Stranger Things 3 Not The American

I den spännande och populära Netflix-serien Stranger Things har fansen länge spekulerat om vad som hände med en viss karaktär efter händelserna i säsong 3. I slutet av säsongen fick vi se hur en av huvudpersonerna försvann, bara för att senare få reda på att denne inte var död. Nu har det bekräftats att personen ifråga är vid liv och kommer vara med i nästa säsong – Stranger Things 4. Detta har skapat stor upphetsning bland tittarna, som nu väntar otåligt på att få veta mer om vad som kommer ske i den kommande säsongen.

Händelserna efter krediterna i Stranger Things 3 och deras betydelse

I slutet av avsnitt 8 (Kapitel Åtta: Slaget om Starcourt) avslöjas det att Joyce äntligen har bestämt sig för att flytta från staden efter att ha förlorat två mycket viktiga män i sitt liv – Bob Newby, i säsong 2 och nyligen Jim Hopper i säsong 3.

I den hjärtskärande scenen ser vi hela Byers-familjen packa ihop sitt hus och lämna staden, med El som nu är föräldralös. Scenen ackompanjeras av Hoppers tal som han skrivit tillsammans med Joyce till Eleven och Mike, medan El läser det gråtande. Den sista bilden i avsnittet visar Joyce stå vid tröskeln till sitt tomma hus innan hon stänger dörren.

LÄS MER: Stranger Things säsong 4: Nyheter, spoilers, premiärdatum, rollista och allt vi vet.

I motsats till alla andra avsnitt rullar inte eftertexterna på en helt svart bakgrund. Ljudet av vinande vindar hörs innan snön börjar falla bakom namnen när de blinkar över skärmen. När de är klara dyker orden ‘Kamchatka, Ryssland’ upp och vi ser en rysk bas täckt av snö.

Ja, ryssarna är tillbaka. Och det är samma bas som i början av avsnitt 1..

Stranger Things 3: Hur kom ryssarna över Demogorgonen?

I den tredje säsongen av Stranger Things introduceras en ny och spännande twist när det avslöjas att ryssarna har lyckats få tag på Demogorgonen. Detta väcker naturligtvis frågor om hur de kunde ha gjort detta och vad deras planer är för den skrämmande varelsen.

You might be interested:  Så här fixar du problemet när ditt meddelande i Messenger inte levereras

Vi får se hur Hopper, Joyce, Murray och Alexei infiltrerar ett ryskt laboratorium i Hawkins för att ta reda på mer om deras hemliga projekt. Där upptäcker de till sin fasa att ryssarna har lyckats öppna en port till Upside Down-världen och använda denna som en möjlighet att fånga in Demogorgonen.

Det är ännu oklart exakt hur ryssarna lyckades hitta information om Upside Down eller varför de vill ha kontroll över Demogorgonen. Men det verkar som om deras mål är att använda varelsen som vapen eller kanske till och med försöka kontrollera dess krafter.

Medan vi väntar på svar kommer säkert Stranger Things-fans över hela världen spekulera i teorier om vad dessa mystiska fiender egentligen planerar. Kommer våra hjältar kunna stoppa dem innan det blir för sent? Vi får hålla tummarna!

Hopper – den amerikanske fången?

Det betyder alltså att Hopper faktiskt överlevde händelserna vid Starcourt Mall och hamnade istället i fängelse hos ryssarna. Det ger oss också en ledtråd om vad som kan komma härnäst för karaktären och handlingen i Stranger Things.

Vem är den amerikanske fången i Ryssland vid slutet av Stranger Things 3?

The scene then cuts to two Russian officers walking down a dingy metal corridor, with cells on one side. As one goes to open one of the prison cells, the other replied “No. Not the American.” THE AMERICAN?!

Nu finns det ett antal personer som den fången kan vara. Vissa är mer uppenbara än andra. Här är de huvudsakliga misstänkta:

Eftersom vi inte såg Hopper dö (en stor varningssignal när det gäller karaktärsdöd som detta), kan det mycket väl visa sig att Hopper på något sätt är vid liv och har blivit tillfångatagen och tagen till fånga precis innan Joyce vrider om nycklarna för att stoppa maskinen. Det kan vara en långsiktig chans, men det är inte omöjligt.

Innan Joyce vred om nycklarna nämnde Murray att han var omgiven av ryssar i tunneln. Han lyckas fly med Joyce och blir räddad av amerikanska styrkor. Men vem säger att ryssarna inte försökte fånga honom på grund av det han såg och vad han vet? Han kan ha blivit tillfångatagen när som helst efter händelserna med explosionen, eller under epilogen tre månader senare.

Brenners status är för närvarande okänd, med rykten som cirkulerar från en av hans kollegor att han fortfarande är vid liv. I slutet av säsong 1 antas det att han dödas av Demogorgonen. Han dyker bara upp som en illusion i säsong 2 och syns inte alls i säsong 3. Med tanke på att ryssarna desperat försöker komma in i Upside Down och lära sig mer om det, kan de ha fångat den enda personen som vet mycket om det och aktivt har varit involverad i det..

