Mirror Iphone To Mac Quicktime Not Working

Att kunna se skärmen på en iPhone på en Mac är en bra upplevelse eftersom det ger en större display. Det används oftast av personer som vill göra en presentation på en Mac-skärm eller titta på sparade videor från sin iPhone. Även att spela spel på en stor skärm är ett bra val. Om du vill ha samma effekt bör du spegla skärmen från din iOS-enhet till din Mac.

To cast your whole screen of iOS devices on Mac, you can apply the mirroring function. This post introduces 2 solutions on how to mirror iPhone to Mac using the QuickTime Player and AirPlay. Also, for you to record the iPhone screen on Mac , using an effective screen recorder is advised.

Metoder Effektivitet Svårighetsgrad

QuickTime Hög – Inbyggd programvara för att spegla iPhone till Mac ⭐

Airplay Medel – Kräver AirPlay-mottagare ⭐⭐⭐

Så här speglar du skärmen från iPhone till Mac via QuickTime Player

As an easy-to-use multimedia application, the QuickTime Player is developed by Apple corporation to deal with audio, video, image, etc. It has basic functions like playing movies and music on Mac. Also, it’s a functional tool that helps screen recording with audio on Mac. You can use it to record your microphone sound easily.

En av de mest användbara funktionerna på Mac är möjligheten att spegla skärmen från iOS-enheter. Genom denna inbyggda funktion kan du enkelt visa och kontrollera din iPhone eller iPad direkt på din Mac. Det bästa med detta är att det fungerar smidigt och ger dig hög kvalitet när du använder den.

Genom att ansluta din iOS-enhet till din Mac kan du enkelt spegla skärmen genom QuickTime Player. Detta gör det möjligt för dig att visa och interagera med innehållet på din enhet i realtid, vilket kan vara mycket praktiskt för presentationer, spelning av videor eller bara för att navigera genom enhetens gränssnitt.

När du har valt din iOS-enhet kommer dess skärm automatiskt att speglas på din Mac-skärm. Du kan sedan styra enheten direkt från datorn med hjälp av musen och tangentbordet, vilket gör det mycket bekvämt om du vill göra något mer än vad som är möjligt med bara touchskärmen.

Det finns dock vissa situationer där detta kanske inte fungerar korrekt. Om QuickTime Player inte lyckas ansluta till din iOS-enhet, finns det några saker du kan prova för att lösa problemet. För det första, se till att både din Mac och iOS-enhet är anslutna till samma Wi-Fi-nätverk. Dessutom bör du kontrollera att båda enheterna har den senaste versionen av operativsystemet installerat.

You might be interested:  The Road Not Taken By Robert Frost Summary

Om dessa åtgärder inte fungerar kan det vara en bra idé att starta om både din Mac och iOS-enhet och försöka igen. Ibland kan en enkel omstart lösa eventuella anslutningsproblem.

Sammanfattningsvis är möjligheten att spegla skärmen från iOS-enheter till Mac med hjälp av QuickTime Player en fantastisk funktion som ger dig hög kvalitet och smidig användning. Genom att följa några enkla steg kan du snabbt komma igång och njuta av fördelarna med denna praktiska funktion på din Mac.

En Lightning-till-USB-kabel för att ansluta din iOS-enhet till Mac.

Här är stegen för att spegla skärmen på din iPhone till en Mac:

1. Anslut din iPhone och Mac till samma Wi-Fi-nätverk.

2. Öppna Kontrollcenter på din iPhone genom att svepa nedifrån skärmens överkant (för äldre modeller) eller uppifrån höger hörn (för nyare modeller).

5. Välj sedan namnet på din Mac från listan över enheter som visas.

6. På din Mac öppnar du QuickTime Player-programmet.

8. I fönstret som visas klickar du på den rullgardinsmeny bredvid inspelningsknappen och väljer ditt iPhones namn.

9. Klicka sedan på inspelningsknappen för att starta speglingen av skärmen.

Observera att om dessa steg inte fungerar kan det bero på kompatibilitetsproblem mellan dina enheter eller programvaruversioner, så se till att de är uppdaterade till de senaste versionerna.

Kom ihåg också att vissa appar eller innehåll kanske inte kan speglas korrekt beroende på begränsningar från apputvecklaren.

