tror att han är en karaktär som gillar att vara önskad, så jag tycker att det är något intressant för honom att hantera i världen.

När hon uttalade sig om vad hon skulle vilja se om serien får grönt ljus för en andra säsong, visste Kathleen Rose Perkins, som spelar Sydneys mamma Maggie i serien, precis vad hon önskar att få se.

Hon sa att hon skulle älska att se vad som händer med relationen mellan Dina och Sydney. Hon tycker att det är en riktigt söt relation. Hon undrar hur Brad’s huvudexplosion kommer påverka deras förhållande. Hon skulle också vilja se Stanley hitta sin själsfrände, han är så snäll. Man vill bara att han ska hitta kärleken.

Kathleen är väldigt angelägen om att Sydney och Maggie ska komma överens. Hon hoppas att i framtiden, om det blir mer av serien, kommer vi få se dem som lagkamrater istället för fiender. Hon påpekar att majoriteten av denna säsong har handlat om konflikter mellan dem.

Oavsett vad som händer lämnade säsong ett av I Am Not Okay With This mycket frågor obesvarade. Vem tog upp Sydneys dagbok? Misstänker någon att Sydney dödade Brad? Vad kommer att hända mellan Sydney och Dina? Och kommer en ny igelkott dyka upp på scenen?.

Alla dessa frågor och fler kommer definitivt behöva få svar på..

Entwistle sa (via ) att hen är spänd på att se hur det kommer vara för Sydney att återvända till gymnasiet efter det som hänt, när saker och ting såg mer positiva ut.

Vem vet vad? Ingen kommer verkligen att anklaga henne, men hon var i centrum för allt. Jag är spänd på vilka galna gymnasieteorier de kan komma på om orsaken till det som hände på hemkomsten. Jag är också intresserad av att utvidga den övernaturliga naturen i världen och vad det innebär för Sydney, både bra och dåligt.

Levy säger att han är angelägen om att bredda skalan på den ‘blygsamma’ serien i säsong två. ‘Vi höll medvetet en liten omfattning i säsong 1, och vi hoppas kunna utvidga den duken..

Som vi fick se i Stranger Things, älskar jag att utforska olika dynamiker mellan olika karaktärer eftersom vi kan överraska oss själva genom att kombinera och para ihop olika dynamiker och karaktärer i vår ensemble.

Vad var meningen med att hända i slutet av I Am Not Okay With This?

I slutet av boken bestämmer sig Sydney för att det enda sättet att stoppa sig själv från att skada människor med sina telekinetiska krafter är att ta sitt eget liv.

Sydney’s beslut om att ta sitt eget liv:

1. Hon känner en enorm skuld över de skador hon har orsakat med sina krafter.

2. Hon tror inte längre på möjligheten till förändring eller botemedel.

3. Hon ser ingen annan utväg för att skydda andra från hennes farliga förmågor.

4. Hon tror också att genom sin död kan hon äntligen befria sig från den inre smärta och ångest som plågar henne.

5. Det är ett tragiskt beslut, men i hennes ögon verkar det vara den enda lösningen på problemen hon står inför.

Det är viktigt att notera här att självmord aldrig ska betraktas som en lösning på några problem och alltid bör tas på allvar. Om du eller någon du känner kämpar med tankar om självmord, kontakta omedelbart professionell hjälp och stödlinjer som kan erbjuda adekvat support och rådgivning.

Premiärdatum för I Am Not Okay With This säsong 2: När kan vi se en trailer från Netflix?

Sydney kan inte föreställa sig ett liv för sig själv efter gymnasiet, och på samma sätt kan vi fysiskt inte se hennes liv fortsätta efter säsong ett. Det beror på att tills serien har blivit upphandlad av en annan TV-kanal och produktionen startar kommer det inte finnas något nytt material att titta på.

Ja, det är dags att starta säsong ett igen för en återblick och för att öka tittarsiffrorna – varje maraton hjälper till.

I Am Not Okay With This finns nu tillgänglig att titta på på Netflix.

Digital Spy har lanserat sitt första digitala magasin med exklusiva artiklar, intervjuer och videor. Få tillgång till den senaste utgåvan med…

Vill du ha Digital Spys veckovisa nyhetsbrev? Få det skickat direkt till din inkorg – och glöm inte att gå med i vår för dagliga TV-rekommendationer och diskussioner med andra läsare.

Efter att ha undervisat i England och Sydkorea började David skriva i Tyskland, där han bevakade allt från superhjältefilmer till Berlin Film Festival.

År 2019 flyttade David till London för att ansluta sig till , där han kunde följa sin passion för serier, skräck och berättande som biträdande TV-redaktör, och senare som tillförordnad TV-redaktör.

David har deltagit i flera LGBTQ+ paneler för att diskutera representation av queers och år 2020 skapade han intervju-serien Rainbow Crew, som hyllar LGBTQ+ talang både framför och bakom kameran genom videomaterial och längre artiklar.

Förutom det har David intervjuat alla dina favoriter, inklusive Henry Cavill, Pedro Pascal, Olivia Colman, Patrick Stewart, Ncuti Gatwa, Jamie Dornan, Regina King och många fler – för att inte tala om otaliga legender.

David är en frilansande underhållningsjournalist som har publicerat artiklar i flera olika tidningar och webbplatser, inklusive Empire Online, INTO, Highsnobiety, The Digital Fix och Sight & Sound.

You might be interested:  Varför öppnar inte League of Legends på min Mac?

Sam är en underhållningsskribent med NCTJ-ackreditering och en tjugoårig karriär som filmjournalist.

