Note 10 Plus Glass Screen Protector

– Tillverkad av 9H härdat glas för att ge extra skydd mot stötar

– Designad för att vara splitterfri

– Tunnlek på endast 0,3 mm som inte lägger till mycket volym till din telefon

– Kompatibel med 3D Touch-funktionen

– Enkel installation utan risk för bubblor

– Anti-reptilbeläggning förhindrar repor på skärmen

– Oleofobisk beläggning som hindrar fingeravtryck och gör rengöring enkelt

– Rundade kanter i 2.5D-design för komfort och säkerhet

– Passar perfekt till Samsung Galaxy Note 10 Plus 5G

Olixar skärmskyddet är tillverkat av förstärkt härdat glas som behåller perfekt bildklarhet samtidigt som det skyddar din telefons skärm från repor och yttre stötar med sin 9H-hårdhetsfaktor.

Shatterproof design

Tillverkad med teknologi för härdat glas, ger Olixar Tempered Glass Screen Protector för Samsung Galaxy Note 10 Plus 5G dig en skärmskydd med stötskydd som skyddar din värdefulla display från oavsiktliga stötar och fall.

Skyddsglas för Note 10 Plus med 3D Touch-kompatibilitet

Med iPhone’s fantastiska 3D touch-funktion är det viktigt att ha en skärmskydd som inte hindrar denna funktion. Oroa dig inte, detta skärmskydd kommer inte bara att tillåta dig att använda 3D touch som vanligt, utan även den vanliga pekprecisionen påverkas inte. Så du kan njuta av enastående skydd och samtidigt använda din iPhone precis som vanligt utan skärmskyddet installerat! Vi bortskämder verkligen dig..

Enkel installation utan risk för bubblor – Note 10 Plus skärmskydd i glas

Eftersom detta är en högkvalitativ glasskärmskydd och inte en film, bildas inga bubblor alls vid appliceringen.

Skyddande skärmskydd med reptålig beläggning för Note 10 Plus

Olixar Tempered Glass Screen Protector för Note 10 Plus är otroligt tunn och ger en optimal klarhet som motstår repor och skador. Du kan nu ha din telefon i samma ficka som dina nycklar utan att behöva oroa dig för skärmen på enheten.

You might be interested:  Den Förbisedda Staden i Cities Skylines

Skyddande skärmskydd med oleofobisk beläggning för Note 10 Plus – motverkar fingeravtryck och underlättar rengöring

Den Oleofoba beläggningen som erbjuds här har en oljeresistens för att förhindra smuts från olja, kosmetika och andra föroreningar utan någon regnbågseffekt. Eventuella märken och fingeravtryck kan enkelt torkas bort. Njut av optimal klarhet och enkel rengöring för att behålla en kristallklar skärm!

Skyddsglas för Note 10 Plus med avrundade kanter för bekvämlighet och säkerhet

Det sista du vill ha när du har en glasskärmskydd som sticker ut över din telefons skärm är en fyrkantig kant. Varför? För det första är det inte säkert. En rät vinkel är vass och vassa saker är ingen bra idé när man hanterar glas. För det andra blir den lättare repad. Även om ett skärmskydd är designat för att tåla skador, så är det bästa försvaret att presentera en böjd kant för att avleda energi från stötar. Slutligen ser det bara elegantare ut. Du har redan en böjd kant på telefonens skärm, så matcha den fina kurvan med den 2,5D-kurva som erbjuds här…

Skyddsglas för Note 10 Plus – Tunt och smidigt skydd för din skärm

Trots att den erbjuder utmärkt skärmskydd för din Samsung Galaxy Note 10 Plus 5G, är glaset endast 0,3 mm tjockt. Det betyder att det bara lägger till en nästan obetydlig mängd extra tjocklek på din telefon, så du kan vara säker på att den är skyddad från skador samtidigt som den ser lika bra ut som ny.

Skyddsglas för skärmen på Samsung Galaxy Note 10 Plus 5G

Skärmskyddet från Olixar är speciellt utformat för att passa perfekt på Samsung Galaxy Note 10 Plus 5G och ger ett skyddande lager till din enhet.

Skyddsglas för Note 10 Plus-skärmen: Allt du behöver veta

Artikelnummer: olx-75126

UPC: 5056208138309

Mobile Fun ID: 75126

Färg: Klar

Varumärke: Olixar

Om din order är under 150 €, inklusive fraktkostnader, så är momsen redan inräknad i det pris du betalar vid kassan. Det innebär att du inte behöver betala någon extra moms när din beställning levereras till dig. För mer information kan du läsa om våra leveransvillkor.

You might be interested:  De bästa Eurovision-låtarna som inte vann

Olixar Samsung Galaxy Note 10 Plus 5G Tempered Glass Screen Protector är en skyddsfilm som är speciellt utformad för att passa perfekt på skärmen på din Samsung Galaxy Note 10 Plus. Denna högkvalitativa skärmskydd ger ett effektivt skydd mot repor, stötar och smuts samtidigt som den behåller den klara och levande skärmupplevelsen.

