Witcher 3 Duke Kill Or Not

I Witcher 3: Wild Hunt, ett populärt actionrollspel utvecklat av CD Projekt Red, står spelare inför en svår och moraliskt utmanande beslut – att döda hertigen eller inte. Detta val har blivit föremål för intensiva diskussioner och debatter bland spelare över hela världen. I denna artikel kommer vi att undersöka de olika aspekterna av detta val och dess konsekvenser i spelet.

Walkthrough

Efter att ha räddat Dandelion går du till Rosemary and Thyme, där du ser Zoltan utanför som bråkar med några misstänkta män. När du kommer tillräckligt nära ansluter sig Geralt till samtalet. Välj ett av alternativen och banditernas ledare Duke bestämmer sig för att det är dags att gå, medan hans vän Earl modigt påstår att han kan bli av med Geralt, men Duke insisterar på att det är dags att gå. Efter att de har lämnat berättar Zoltan vad som pågår – tydligen har han börjat handla med Gwent-kort för sitt levebröd och behöver hjälp med att få tag i 3 sällsynta kort: Fringilla Vigo, Isengrim och Natalis. När du går med på att hjälpa honom kommer Zoltan peka dig mot Zed…

Zed och Isengrim Faoiltiarna i Witcher 3: Döda eller inte döda hertigen?

Gå till Zeds plats och knacka på dörren. Ingen svarar, men Geralt kan tydligt höra att det är någon inne och bestämmer sig för att leta efter en annan ingång. Gå tillbaka nerför trapporna och du borde se en stege framför dig, klättra upp den och du borde hitta ännu en stege i närheten, så klättra även upp den, sedan hoppa över ett gap mellan de två byggnaderna. När du gör det bör det finnas en öppen dörr där, använd den för att komma in i Zeds hus. Hoppa nu ner och du borde hitta Zeds kropp liggande på golvet, undersök den och fortsätt med utredningen. Gå ner för att hitta 2 banditer som pratar – de letar efter Zeds register, men kan inte hitta det. De har dock hittat Isengrim Faoiltiarna-kortet, så när striden är över kommer du att hitta det på något av deras lik tillsammans med nyckeln till huvudingången..

Använd dina witchersinnen för att söka efter bokföringen. Du kommer märka något som liknar klospår under trapporna, något tungt har dragits där. Använd Aard för att bryta upp brädorna och avslöja en kista med Bokföring över inkomster och utgifter. Läs den om du vill, men oavsett är det dags att återvända till Zoltan. När du pratar med honom blir dina nästa mål Ravik som har John Natalis-kortet och Caesar Bilzen som har Fringilla Vigo, så du behöver bara bestämma dig var du ska gå först..

Ravik och John Natalis: Att döda eller inte i Witcher 3

Gå till The Golden Sturgeon och leta efter Ravik på bottenvåningen. Du hittar honom instängd av Earl och den andra skurken du träffade i början av uppdraget. Earl kommer att erbjuda dig att spela Gwent för Raviks liv och kortet. Om du vägrar, eller samtycker men förlorar spelet, blir Ravik dödad och striden börjar. Om du vinner spelet blir Ravik skonad, men striden börjar ändå. När Geralt är klar med den övermodiga Earl och hans lakej kommer Ravik motvilligt ge upp kortet om han lever, annars hittas det på hans kropp om han har dött.

Witcher 3: Döda hertigen eller inte?

Zoltan kommer att hjälpa dig med Caesar Bilzen, så du kommer att träffa honom när du når huset. När du är där, prata med Zoltan som kommer att berätta sin plan om hur man stjäl kortet. Tydligen har Caesar en hemlig samling i sitt hus och kortet är en del av den. Caesar hälsar båda vid dörren och frågar om Geralt gillar fiske. Oavsett vad du svarar blir du inbjuden till middag och har en berusad konversation om fisk. Till slut blir Geralt ombedd att hämta mer sprit och då kan du gå leta efter det du kom för…

You might be interested:  Problem med Pokemon Go Adventure Sync på iPhone

Go upstairs and use witcher senses to find a knife on the sideboard and a triangular hole in the bookcase. Examine the knife so it turns to the side and a drawer will open to your right. Loot the drawer for a triangular key that fits the hole in the bookcase. When interacted, another bookcase will move and reveal a hidden door. Climb the staircase leading to the next floor where you will find the collection. There among other things you will find the card. Important: In one of the cupboards you will find a Jade Figurine which starts the The Soldier Statuette quest, so be sure to get that too.

