How To Not Age Up In Sims 4

Att åldras är en naturlig del av livet, men ibland kan det vara roligt att stanna kvar i ett visst åldersstadium. I spelet Sims 4 finns det faktiskt sätt att undvika att bli äldre och behålla din karaktärs ungdomliga utseende och energi. Genom att följa några enkla steg kan du hålla dina simmar unga och levande längre än vad som är möjligt i verkliga livet. Läs vidare för att ta reda på hur du inte åldras upp i Sims 4!

Lär dig hur du stoppar åldrandet i The Sims 4 (utan fusk)!

Det fanns en gång ett fuskkod för att stoppa åldrandet i spelet, men i mina tester fungerar inte längre detta fuskkod. Men det är inget problem eftersom vi enkelt kan stänga av åldrandet för våra simmar direkt från spelets meny!

Hur du inte åldras upp i Sims 4

Du kan stänga av åldrandet för bara dina spelade simmar eller för hela deras värld.

Att stänga av åldrandet i Sims 4 på PC/Mac är superenkelt. Öppna menyn genom att klicka på det övre högra hörnet av skärmen eller trycka på ESC-tangenten. Därefter väljer du Spelalternativ och sedan fliken Spelupplevelse till vänster. Du kommer att se flera alternativ. Om du vill stoppa åldrandet helt för hela spelvärlden, sätt Autoålder (Spelade simmar) till ‘Nej’ och bocka ur rutan för Autoålder (Ej-spelade simmar).

Du kan lämna åldrandet på för icke-spelade simmar utan att påverka dina egna karaktärer, men du kanske blir chockad när din sims bästa vän eller kärleksintresse plötsligt blir för gammal för dem eller till och med dör av ålderdom! Om du använder funktionen Neighborhood Stories mycket rekommenderar jag att behålla åldrandet aktiverat i dina världar om du inte vill ha hus fyllda med simmar som aldrig kommer att dö, men det är helt upp till dig.

You might be interested:  Jag är Voldemort, Han som inte får nämnas

Att stänga av åldrandet fungerar som en ‘paus’-funktion för simmarnas livslängd, så om du ändrar dig i framtiden och vill återuppta åldrandet kommer simmarna att fortsätta sina liv som om ingenting hade hänt, så det finns inga negativa effekter när man växlar på och av (förutsatt att det inte finns några buggar eller fel). Glöm dock inte att dina simmar fortfarande kan dö av andra orsaker som inte är relaterade till åldrande!

En fördel med åldersalternativen är att du kan ha olika inställningar för åldrande/levnadslängd i varje individuellt sparade spel. På så sätt kan du spela flera spel med olika livslängdskonfigurationer beroende på ditt humör!

Hur du inte åldras i Sims 4 på konsol

Det verkar inte finnas några alternativ för åldrande i konsolversionerna av spelet, trots att spelhandledningen visar dem.

Unfortunately there does not appear to be a way to stop aging on the console, even though the game lessons cover it like they do on PC/Mac. In the image below (which was taken on an Xbox One X after the March 2023 update), the orange arrow is showing us where the game option menu should be, but the green arrow I’ve added shows that the menu options are not the same as what’s portrayed in the Lesson. It’s a little hard to see the details but it’s obvious that the game menu for console is significantly smaller than the PC/Mac version.

Om du använder en spelkonsol kan det vara värt att dubbelkolla själv, men det verkar som att EA bara har överfört PC/Mac-instruktionerna utan att anpassa dem för konsolbegränsningar. Antingen glömde de lägga till alternativmenyn på konsolen eller så har ingen någonsin märkt det!

Hur du håller en lång livslängd i Sims 4

Att välja en lång livslängd är ett bra alternativ för att undvika åldrande helt och hållet.

Det är värt att notera att du kan ha åldrande aktiverat men ändå göra så att dina simmar tar lång tid på sig för att bli gamla, om du vill att de ska fortsätta åldras men ha gott om tid att leka med dem innan det sker. Detta är det bästa alternativet om du vill att spelet faktiskt ska fortskrida samtidigt som dina simmar har tillräckligt med tid för att bygga färdigheter, relationer, få jobbuppgraderingar osv. Ställ in Automatisk Ålder (Spelade Simmar) till ‘Ja’ och välj sedan Lång Livslängd.