Detta är en snabb guide för hur man speglar sin iPhone-skärm till en Mac med hjälp av QuickTime Player-programmet, men det finns även andra tredjepartsappar och metoder tillgängliga för att uppnå samma resultat.

Först och främst, använd en Lightning-till-USB-kabel för att koppla ihop dina iOS-enheter med din Mac.

Steg 2. Öppna QuickTime Player-programmet. Klicka sedan på ‘Ny filminspelning’ under ‘Arkiv’ i den övre menyn. Hitta pilen nedanför den röda inspelningsknappen och välj din iOS-enhet för att ansluta den till din Mac.

Step 3. Now, your iOS display is completely mirrored on Mac.

Observera: Efter anslutning öppnas Photos och iTunes automatiskt. Du behöver stänga det fönstret.

Så här speglar du din iPhone på en Mac med AirPlay

AirPlay är en inbyggd funktion i Apple-enheter som gör det möjligt att spegla skärmen från iOS-enheter till en Apple smart TV. Trots att det inte finns något sätt att spegla iOS-skärmen till en Mac med AirPlay direkt, fungerar det när man använder en AirPlay-mottagare på Mac-datorn.

En rekommenderad AirPlay-mottagare är Reflector, som tar emot anslutningar från AirPlay på dina enheter och hjälper till att spegla skärmen utan kablar. Denna mottagare fungerar också bra när du använder de senaste versionerna av iOS. Innan du kastar skärmen från en iOS-enhet till Mac måste du förbereda dig på följande sätt…

Här är stegen för att spegla iPhone till Mac:

You might be interested:  Jag är Asus Rog Keyboard Backlight Not Working. Jag är ledsen att meddela att min bakgrundsbelysning inte fungerar för tillfället. Det kan vara frustrerande, jag vet. Men oroa dig inte, jag kommer att göra mitt bästa för att lösa problemet så snart som möjligt!

1. Anslut din iPhone och Mac med en USB-kabel.

2. Öppna QuickTime Player på din Mac.

6. Klicka på den röda inspelningsknappen för att starta speglingen av skärmen från din iPhone till Mac.

7. Nu kan du se allt som visas på din iPhones skärm direkt i QuickTime Player-fönstret.

Kom ihåg att detta bara fungerar om både din iPhone och Mac är uppdaterade till de senaste versionerna av sina operativsystem och om de är anslutna via en USB-kabel.

Steg 1. Se till att Reflector är igång på din Mac. Sedan hittar du Kontrollcenter på din iOS-enhet. För användare med iPhone X eller senare, svep nedåt från övre högra delen av skärmen. För äldre versioner, svep uppåt från botten av skärmen.

Steg 2. På din iPhone eller iPad, tryck på ‘AirPlay’ i Kontrollcenter. Välj sedan din Mac för att skapa en anslutning.

Steg 3. När du har skrivit in koden på din iPhone visas skärmen på Mac-datorn.

Varför fungerar inte skärmspegling från iPhone till Mac?

För att spegla din iPhone-skärm på din Mac med QuickTime måste du se till att dina enheter som stöder AirPlay är påslagna och nära varandra. Kontrollera också att enheterna har den senaste programvaran och är anslutna till samma Wi-Fi-nätverk. Om det inte fungerar kan du prova att starta om de enheter du vill använda för AirPlay eller skärmspegling.

Så här speglar du din iPhone-skärm på Mac med QuickTime

En effektiv metod för att fånga skärmen på en Mac är att använda en kraftfull Mac-skärminspelare som EaseUS RecExperts for Mac, vilket ger den bästa lösningen för att fånga skärmen, ljudet och spelupplevelsen. Dessutom tillåter denna bästa skärminspelare att fånga webbkameran och hjälper till med inspelning av skärmen med ljud på Mac med avancerade inställningar.

💡 Ta en titt på de viktigaste egenskaperna hos EaseUS RecExperts för Mac.

Spela in Zoom-möten, online-kurser och all aktivitet på din skärm

Stöd för 4k/8k videoupplösning

Planera inspelningar

Beskär videor och ljudfiler

Bästa verktyget för att spela in strömmande ljud

Here is a list of steps to show you how to record screen on Mac:

Steg 1. Ladda ner och starta EaseUS RecExperts på din Mac. För att fånga hela skärmen, klicka på knappen ‘Helskärm’ från huvudgränssnittet. Om du vill anpassa inspelningsområdet, välj knappen ‘Område’.

