Fake Gps Pokemon Go Not Working

Hem > Ändra plats > Topp 5 sätt att fixa ‘Misslyckades med att upptäcka plats’ på Pokemon Go.

2. Starta om enheten: Ibland kan ett enkelt omstart av din enhet lösa problemet med misslyckad platshittning i Pokemon Go. Stäng av enheten helt, vänta några sekunder och starta sedan om den igen.

3. Uppdatera appen: Se till att du har den senaste versionen av Pokemon Go installerad på din enhet. Appuppdateringar innehåller ofta buggfixar som kan hjälpa till med sådana här problem.

4. Rensa cache-data: Om tidigare lagrade data orsakar konflikter i appen kan det vara användbart att rensa cache-minnet för Pokemon Go-appen. Du hittar denna alternativ under inställningarna för applikationshantering eller liknande på din enhet.

5. Använd en VPN: Om inget av ovanstående fungerar kan du prova att använda en VPN-tjänst för att ändra din plats och se om det löser problemet. Det finns många gratis och betalda VPN-appar tillgängliga som kan hjälpa dig med detta.

Du har redan betygsatt denna artikel, var god och upprepa inte din bedömning!

Felsökning: Problem med att ändra plats på Android

Hur åtgärdar man problemet med att inte kunna hitta platsen i Pokemon Go?

Pokemon Go är den senaste trenden bland dagens generation och det är utan tvekan en njutning att spela på grund av dess AR-koncept. En av de problem som vi kommer att ta itu med idag är när Pokemon Go inte kan hitta platsen..

Det här problemet uppstår faktiskt av någon anledning. Och orsakerna, tro det eller ej, handlar om GPS-signaler eller platsinställningar.

I denna artikel kommer vi att reda ut alla frågor som snurrar i ditt huvud och lära oss hur man fixar felet med att inte kunna hitta platsen i Pokemon Go!

Varför misslyckas Pokemon Go med att hitta platsen?

Innan vi kan diskutera lösningarna är det viktigt att förstå vad som orsakar felet vi pratar om. Här är några vanliga anledningar till varför Pokemon GO kan säga ‘misslyckades med att upptäcka plats’ på din iPhone eller Android-enhet.

När du aktiverar ‘Hitta min iPhone’ på din iEnhet kommer det att förhindra Pokemon Go från att använda din GPS-position. Därför kommer du se meddelandet ‘Pokemon Go kunde inte hitta din plats’ på skärmen.

Om du använder en Android-enhet och har aktiverat funktionen ‘Falsk plats’ kommer Pokemon Go inte att kunna använda GPS och du kommer att stöta på ett fel.

Många Pokemon Go-spelare fuskar genom att använda verktyg som ändrar sin telefons GPS-plats. Men om du använder en falsk GPS som inte är pålitlig kan det leda till olika oväntade problem.

Sometimes, having a bad GPS signal can cause the error message “Pokemon Go failed to detect location. ” For example, if you are inside a building, your phone might not receive the GPS signals correctly.

Om så är fallet, gå till en plats där det inte finns några hinder och starta om din enhet. Kontrollera om du kan få GPS-signalen eller inte.

Utöver de fyra tidigare nämnda anledningarna finns det också andra faktorer som kan orsaka felet. Till exempel, om du använder en version av Pokemon Go som inte är kompatibel, kommer du att stöta på det tidigare nämnda felet.

Lös problemet med att inte kunna hitta platsen i Pokemon Go på 5 olika sätt

En av de viktigaste sätten att lösa problemet är att aktivera falsk plats i din enhet. Detta gör det möjligt för dig att ställa in en annan plats och kan vara till stor hjälp om Pokemon Go inte kan hitta din position. Så här går du tillväga…

Step 1: Enable the Developers Options in Your Device

You might be interested:  The Misadventures of a Clueless Tourist in Japan

För att göra detta behöver du bara gå till Inställningar på din enhet och leta efter Om telefonen. Du kommer att märka alternativet Programvarainfo. Tryck på det och det finns ett byggnummer tillgängligt för din enhet. Tryck helt enkelt på det 7 gånger och det öppnas i din enhet.

Gå till Google Play Store och sök efter appen FakeGPS Go. Installera den på din enhet direkt efter det.

Gå till Inställningar igen och där kommer du att hitta Utvecklaralternativ. Öppna det och välj alternativet Välj app för falsk plats. I nästa meny, välj den app du precis installerade i föregående steg.

