Cities Skylines Not In Industry Area

Följ dina produkter från skörd till bearbetning, lagring och produktion, för att sedan transportera dem till kommersiella områden eller exportera dem till andra städer.

Styra din egen industri: Cities Skylines utanför industrizonen

Skapa ett industriområde genom att använda verktyget för industriområden och placera högspecialiserade industrianläggningar för att bygga och hantera produktionskedjan från råmaterialutvinning till slutprodukt. Industriområden är uppdelade i fyra typer baserat på den naturresurs de bearbetar: Jordbruk, Skog, Malm och Olja. Dessa områden kan utvecklas genom att nå produktionsmål och personalbehov.

Städer Skylines utanför industriområdet

Nya industribyggnader inkluderar utvinningsanläggningar, lagerfaciliteter, bearbetnings- och hjälpbyggnader, industriella rekvisita och vägar. Unika fabriker som mat-, leksaks-, möbel-, bil- och elektronikfabriker producerar lyxprodukter och kräver en stor mängd arbetare, vatten och el samt insats från dina industrier.

Städer: Skylines utan industriområde

Hantera trafik och logistik med industriella lager och användningen av de nya fraktjänsterna, inklusive en fraktflygplats.

Städer Skylines Ej inom industriområde

Förbättra dina medborgares välbefinnande med posttjänster för leverans och hämtning. Postsorteringsanläggningar hanterar brev mellan externa anslutningar och postkontor, och nya postfordon som Postbil och Lastbil möjliggör transporten av brev..

You might be interested:  n beskriver en karta över Notting Hill Gate tunnelbanestation

Städer Skylines Ej i Industriområdet

Det finns tre nya industripolitik och fyra stadspolitik som kan tillämpas i Cities Skylines. Dessa inkluderar Workers’ Union, Sorting, Tolls, Wi-Fi, Logistics, Work Safety och Automation.

Fem nya kartor: Städer Skylines utanför industriområden

Fyllda av naturliga resurser, olika transportalternativ och möjligheter inom industrin är dessa nya kartor fulla av potential.

How do you assign an industry area in Cities Skylines?

Följande är en lista över steg för att placera industriområden i Cities Skylines:

1. Klicka på knappen ‘Sopor och industrier’ i menyn.

2. Välj fliken för den industrikategori du vill utveckla först (exempelvis skogsbruk).

3. Placera huvudbyggnaden inom det industriområde du har markerat, för att ange området som den specifika industrikategorin (exempelvis skogsbruk).

Is the office zone industrial in Cities Skylines?

Industriella områden – Industriella områden ger sysselsättning åt människor och produkter till kommersiella byggnader. De kan specialiseras för att dra nytta av naturresurser. Dessa områden är viktiga för att skapa varor och tjänster som behövs i staden.

Kontorsområden – Kontorsområden erbjuder arbete utan föroreningar för medborgare med högre utbildningsnivåer, men de producerar inte några varor. Kontoren räknas dock som en del av industrin eftersom de bidrar till stadens ekonomiska aktiviteter.

P.S.: Det är viktigt att ha en balans mellan industri- och kontorsområden i staden för att säkerställa både jobbmöjligheter och produktion av varor och tjänster.

How to farm cities skylines

För att välja en specialiserad industri, klicka på zonikonen och du kan bygga de fyra gårdarna genom att klicka på var och en av dem. Välj den plats du föredrar att bygga på, men kom ihåg att det måste vara bördig mark om du väljer någon gård förutom boskapsuppfödning.

You might be interested:  Problemet med att Nvidia-kortet inte upptäcks i Windows 10

1. Klicka på zonikonen.

2. Välj den specialiserade industrien.

3. Klicka på varje gård för att bygga dem.

4. Välj den önskade platsen för din konstruktion.

5. Se till att marken är bördig om du inte vill ha boskapsuppfödning som industri.

6. Bygg dina valda industrier utanför industrizonen.

Det går att ersätta industri med kontor i Cities Skylines

1. Istället för att bygga industriområden kan spelare möta efterfrågan på industrijobb genom att enbart bygga kontorszoner.

2. Detta minskar trafiken från industrier, men innebär också att varje kommersiell zon måste importera sina varor från utanför kartan.

3. Genom att använda denna strategi kan spelare skapa en mer effektiv och mindre trafikerad stad med fokus på kontorsarbete istället för traditionella industrier.

Industries är en spelmodul för spelet Cities: Skylines som lägger till nya industriella funktioner och möjligheter. Industries plus DLC inkluderar denna modul tillsammans med ytterligare nedladdningsbart (DLC) för att utöka spelupplevelsen ännu mer

Förklaring på enkla ord:

2. DLC:n erbjuder mycket innehåll och har intressanta spelmekaniker.

3. Många anser att det är värt att köpa eftersom man får mycket för pengarna och kan få en ny spelaspekt till spelet Cities Skylines.