När du har tagit allt du vill ha, gå tillbaka ner och prata med Zoltan. När du är på väg att lämna, kommer två dvärgar som skickats av Cleaver fram med fientliga avsikter mot Caesar. Du kan välja att lämna eller slåss mot dem. Om du slåss mot dem kommer Caesar att tacka dig och bestämma sig för att packa ihop sina saker och lämna staden, annars dödar de honom förmodligen efter att du har gått. Men oavsett vilket får han aldrig chansen att ta itu med ditt stöldgodis..

Att träffa klienten: Att döda hertigen eller inte?

Once you have all 3 cards, go with Zoltan to the place where the transaction will take place. Unfortunately, the client is dead and Duke has all the money. He will call in his thugs and make a run for it. Zoltan will tell you to chase Duke while he takes care of the thugs. Despite it being a chase, there doesn’t appear to be any time limit here, so feel free to help Zoltan and then raid any containers you find along the way to Duke.

Gå upp i tornet och några trappor, sedan ner i ett annat torn till den sista nivån som leder dig till avloppen. Du kommer att se Duke springa bakom en låst gallerdörr, så du måste gå runt, men det finns bara en väg att följa så du kan inte gå vilse. Besegra ett par dränare och hitta en mur som går att krossa i det sista rummet. Använd Aard för att fortsätta framåt och döda sedan tre fler dränare innan du hittar Duke liggande skadad på marken. Prata med honom och få tillbaka pengarna. Du har valet att döda honom eller låta honom gå, även om ditt val är irrelevant eftersom det är osannolikt att han överlever ändå. Nu blir du teleporterad tillbaka till Zoltan som ger dig ett annat val:

Viktigt: Att behålla korten kan verka som det självklara valet, om du inte spelar gwent. Men senare hittas de på fängelsevakten under huvuduppdraget Den Stora Flykten..

Ska du döda hertigen i Witcher 3?

Listan:

– Efter en jakt

– Geralt får tag på Duke i avloppssystemet

– Om Duke blir dödad återfinns han senare vid samma plats

– Han verkar varesig vara levande eller odödlig

– Trots det har han inte mycket att säga

Att döda eller inte döda hertigen i Witcher 3

Zoltan Chivay har aldrig haft mycket tur inom affärer. Ett exempel på detta var när han försökte skaffa och sälja tre värdefulla gwent-kort. Vid den här tiden nådde gwent sin popularitetstopp och samlare betalade en förmögenhet för sällsynta kort.

Zoltan var inte ensam om att kasta sig in i denna rasande ström och hoppas på att hitta guld. Det fanns ännu en spelare i Novigrad, som ville öka sin redan stora förmögenhet genom att sälja ovanliga kort. Hans namn var Duke, men många trodde snart att han skulle bli känd som Whoreson den Tredje – för han var ännu mer hänsynslös än Whoreson Junior. Denna Duke stod i Zoltans väg till rikedomar. Som tur var hade Zoltan en vän vid namn Geralt of Rivia som bestämde sig för att träda in och skaffa de korten han så desperat önskade sig..

Korten var i Zeds ägo – en Novigrad-försäljare. Geralt gick till handlarens hus för att köpa dem, men det visade sig att Duke hade kommit dit före honom. En kort utväxling blev snabbt till bråk och slutade med att tjuvarna dog. Bland de utsträckta liken fanns även Zed, som mördarna tidigare hade dödat.

Efter att ha besegrat Zed, sökte Geralt igenom hans kropp och insåg att hans seger inte var fullständig – han hittade bara Isengrim-kortet. Zed hade sålt de två återstående korten till Caesar Bilzen och en man vid namn Ravvy. Det fanns inget annat att göra än att besöka båda köparna och få tag på Zoltans kort.

Döda eller inte döda hertigen i Witcher 3

Skaffa Fringilla Vigo, Isengrim och Natalis-korten åt Zoltan.

Hitta ett sätt att komma in i Zeds hem.

You might be interested:  Ladda ner gratis musik till Mp3: En guide om att hämta musik utan kostnad och överföra den till en Mp3-spelare

Sök igenom Zeds hem med hjälp av dina Witcher-sinnen.

Hitta Zeds bokföringsbok med hjälp av dina Witcher-sinnen.

Hitta Isengrim-kortet.

Ta med kortet och Zeds bokföringsbok till Zoltan.

Träffa Zoltan framför Caesar Bilzens hus.

Få John Natalis-kortet från Ravvy.

Sök på kroppen efter John Natalis-kortet.

Sök igenom övervåningen i Caesar Bilzens hem med hjälp av dina Witcher-sinnen.

Låt Zoltan veta att du har hittat kortet.

Ta med korten tillbaka till Zoltan.

Gå på mötet med Zotlans köpare.

Jaga Duke.