Nu kan du använda Fake GPS-appen och sedan ställa in den plats du önskar.

När du har gjort detta, klicka på knappen Spela. Starta nu Pokemon Go och njut av det.

Det är allmänt känt att Pokemon Go är ett spel som kräver att man rör sig till olika platser och använder platstjänster. För att spela spelet på bästa sätt måste man ha dessa tjänster aktiverade.

Ibland stänger vi av platstjänsterna eller så stängs de av automatiskt om vi har satt våra enheter i batterisparläge. Anledningarna kan vara många, men poängen här är att kontrollera om dina platstjänster är påslagna eller inte. Här är vad du ska göra:

Steg 1: Först öppnar du Inställningar och går sedan till alternativet Lösenord & säkerhet från listan.

Step 2: Now, you are supposed to tap on the Location option from the menu.

Steg 3: Kontrollera om växelspaken är påslagen. Om den inte är det, tryck bara på den för att aktivera den.

Problemet med att inte kunna logga in på Pokemon Go med Facebook: Hur du fixar det?

Har du stött på problem när du försöker logga in på Pokemon Go med ditt Facebook-konto? Oroa dig inte, vi har några lösningar som kan hjälpa dig att lösa detta irriterande problem.

Det är vanligt att användare upplever svårigheter när de försöker ansluta sitt Facebook-konto till Pokemon Go-appen. Detta kan vara frustrerande eftersom det begränsar din möjlighet att njuta av spelet fullt ut och dra nytta av alla funktioner som erbjuds.

Först och främst, se till att du har den senaste versionen av både Pokemon Go-appen och Facebook-appen installerade på din enhet. Ibland kan en föråldrad appversion orsaka kompatibilitetsproblem mellan de två plattformarna.

Om detta inte löser problemet, prova att logga ut från både Pokemon Go- och Facebook-apparna. Starta sedan om din enhet och logga in igen i båda apparna. Detta återställningssteg kan ibland rensa eventuella felaktiga inställningar eller cacheproblem som hindrar korrekt kommunikation mellan apparna.

Om dessa åtgärder inte löser problemet kan det vara värt att kontakta Pokemon Go-supporten för ytterligare hjälp. De har specialister som kan undersöka och lösa eventuella tekniska hinder som hindrar dig från att logga in med ditt Facebook-konto.

Sammanfattningsvis, om du stöter på svårigheter när du försöker logga in på Pokemon Go med Facebook, se till att ha de senaste appversionerna installerade, prova att logga ut och starta om enheten samt koppla loss och återansluta ditt Facebook-konto i spelets inställningar. Om ingenting av detta fungerar bör du vända dig till supporten för ytterligare assistans.

Metod 3: Starta om telefonen, aktivera GPS och försök igen.

För att lösa problemet med Fake Gps Pokemon Go som inte fungerar kan du prova att starta om din telefon och sedan aktivera GPS-funktionen innan du försöker använda appen igen. Att starta om telefonen kan ibland åtgärda eventuella tekniska fel eller buggar som kan påverka appens prestanda.

Nu kan du öppna Pokemon Go-appen och se om problemet med Fake Gps har lösts. Om det fortfarande inte fungerar kan det vara nödvändigt att prova en annan metod för felsökning.

En metod som har visat sig vara mycket användbar vid många tekniska problem är att starta om enheten. Vi skulle ha nämnt det från början, men ofta kan Pokemon Go inte hitta platsen på grund av endast plats- eller GPS-fel.

Om du har otur och inte lyckas få resultat med de ovanstående metoderna kan du prova detta istället.

Steg 1: Tryck helt enkelt på låsknappen eller strömknappen på din enhet i några sekunder. En meny kommer att visas där du behöver välja omstartsalternativet. Enheten kommer nu att starta om inom några sekunder. Förhoppningsvis kommer detta att åtgärda alla fel.

You might be interested:  Problemet med att hatcha i Autocad visas inte

Steg 2: När du har startat om enheten, aktivera GPS igen. Försök nu att spela spelet och se om problemet med att inte kunna hitta platsen i Pokemon Go fortfarande kvarstår.