Det här tempererade glaset har en hårdhet på 9H, vilket gör det extremt tåligt mot vardagliga slitage. Det betyder att du inte behöver oroa dig för att nycklar eller andra föremål i fickan ska repa eller skada din telefon.

Appliceringen av detta skärmskydd är också mycket enkel. Den självhäftande baksidan gör det lätt att placera filmen exakt där den behövs utan bubblor eller ojämnheter. Dessutom lämnar den inga rester när du tar bort den från din enhet.

En annan fördel med Olixar Samsung Galaxy Note 10 Plus 5G Tempered Glass Screen Protector är dess oleofoba beläggning. Detta innebär att fingeravtryck, olja och smuts inte fäster sig lika lätt på ytan, vilket gör rengöringen mycket enklare.

Med denna högkvalitativa glasskärmskydd kan du vara säker på att din Samsung Galaxy Note 10 Plus får optimalt skydd utan att kompromissa med användbarheten eller estetiken hos din enhet.

Note 10 plus built in screen protector?

1. Skärmens glas är tillverkat av Gorilla Glass 6, vilket ger extra hållbarhet och motståndskraft mot repor.

2. Samsung har förinstallerat ett skärmskydd på enheten för att ge ytterligare skydd.

3. Det finns ingen information eller tester tillgängliga som specifikt gäller det originala skärmskyddet.

4. Det rekommenderas att använda ett tredjepartsskärmskydd för extra skydd om du vill undvika repor eller sprickor i displayen.

6. Ett kvalitativt skärmskydd kan hjälpa till att minska risken för fingeravtryck, smuts och olja som fastnar på displayen.

7. Vissa glasskysddsprodukter kan erbjuda andra funktioner, såsom blåljusfiltrering eller anti-glare-funktioner, vilket kan vara fördelaktigt vid långvarig användning av enheten.

8. Se till att välja rätt storlek när du köper ett nytt skärmskyd

Note 10 plus has Gorilla Glass

Samsung har skapat en attraktiv enhet genom att erbjuda en kropp av glas och aluminium med en stor 6,8-tums AMOLED-skärm i samma storlek som Note 9. Note 10 Plus har också ett böjt Gorilla Glass 6-skydd på baksidan i den fantastiska nya färgen Aura Glow. Detta ger enheten en modern och stilren design som verkligen sticker ut från mängden.

You might be interested:  Jag är Thunderbolt To Gigabit Ethernet Adapter, och jag fungerar inte

Glass screen protectors worth it?

Tempererat glas som skärmskydd är bättre än plast när det gäller att skydda mot fall och repor. Vissa märken erbjuder även extra funktioner, såsom antiglare och integritetsteknik. Det största nackdelen? Skyddet är tjockare, vilket gör att du kommer att märka det på din skärm.

P.S. Om du vill ha ett tunnare alternativ kan du överväga en plastfilm istället för tempererat glas. Dessa filmer är vanligtvis osynliga när de appliceras korrekt och ger ändå ett visst skydd mot repor och smuts.

Samsung stopped putting screen protector

Anledningen till att man har valt att inte inkludera en skärmskydd för Note 10 Plus börjar med Samsungs påstående om hur hållbar och stark S22 är. De hävdar att den Armor Aluminum-ramen och de främre och bakre panelerna av Corning Gorilla Glass Victus+ gör telefonen tillräckligt tålig för att man ska kunna avstå från skärmskyddet.

1. Samsung framhäver S22:s robusta design, vilket innebär mindre risk för repor eller sprickor på skärmen.

2. Den använda Armor Aluminum-ramen ger extra skydd mot stötar och fall.

3. Corning Gorilla Glass Victus+ som används både framför och bakom telefonen erbjuder ökad reptålighet.

4. Skärmens kvalitet anses vara så hög att det inte behövs ett extra skyddslager.

5. Genom att utelämna ett separat skärmskydd kan Samsung erbjuda en mer strömlinjeformad design utan onödig tjocklek eller bulkighet.

6. Användare kan njuta av den naturliga beröringskänslan hos glaset utan hinder från ett extra lager plast eller film.

7. Detta beslut minskar också kostnaden för konsumenterna genom att undvika köp av separata skärmskydd.

8. Trots detta rekommenderas fortfarande försiktig hantering av telefonen för maximal hållbarhet.

9. Om användaren ändå vill ha ytterligare skydd finns det fortfarande möjlighet att köpa och installera ett tredjepartsskärmskydd.

10. Sammanfattningsvis är Note 10 Plus utformad för att vara tillräckligt hållbar utan behov av ett separat skärmskydd, vilket ger användarna en smidigare och mer bekväm upplevelse.

Detta är några viktiga punkter som Samsung har tagit hänsyn till när de beslutade att inte inkludera en skärmskydd för Note 10 Plus.