Återvänd till Zotlan.

Att döda eller inte döda hertigen i Witcher 3

Assire var Anahids halsband och Vattier de Rideauxs dolk, båda föremål som Geralt kan undersöka i den hemliga rummet, var ursprungligen tänkt att kunna plockas upp som byten men har ersatts med mer generiska skräpföremål.

Det finns en uppgift att söka igenom Ravvys kropp efter John Natalis-kortet, även om han är vid liv.

I äldre versioner av spelet var det möjligt att utnyttja buggar och bryta scriptet och/eller få två kopior av John Natalis-kortet:

– Innan du närmar dig skurkarna kan du kasta en bomb på dem så attackerar de dig medan Ravik överlever utan att spela Gwent. Efter att du har pratat ger han dig kortet.

– Om du vägrar spela Gwent för Ravvys liv och sedan kastar en bomb som gör tillräckligt mycket skada för att döda både banditerna och Ravvy med ett slag, kommer du omedelbart till nästa mellanspel där Ravvy lever och presenterar sitt Natalis-kort för dig. Efter det här mellanspelet kan du plundra liken för ytterligare en kopia av kortet.

– När du går nerför trapporna kan du kasta så många bomber som behövs för att döda både Ravvy och de två banditerna, sedan närma sig deras bord. Detta leder till mellanspelet där Ravvy ger dig kortet, sedan kan du plundra liken efter en andra kopia.

Vad händer om du låter Duke leva?

En bit längre fram har Duke blivit sårad av Drowners. Du kan ta guldet från honom och välja om du vill döda honom eller lämna honom åt sitt öde. Om du väljer att skona honom får det inga konsekvenser – du kanske till och med hittar honom här nere senare, tilsynes helt resignerad över att stå i avloppet för evigt.

Listan:

– Duke har blivit sårad av Drowners.

– Du kan ta hans guld och bestämma om han ska dödas eller lämnas åt sitt öde.

– Om du väljer att spara honom finns det inga negativa konsekvenser.

– Det är möjligt att träffa på Duke igen senare i avloppet, där han verkar ha accepterat sin situation.

Att döda hertigen i Witcher 3: att välja eller inte välja

En viss liknelse kan ses med Quentin Tarantinos film Pulp Fiction när Zoltan frågar vad som hände med Zed. Geralt svarar ‘Zed är död’, vilket refererar till scenen i filmen där Butch Coolidge (spelad av Bruce Willis) berättar för sin partner Fabienne vad som hänt karaktären Zed.

Bör du rädda Caesar Bilzen?

Du kan välja att lämna eller slåss mot dem. Om du slåss mot dem kommer Caesar att tacka dig och sedan bestämma sig för att packa ihop sina saker och lämna staden, annars dödar de honom förmodligen efter att du har gått. Men oavsett vilket får han aldrig chansen att ta itu med ditt stöld.

1) Du har möjlighet att antingen ge upp eller konfrontera fienden. Om du väljer att konfrontera dem kommer Caesar personligen tacka dig och besluta sig för att lämna staden tillsammans med sina ägodelar. Detta innebär dock också en risk då fienden kan komma att döda honom om du ger upp istället.

2) Om du vågar utmana fienden belönas du av Caesar som erkänner din modighet och flyr från staden tillsammans med sina tillhörigheter. I det andra fallet är risken stor för Caesars liv när han blir kvar i staden utan skydd efter din avgång.

3) Valet ligger hos dig – antingen överger du situationen eller så tar du striden mot fienderna på plats. Genom ett framgångsrikt försvar lyckas Caesar undkomma faran genom sin snabbhet, men om han blir ensam kvar i stadens kaos finns risken för hans livshotande öde.

4) En viktig avgörande punkt: ska man ge upp eller kämpa? Om man väljer den senare vägen visar man sin lojalitet gentemot Caesar, som då belönar detta genom snabbt att packa ihop och lämna staden. Om man väljer att ge upp är risken stor för Caesars liv, då fienden sannolikt kommer att döda honom efter din avfärd. Oavsett vad händer så får han aldrig chansen att ta itu med din stöld.

Att döda eller inte döda hertigen i Witcher 3 – En videoanalysering

Gwent-kort för Zoltan – The Witcher 3 DEATH MARCH! Del 57 – Spela svårt. I denna video kommer vi att utforska möjligheten att få tag på Gwent-kort för Zoltan i spelet The Witcher 3: Wild Hunt. Vi spelar på svårighetsgraden Death March och tar oss an utmaningen med full kraft. Följ med när vi försöker samla in dessa eftertraktade kort och se om vi lyckas lägga vantarna på dem eller inte. Häng med i detta avsnitt av Let’s Play Hard där vi ger oss in i den spännande världen av Gwent!