Efter att ha börjat som skribent på Total Film och sedan klättrat till rollen som biträdande online-redaktör, hade Sam ansvaret för tidningens YouTube-kanal. Där revolutionerade han tidningens sätt att närma sig videointervjuer genom att skapa inflytelserika format som spred sig till andra medier.

Han har intervjuat en bred skara filmikoner, inklusive regissörer som David Lynch, Quentin Tarantino, Paul Thomas Anderson, Sofia Coppola, Ridley Scott, Michael Bay och Sam Raimi samt skådespelare som Meryl Streep, Nic Cage, Brad Pitt, George Clooney Anne Hathaway Margot Robbie Natalie Portman Kermit the Frog alla Avengers och många fler.

Sam har också intervjuat flera serieupphovsmän, inklusive Stan Lee, Alan Moore, Grant Morrison och han har en zombiecameo i serietidningen.

År 2014 blev Sam frilansare och började arbeta direkt för filmbolag som Warner Brothers, 20th Century Fox och Disney. Han täckte även röda mattan-evenemang för filmmarknadsföringsföretaget PMA Productions.

Sam är medvärd, producent och redaktör för [namnet på podcasten], som har sett en ökning i lyssnarsiffrorna varje år sedan den startades 2017. Under den tiden har podcasten fått över en halv miljon lyssningar.

Han har publicerat artiklar i tidningar som , MTV, , Esquire, Harper’s Bazaar, Cosmopolitan, Elle och Good Housekeeping bland andra.

År 2012 nådde Sam finalen i tävlingen Leicester Square Theatre New Comedian of the Year och blev senare en filmskapare själv. Han regisserade tre långfilmer som alla visades på stora festivaler och fick distribution, där han även spelade huvudrollen i två av dem.

Jim Carrey once mistook Sam for Johnny Cash, and John Carpenter told him to ‘Keep up the good work.’ He promises to try his best.

Premiärdatumet för säsong 2 är ännu inte officiellt bekräftat, men det förväntas att släppas inom de närmaste månaderna. Produktionsteamet arbetar hårt för att leverera en lika spännande och engagerande uppföljare till den framgångsrika första säsongen.

Det finns mycket spekulation kring vad vi kan förvänta oss i säsong 2 av serien. Kommer Sydney fortsätta utforska sina krafter? Vilka nya utmaningar kommer hon möta? Fansen är ivriga efter fler svar och berättelsen verkar vara redo att ta ännu djupare dyk in i Sydneys värld.

Will Lockwood and Co get a season 2?

Det blir ingen säsong 2 av I Am Not Ok With This. Den övernaturliga detektivthrillerserien blev nedlagd av Netflix efter bara en säsong. Anledningen till nedläggningen är okänd. Dock kan nedläggningen tillskrivas Netflixs trend att ställa in serier, vilket inte bara har drabbat Lockwood & Co., utan även flera andra serier.

I’m not okay with this season 2 handlar om handlingen efter första säsongen

– Säsong 2 handlar om Sydney som behöver lära sig hantera sina känslor och krafter.

– Hon måste undvika ytterligare skador genom att förstå sin koppling mellan känslorna och de övernaturliga förmågorna.

– Vi får se hur Sydney växer upp, kämpar med tonårskonflikter samt utforskar sin identitet i kombination med superkrafterna.

Netflix cancelled The Society

Mer än ett år senare, i augusti 2020, blev The Society avbruten på grund av kostnadsökningar och produktionsproblem till följd av Covid-19-pandemin. Många av showens största mysterier förblir olösta, inklusive vad som hände med Newtons karaktär Allie Pressman och de andra tonåringarna i New Ham.

1. The Society är en TV-serie som handlar om en grupp tonåringar som hamnar i en alternativ verklighet där alla vuxna har försvunnit.

3. Fans är besvikna över att många frågor och mysterier från serien aldrig kommer att få svar eftersom det inte blir någon säsong 2.

Is I Am Not Okay With This appropriate?

För mogna tonåringar och äldre.

Denna serie är lämplig för en publik av mogna tonåringar och äldre, då den innehåller vuxen tematik och kan vara mer passande för en äldre åldersgrupp. Medan serien kan vara underhållande för yngre tittare, rekommenderas det att de som är i tonåren eller äldre tar del av den.

P.S. Föräldrar bör vara medvetna om att denna serie innehåller material som kan vara olämpligt för yngre tittare. Vi uppmanar till ansvarsfullt tittande och diskussioner kring innehållet med barnen.

I Am Not Okay With This baserad på Carrie

I Am Not Okay With This är starkt influerad av Carrie. Men medan den bygger upp för en liknande final, vänder serien på förväntningarna. VARNING: Följande innehåller spoilers för I Am Not Okay With This, som nu strömmas på Netflix.

P.S. Om du inte har sett serien ännu och vill undvika spoilers rekommenderas det att sluta läsa här.

I Am Not Okay With This tar inspiration från Stephen Kings klassiska roman Carrie och utforskar teman som tonårighet, övernaturliga krafter och isolering. Seriens huvudperson Sydney upptäcker gradvis sina egna telekinetiska förmågor samtidigt som hon navigerar genom de vanliga utmaningarna i tonåren – skolan, familjen och kärleken.

Men trots tydliga paralleller till Carries berättelse lyckas I Am Not Okay With This vända på förväntningarna och erbjuda en unik twist i sin egen berättelse. Istället för att följa exakt samma bana som sin inspirationskälla väljer serien att ta ett annorlunda grepp om karaktärernas öden och relationer.

P.S. Se fram emot spännande twists and turns när du tittar på denna oväntade serie!

Efter att Syd dödat Brad, vad hände då?

Förklaring:

– Istället väljer Syd självständigt att ta sitt eget liv som en lösning på problemen med både sitt liv och sina krafter. Hon betraktar detta som en gåva till sin mor och bror.