You might be interested:  Hur du undviker spam-mail

Stranger Things 3: Vem är den amerikanske fången i Ryssland?

I den tredje säsongen av Stranger Things, lämnades vi med en stor cliffhanger när det avslöjades att en amerikansk person hålls fången i Ryssland. Den här mystiska händelsen har väckt många frågor och spekulationer bland fansen.

Men det finns också andra möjligheter. Det kan vara någon annan karaktär från tidigare säsonger eller till och med någon helt ny introducerad karaktär.

Fans får vänta otåligt på Stranger Things 4 för att ta reda på svaret på denna gåta om den amerikanska fången i Ryssland. Tills dess kommer spekulationerna fortsätta flöda och skapa ännu mer spänning inför kommande avsnitt.

Stranger Things säsong 3 slutar med att

Trots detta lyckas gruppen till slut besegra Mind Flayer. Efter den episka striden vid Starcourt och Hoppers troliga död, blir Eleven adopterad av Joyce och flyttar iväg med Will och Jonathan i slutet av säsongen.

Tips:

2. Variera meningsstrukturen för att göra texten mer intressant att läsa.

3. Förenkla komplexa fraser genom att bryta ner dem i kortare meningar.

Exempel:

Även om så är fallet, lyckas gruppen till sist övervinna Mind Flayer. Efter en storstrid vid Starcourt där det verkar som om Hopper har dött, blir Eleven adopterad av Joyce och flyttar sedan iväg med Will och Jonathan när säsongen når sitt slutpunkt

Hur lyckades ryssarna få tag på Demogorgonen?

Den amerikanske fången är inte den enda avslöjningen som skedde i eftertextsscenen. Det avslöjades också att ryssarna på något sätt har kommit över den ursprungliga Demogorgonen. Samma Demogorgon som vi inte har sett sedan Eleven förstörde den i säsong 1. När fångarna dras ut ur sina celler kastas de sedan in i en bur där Demogorgonen dyker upp i en konstig gladiatorliknande situation.

Hur lyckades ryssarna få tag på Demogorgonen? Vem vet! Vad vill de använda Demogorgonen till? VEM VET!

Who is the prisoner at the end of Stranger Things Season 3?

Som jag tidigare har teoretiserat, kan ‘The American’ mycket väl vara Hopper själv. Men i en ny intervju med /film verkar David Harbour själv antyda att det definitivt är Hopper i den ryska cellen.

Förklaring av ämnet på enkla ord:

You might be interested:  Canon Pixma Ip6600D skrivhuvud ej installerat

2. En skådespelare från serien, David Harbour, ger hintar om att karaktären Hopper kan vara personen som hålls fången.

3. Detta ger fans och tittare ytterligare spekulationer och förväntningar inför nästa säsong av serien.

Det är oklart om det kommer att finnas en tredje säsong av Stranger

Enligt en exklusiv källa planerar produktionsteamet för den populära serien ‘Stranger’ att släppa en tredje säsong. Detta har skapat stor spänning och förväntan bland fansen. Den välproducerade dramaserien kommer att få en ny spin-off-säsong som väntas bli lika framgångsrik som de tidigare säsongerna.

Hopper is in Russia for a reason

Eftersom de fortfarande trodde att Hopper var en spion som skickats för att undersöka deras arbete i USA, torterade ryssarna honom för information. Efter att inte ha avslöjat något om varför han befann sig nära porten, skickades Hopper till ett arbetsläger vid namn Kamchatka.

Ämnet handlar om hur Hopper blir torterad och sedan skickad till ett ryskt arbetsläger på grund av misstankar om spionage.

Hopper is in Russia

Här, utanför en obestämd stad, finns ett fängelseläger där fångarna arbetar på en sibirisk järnvägslinje. Hopper verkar ha blivit tillfångatagen i Hawkins och sedan överlämnad till Ryssland som politisk fånge.

Det är oklart var exakt detta läger ligger eller vilken stad det är kopplat till. Men det verkar vara en avsides plats där de ryska myndigheterna håller politiska fångar. Fångarna tvingas arbeta på den sibiriska järnvägen, förmodligen under hårda förhållanden.

Det faktum att Hopper har hamnat här tyder på att han antingen har blivit kidnappad från Hawkins eller så har han blivit utlämnad av amerikanska myndigheter som del av någon form av politiskt spel mellan länderna.

Det återstår att se hur Hoppers öde kommer att utvecklas och om hans vänner kommer att kunna rädda honom från detta fängelse i framtida säsonger av Stranger Things.

Hopper sacrificed himself to protect others

Både Hopper och Billy (Dacre Montgomery) verkar ha offrat sig själva för att besegra Mind Flayer i Stranger Things 3. Dessutom gick resten av invånarna i Hawkins som var kontrollerade av Mind Flayer också förlorade i striden.

1. I Stranger Things 3, offrar både Hopper och Billy sina liv för att bekämpa den onda varelsen Mind Flayer.

2. Inte bara de två karaktärerna, utan även de andra människorna som blivit kontrollerade av Mind Flayer går förlorade under kampen.

3. Det är en tragisk händelse där flera karaktärer dör i sin kamp mot det övernaturliga hotet från Upside Down-världen.