Instagram Message Sent But Not Delivered

If your message is not delivered on Instagram, there could be several reasons behind it. Check if the recipient has blocked you . If you or the receiver have a weak internet connection or are experiencing network issues. Instagram is experiencing technical difficulties, causing disruptions in message delivery.

Why Is Your Instagram Message Stuck on Sending?

Det finns flera faktorer som kan orsaka problem med att skicka Instagram-meddelanden. Här kommer några möjliga bovar som du kan använda som referens:

1. Instagram-servern är nere.

2. Tekniska fel och buggar i Instagram-appen.

3. För mycket cachad data på din enhet.

4. Dålig internetanslutning.

5. Föråldrad version av Instagram-appen.

6. Du har blivit blockerad eller slutat följas av mottagaren.

7. Inlägget är inte tillgängligt.

How to Fix the “Instagram Messages Not Sending” Issue?

För det första, om en dålig internetanslutning hindrar dig från att skicka Instagram-meddelanden kan du kontrollera din internetuppkoppling genom att prova andra appar för att se om de fungerar bra och sedan stänga av och slå på internet igen. Om du använder Wi-Fi kan du byta till 4G.

You might be interested:  Jag, Din Ipad-laddare Fungerar Inte

Om du använder Instagram på din dator kan du läsa den här artikeln för att förbättra din internetanslutning: 11 tips för att lösa problem med internetanslutningen i Windows 10.

Lösning 2: Kontrollera Instagrams server för att åtgärda problemet med obesvarade meddelanden

Orsaken kan ligga i Instagrams server och det finns inget du kan göra förutom att vänta. Underhåll och återställning kan ta lite tid och relaterad information kommer att finnas tillgänglig på deras officiella Twitter-webbplats eller andra sociala medier.

Om du inte följer det, kan du direkt gå till Instagrams neddetektor-webbplats för att se dess status och sedan hålla ett öga på den officiella Instagram Twitter-webbplatsen där den senaste informationen om Instagram kommer att avslöjas.

Lösning 3: Starta om din telefon – Instagram-meddelande skickat men inte levererat

En enkel lösning för att åtgärda problemet med att skicka Instagram-meddelanden är att starta om enheten. Detta kan ofta lösa mindre buggar och fel i enheten. Det är värt att prova!

Lösning: Rensa Instagram-cache för att skicka meddelanden

Som vi nämnde tidigare kan för mycket cachad data leda till allvarliga problem och det är bäst att regelbundet rensa dem.

Steg 1: Håll ned på Instagram-appen och välj sedan alternativet Appinformation.

För iPhone-användare finns det ingen knapp för att direkt rensa cacheminnet; du behöver installera om appen.

Steg 1: Gå till Inställningar, välj Allmänt och tryck sedan på iPhone-lagring.

Lösning 5: Uppdatera Instagram-appen – Så här fixar du problemet med att meddelandet inte levererades

Om du har en äldre version av Instagram kan det hända att ditt meddelande inte skickas. För att lösa detta behöver du uppdatera din app och här är en guide som visar hur du gör det.

You might be interested:  Wacom Cintiq Pro 16 pennan fungerar inte

Steg 1: Öppna App Store eller Play Store på din enhet och sök efter Instagram.

Steg 2: Om det finns någon tillgänglig uppdatering kommer Uppdatera-knappen att visas här; du behöver följa instruktionerna och slutföra uppdateringen.

Lösning 6: Avinstallera och installera om Instagram-appen

En annan metod är att avinstallera och sedan installera om Instagram för att se om problemet kan åtgärdas.

Step 1: Long-press the app and choose to uninstall it.

Steg 2: Gå sedan till App Store eller Play Store för att installera om den.

Varför levereras inte mitt meddelande men skickas?

Om du får en notifikation om att ditt meddelande är skickat men inte levererat innebär det att problemet ligger hos mottagaren och inte hos dig. Du kan försöka kontrollera din egen anslutning och se till att allt fungerar som det ska, men i slutändan är det upp till mottagaren att lösa eventuella problem som hindrar dem från att ta emot ditt meddelande på Instagram.

Instagrammeddelande skickat men inte levererat

I denna artikel har olika metoder presenterats för att lösa problemet med att skicka meddelanden på Instagram. Det är enkelt att åtgärda detta problem och vi hoppas att denna artikel kan vara till nytta för dig.

Skillnaden mellan skickat och levererat Instagram DM

“Sent” it means the person who you sent to isn’t turn on his/her internet but it sent. “Delivered” it means the person who you sent to get the notification from your sent but haven’t checked it yet. Originally Answered: Why would Instagram direct messages say ‘sent’, and not ‘delivered’?

You might be interested:  The Elusive Adserviceaccount Key

Författarinformation: Om författaren

Anna är en redaktör på MiniTool Team. Hon har arbetat i denna stora familj sedan sin examen. Hennes artiklar fokuserar främst på data-backup och återställning, diskkloning och filsynkronisering, med målet att lösa de datalossproblem som användare kan stöta på på sina datorer. Dessutom delas fler relaterade datorartiklar här. På sin fritid njuter hon av att läsa och titta på filmer. Resor kan också vara ett bra val för henne.

Det är en vanlig fråga som många Instagram-användare ställer sig: Varför har mitt DM skickats men inte lästs?

P.S. Kom ihåg att vissa användare kan ha stängt av läsningsbekräftelser eller kanske helt enkelt inte har hunnit svara ännu.

Om någon avvisar ditt DM på Instagram, hur vet du det?

Du kommer helt enkelt inte att få ett svar från dem. Instagram kommer inte att meddela dig om att ditt DM-meddelande har blivit avvisat. Ditt meddelande kommer bara att raderas från deras DM-meddelandesida. Om de inte svarade är det troligt att de inte accepterade din DM-begäran.

P.S. Det kan vara frustrerande när man skickar ett meddelande på Instagram och inte får något svar tillbaka, men kom ihåg att alla har olika prioriteringar och kanske helt enkelt missat eller valt bort ditt meddelande av olika anledningar. Fortsätt vara vänlig och respektfull i dina interaktioner online!