Det är beklagligt om Pokemon Go fortfarande inte kan hitta platsen. Det finns dock en metod som kan lösa problemet. Du behöver försöka logga ut från ditt Pokemon-konto och sedan logga in igen. Genom att göra detta kan eventuella hinder i spelet tas bort och problemet kan lösas. Här är vad du behöver göra:

Steg 1: Öppna spelet och när det har startats framgångsrikt, tryck helt enkelt på Pokeball-ikonen.

Steg 2: Därefter trycker du på Inställningar som finns i det övre högra hörnet.

Steg 3: Sök efter alternativet Logga ut genom att scrolla nedåt och klicka på det.

Steg 4: När du har loggat ut framgångsrikt, logga in igen med dina uppgifter. Se nu om allt går bra!

Metod 5: Rensa/Återställ Pokemon Go-data och logga in igen

En annan metod för att lösa problemet med Fake GPS som inte fungerar i Pokemon Go är att rensa eller återställa appens data och sedan logga in på nytt. Detta kan hjälpa till att åtgärda eventuella buggar eller felaktiga inställningar som kan ha uppstått.

När du har rensat appdata måste du logga ut från ditt Pokemon Go-konto. Öppna spelet igen och tryck på knappen för att logga in. Ange dina inloggningsuppgifter för ditt konto och följ instruktionerna på skärmen för att slutföra processen.

Genom att rensa appdata och logga ut/in igen kan du starta om spelet med standardinställningarna. Detta kan vara tillräckligt för att få Fake GPS-funktionen att fungera korrekt igen.

Kom ihåg dock att genomföra dessa åtgärder kommer också radera alla lokala spardata, såsom sparade spel framsteg, inställda preferenser osv. Se därför till att du har säkerhetskopierat all viktig information innan du fortsätter med dessa steg.

Om det fortfarande inte fungerar kan du prova en sista utväg som kanske kan rädda situationen. Försök att återställa data för Pokemon Go.

Appar som vi använder i våra enheter samlar ofta dolda objekt som cachar. Dessa komponenter kan ta upp mycket utrymme på enheten och påverka appens prestanda negativt. Detta kan vara en möjlig anledning till att Pokemon Go inte fungerar korrekt.

Det är ingen tvekan om att du spelar det alltför frekvent så fort du får tid och därför kan Pokemon Go inte hitta platsen på grund av samlade eller korrupta cachar eller mindre fel. Låt oss veta hur man gör detta..

Steg 1: Först, ta din Android-enhet och gå till Inställningar på den. Sök efter fliken Appar och tryck på den. Nu kommer du att se alternativet Hantera appar. Tryck bara på det för att fortsätta..

Steg 2: I listan över appar, leta efter Pokemon Go och öppna den. Tryck nu på Rensa data. Bekräfta åtgärderna genom att klicka på Rensa cache följt av Rensa data. Detta kommer att återställa datan från din Pokemon Go. Därför behöver du logga in igen för att kunna spela spelet.

Varför fungerar inte GPS:en i Pokémon Go?

En möjlig orsak till den här Pokemon Go GPS-buggen kan vara en korrupt eller föråldrad app, som nämndes ovan. Ett enkelt sätt att lösa problemet är genom att avinstallera Pokemon Go från din telefon. Därefter startar du om telefonen och går till Play Store för att installera Pokemon Go igen på din Android.

För att summera:

1. En korrupt eller föråldrad app kan orsaka GPS-buggen i Pokemon Go.

2. För att åtgärda problemet bör du avinstallera spelet från din telefon.

3. Starta sedan om telefonen.

4. Gå till Play Store och installera Pokemon Go igen på din Android-enhet.

Detta borde hjälpa till att lösa eventuella GPS-relaterade problem med spelet.

Del 3: Ändra GPS-plats i Pokemon Go när platsen inte upptäcks

Om din Pokemon Go inte lyckas hitta din plats kan du använda iMyFone AnyTo för att ändra positionen och lura spelet. Det här verktyget fungerar både på iOS- och Android-enheter, och det stöder nu även iOS 17. Här är hur du gör det…

Anpassad hastighet: ställ in rörelsehastigheten för att undvika spelets officiella upptäckt av platsen och förhindra snabba hopp.

You might be interested:  Jag, Min Piercade Öron Är Inte Läkning

Möjlighet att pausa och fortsätta när som helst: användare kan stoppa skattjakt, strider osv. när som helst.

Systemsupport: Tillgängligt på iOS- och Android-enheter, stödjer iOS 17-enheter för att ändra plats i Pokemon GO.