You might be interested:  n antyder att SIM-kortet inte är från Verizon

n antyder en moralisk dilemman där personen som talar funderar över att döda kvinnan i skogen

Vilket alternativ bör du välja? Det finns ingen ren eller enkel lösning för denna uppdrag, men den mest generellt positiva lösningen är att döda spöket i trädet. Genom att göra detta kan du befria byn från dess ondska och ge invånarna möjlighet till frid. Att inte döda spöket kan leda till fortsatt lidande och fara för byborna, då det har visat sig vara en farlig varelse som tar människors liv. Även om det kan kännas svårt att ta ett liv, måste man ibland fatta tuffa beslut för att skydda andra och säkerställa deras välbefinnande.

Can you save the Baron and his wife?

1. Dödade Whispering Hillock – Baron och Anna kommer att överleva, föräldralösa barn kommer att dö, och Downwarren blir säkert.

2. Frigav Whispering Hillock innan man startar Ladies of the Wood- Whispering Hillock är fri, Baron och Anna kommer att överleva, föräldralösa barn kommer att dö, och Downwarren blir förstört.

Observera: Listan innehåller endast två alternativ eftersom det inte finns fler än så i den givna informationen.

Det finns inget sätt att rädda hertiginnan Witcher 3

När ceremonin börjar och hertiginnan närmar sig dig, berätta för henne vad du har lärt dig om Syanna. Hon kommer också att fråga din åsikt om henne, till vilken du bör påstå att hon är skyldig men att de borde visa nåd. Om du lyckas göra allt detta rätt kommer de två äntligen att lägga det förflutna bakom sig.

1. Berätta för hertiginnan vad du har upptäckt om Syanna.

2. Påstå att Syanna är skyldig.

3. Föreslå att de borde visa nåd mot henne.

4. Var försiktig med dina ordval och tonläge under samtalet.

5. Visa empati och förståelse för båda parternas perspektiv.

6. Undvik konfrontation eller anklagelser mot någon av dem.

7. Lyssna aktivt på deras reaktioner och svara ärligt på eventuella frågor eller farhågor som de kan ha.

8. Ge dem tid och utrymme att bearbeta sina känslor innan ni går vidare i diskussionen.

9. Erbjud dig gärna som en neutral part som kan hjälpa till med eventuell efterföljande dialog eller process mellan dem båda.

10.Var redo att acceptera deras beslut oavsett utfallet blir.

Kom ihåg: Det finns ingen garanti för ett specifikt resultat, men genom dessa steg ökar chansen till en positiv lösning där både hertiginnan och Syanna kan förlåta varandra och gå vidare.

What to do with Duke Witcher 3?

Du kan antingen döda honom eller lämna honom att blöda ut. Scenen kommer att klippa tillbaka till gränden där Zoltan är. Eftersom Zoltan har mynten han behöver för att betala sin skuld till Duke, överlämnar han valet av belöning helt och hållet åt dig. Antingen de tre sällsynta korten eller dela på guldet (350 kronor).

1. Döda Duke.

2. Lämna Duke att blöda ut.

3. Ta emot de tre sällsynta korten som belöning från Zoltan.

4. Dela på guldet med 175 kronor vardera.

Du bör låta maskrosen vinna

Din beslut här kommer återigen inte ha någon varaktig påverkan på uppdraget. Om du spelar på en högre svårighetsgrad och har fiendeskalan aktiverad kan Dandelion vara så kraftfull att han dödar Geralt direkt istället för att utlösa den klippsekvens där han skonar honom.

P.S. Det är viktigt att komma ihåg att detta är bara en möjlig händelse i spelet och det finns ingen rätt eller fel väg att välja. Utforska olika alternativ och se vilket som passar din spelstil bäst!

Hur får jag Duke att leva?

För att få hertigen att överleva (och låsa upp hertig-utmärkelsen) måste du ha en god relation med lokalbefolkningen. Moralens stämning måste antingen vara neutral eller positiv. Det innebär att du inte får döda några kultister.

Genom att undvika våld mot kultisterna kan du bygga och bevara ett gott rykte bland folket och därmed säkerställa deras stöd för hertigen. Att hålla sig borta från konflikter med dessa individer blir således nyckeln till framgång när det kommer till Duke Kill Or Not-uppdraget i Witcher 3-spelet.

Så sammanfattningsvis, om du vill se till att hertigen överlever och få utmärkelsen som belöning, bör du undvika våldshandlingar mot kultisterna och istället arbeta aktivt för en positiv relation med lokalbefolkningen genom olika handlingar och val under spelets gång.