You might be interested:  Problemet med att Chrome inte fungerar när man försöker fortsätta där man slutade

Även om en sim kan påverkas av händelser under sin livstid, är det fortfarande inte att leka med när det gäller Long-livslängd. Den genomsnittliga livstiden för en sim från födsel till död på Long-livslängd (inklusive spädbarnsstadiet) är nästan 370 dagar! Så ha det i åtanke om du inte vill att dina sims ska åldras upp för tidigt, men samtidigt inte vill att det ska sluta ske helt och hållet..

Hur du undviker att åldras upp i Sims 4

Om du är någon som gillar att spela med dina simmar som karaktärer som aldrig åldras, är det väldigt enkelt att stänga av åldringsprocessen för dem om du spelar på PC eller Mac. Även om du bara justerar det till så lång tid som möjligt, är det fantastiskt vad dina simmar kan uppnå när de inte tävlar mot tidens gång! Håll dina karaktärer unga för evigt, eller åtminstone under en riktigt lång tid. Ta den, Grim!

Hur stoppar jag min Sim från att åldras för en tid?

För att inte åldras upp i Sims 4, klicka på den blå – längst ned till vänster på skärmen och välj Alternativ. Gå till Spelalternativ. Detta är fliken med kugghjul på den. Avmarkera ‘Aktivera Åldrande’. Genom att göra detta kommer dina simkaraktärer inte att åldras automatiskt i spelet.

Följ SnootySims på sociala medier!

Följ med oss på vår resa för att upptäcka det senaste och bästa anpassade innehållet till Sims 4, samtidigt som du håller dig uppdaterad om nyheter och rykten kring det mycket efterlängtade Sims 5! 🌟

Finns det en fusk för att åldra ner Sims 4?

Här är några praktiska tips för att ändra Simmarnas ålder i The Sims 4:

You might be interested:  Problemet med att sökfunktionen i Outlook inte fungerar på Mac OS

4. Utforska andra möjligheter: Utöver bara att ändra en S

Vår senastee på Patreon

För att inte åldras upp i Sims 4 kan du använda Potion of Youth. Denna dryck kan frysa din sim’s ålder och få dem att återgå till början av sin nuvarande livsfas, där de sedan förblir. Du kan köpa Potion of Youth från belöningsbutiken för 1 500 nöjdhetpoäng.

1. Skaffa Potion of Youth från belöningsbutiken.

2. Se till att ha tillräckligt med nöjdhetpoäng (minst 1 500) för att kunna köpa drycken.

3. Klicka på simmen som du vill frysa åldern på.

5. Hitta Potion of Youth bland dina föremål och klicka på den.

7. Simmen kommer nu att dricka drycken och deras ålder kommer att frysa vid det aktuella skedet av deras livsfas.

8. Fortsätt spela spelet som vanligt, med vetskapen om att din sim inte kommer bli äldre längre.

Kom ihåg: Det finns bara ett begränsat antal Potion of Youth-drycker tillgängliga i spelet, så se till att använda dem klokt!

Turn off auto age on Sims 4 PS4

Förhindra åldrande i Sims 4 på PS4 genom att följa dessa enkla steg:

1. Öppna din spelräddning.

2. Klicka på de tre punkterna i det övre högra hörnet för att komma till ‘Alternativmenyn’.

3. Välj ‘Spelupplevelse’ och ändra inställningen för Automatiskt åldrande (spelad sim) till ‘Nej’.

Genom att göra detta kommer dina simmar inte längre att åldras automatiskt, vilket ger dig mer kontroll över deras livslängd och utveckling i spelet.

Do Sims age when you don’t play?

Sims åldras inte eller dör när spelet inte körs, oavsett hur lång tid det går mellan spelsessioner. Under spelets gång kan de dock dö av ålderdom (om du har aktiverat åldrande) eller av olika orsaker som drunkning eller brännskador. Det spelar ingen roll om det är en Sim eller tio Sims.

1. Sims blir inte äldre och dör inte när du inte spelar.

2. När du spelar kan de dö av att bli gamla (om detta är aktiverat) eller på andra sätt som att dränkas eller brinna.

3. Antalet Sims påverkar inte möjligheten att dö i spelet.