Historik: Spara användarens tidigare historiska platser för framtida återanvändning.

Lösningar för att ändra GPS-platsen i Pokemon Go när platsen inte upptäcks – Se en videohandledning

Starta iMyFone AnyTo på din Windows-dator/Mac (du kan klicka på knappen Prova gratis ovan för att ladda ner det gratis). Klicka på Börja-knappen.

Välj den tredje ikonen i det övre högra hörnet – Teleportläge. Därefter kan du ange en adress eller zooma och dra kartan för att välja en falsk plats.

Klicka nu bara på Flytta-knappen för att ändra din plats på kartan till denna nya plats!

När du klickar på Flytta kommer din GPS-plats att ändras snabbt. Nu kan du se att din GPS-plats i Pokemon Go har ändrats till denna nya plats! Det är så enkelt att ändra GPS-platsen när den inte lyckas hitta din position.

Varför fungerar inte min Pokémon Go-spoofare?

Att ändra sin plats i Pokémon Go genom att använda en falsk GPS är inte olagligt, men det strider mot Niantic, Inc.’s (utvecklaren av Pokémon Go) spelarriktlinjer och användarvillkor. För att kunna ändra platsen på din telefon med hjälp av en app behöver du vanligtvis rota din Android-telefon eller jailbreaka din iOS-enhet.

Det innebär alltså att det inte är tillåtet enligt reglerna för spelet att fuska med sin plats i Pokémon Go genom att använda fake GPS. Du kan dock göra detta genom att installera speciella appar som låter dig ändra positionen på din telefon. Men för de flesta enheter krävs det antingen rootning av Android-telefonen eller jailbreakning av iOS-enheten för att kunna göra detta.

Problem med Fake Gps i Pokemon Go fungerar inte

Pokémon Go har fått mycket uppmärksamhet över hela världen. Vi kommer att besvara alla frågor som kan dyka upp i ditt sinne och hjälpa dig att lösa problemet med att inte kunna hitta platsen i Pokémon Go!

Simulera din GPS-plats på iOS/Android till vilken plats som helst i världen direkt.

Fungerar perfekt med platstjänster som AR-spel, sociala plattformar osv.

Använd en joystick för att simulera rörelse med GPS när du spelar spel.

Importera/exportera GPX-filer för att spara dina favoritrutter.

Hur får man falsk GPS att fungera i Pokémon Go?

För att använda Fake GPS i Pokemon Go på din Android-enhet, följ dessa steg:

1. Rotera din Android-enhet.

2. Installera en modul som heter Mock Mock Locations och aktivera den.

3. Aktivera VPN på din mobila enhet och välj en server i det område där du vill spela.

4. Se till att din spoofing-app är aktiverad och välj en plats där också.

5. Starta Pokemon GO och börja spela!

Observera att användning av falsk GPS kan vara mot reglerna för Pokemon Go och kan leda till att ditt konto blir bannlyst eller straffat av utvecklarna. Använd detta verktyg med försiktighet och ansvar!

Hur får jag PokeGo ++?

PokeGo++ är tillgängligt för både Android och iOS. För att installera det på iOS-enheter kan du använda Build Store, medan Android-användare kan använda Fly GPS för att installera PokeGo++. Detta gör det möjligt för spelare att ändra sin plats och använda falsk GPS i Pokemon Go. Men var försiktig, eftersom detta är emot spelets regler och kan leda till en permanent avstängning från spelet om du blir upptäckt. Så se till att överväga konsekvenserna innan du använder dessa metoder.

What fake GPS app works for Pokémon Go?

MocPOGO är ett företag som har en populär fake GPS-app för Pokemon Go som fungerar perfekt på både iOS och Android. Appen gör det möjligt för användare att få tillgång till regionala Pokemon utan att behöva besöka specifika städer eller delta i evenemang. Detta kan vara till hjälp för spelare som vill utforska olika platser i spelet och fånga unika Pokemon.

Anledningen till varför GPS inte fungerar på min telefon

Om dessa steg inte fungerar kan det finnas andra faktorer som hindrar Fake GPS från att fungera korrekt på din enhet. Det kan vara värt att undersöka ytterligare lösningar eller kontakta supporten för både Pokemon Go-appen och eventuella tredjepartsappar som används för falsk GPS-placering.