Steg 2. För att spela in skärmen med ljud, klicka på ljudikonen längst ned till vänster i verktygsfältet. Ljudresurserna kan vara externa ljud eller systemljud. Beroende på dina behov aktiverar du önskat alternativ.

Steg 3. Innan du börjar spela in kan du ändra utdataformatet för den inspelade videon genom att klicka på ‘Inställningar’ i huvudgränssnittet. Bläddra sedan nedåt i menyn för Utdataformat för video. Välj önskat utdatatyp..

Steg 4. När du är klar, klicka på inspelningsknappen för att börja spela in. Den fångar allt som visas på din Mac-skärm. När du är klar, klicka på stoppknappen. Sedan kan du titta på den inspelade videon från ‘Inspelningar’.

Varför visas inte min iPhone i QuickTime för skärminspelning?

För att kunna spela in skärmen på din iPhone med hjälp av QuickTime behöver du uppdatera din enhet till iOS 8 eller senare. Om den kör iOS 7 eller en äldre version kommer inte QuickTime att upptäcka din enhet. Du måste då uppdatera din iPhone till det senaste mobila operativsystemet, iOS.

You might be interested:  n beskriver att det finns ett problem med nätverkskortet i en Windows 10-dator

1. Öppna inställningarna på din iPhone.

4. Om det finns en ny version av iOS tillgänglig kommer den att visas här.

6. Följ anvisningarna på skärmen för att slutföra uppdateringsprocessen.

7. När uppdateringen är klar kan du använda QuickTime för att spela in skärmen på din iPhone.

Kom ihåg att säkerhetskopiera all viktig data innan du utför någon systemuppdatering!

Vanliga frågor om att spegla iPhone till Mac

Om du stöter på andra problem med att spegla din iOS-skärm till Mac, kan du kolla denna del.

Hur kan jag spegla min iPhone trådlöst till min Macbook Pro?

Om du använder en iPhone X eller senare, svep ned från övre högra hörnet på din telefon. Tryck sedan på funktionen för skärmspegling. Vänta en stund och välj den Mac-dator du vill ansluta till.

Aktivera Airplay-funktionen på din iPhone. Se också till att både din iPhone och Mac är anslutna till samma Wi-Fi-nätverk. Om det inte fungerar bör du starta om enheten för att kunna spegla skärmen igen.

Problem med att spegla iPhone till Mac i QuickTime

Alternativt:

Svårigheter att använda QuickTime för att spegla iPhone-skärmen på en Mac

Det är inte svårt att spegla din iOS-enhet på en Mac för en bättre visningsupplevelse. EaseUS presenterar två praktiska lösningar om hur du kan spegla iPhone till Mac. Om du fortfarande behöver spela in skärmen på din Mac, så är EaseUS RecExperts for Mac ett mycket bra val!

n antyder att det finns ett problem med skärmspegling där videon inte visas

Se till att dina enheter är anslutna till samma Wi-Fi-nätverk. Detta är en grundläggande förutsättning för skärmspegling, så det är viktigt att kontrollera att både din telefon och TV är anslutna till samma nätverk. Starta om dina enheter. Ibland kan en enkel omstart lösa problem som detta.

Hur snabbt kan jag QuickTime min iPhone-skärm?

Öppna QuickTime och gå sedan till Fil &gt, Ny filminspelning. När inspelningsfönstret öppnas klickar du på den lilla pilen bredvid inspelningsknappen och väljer din iPhone som videokälla. Klicka på den röda inspelningsknappen för att fånga det som visas på din iPhones skärm.

P.S. Om du inte ser din iPhone som ett alternativ i videokällan kan det vara nödvändigt att ansluta din iPhone till datorn med en USB-kabel och se till att den är upplåst innan du försöker igen.

Hur kan jag spegla min video på QuickTime?

I QuickTime Player-appen på din Mac, öppna filmen. Välj Visa &gt, Visa klipp och välj sedan klippet.

iPhone mirrored to Mac

P.S. Se till att både din iPhone och Mac är anslutna till samma Wi-Fi-nätverk för att kunna spegla skärmen korrekt.

Skriv gärna igen om du behöver mer hjälp!