Pokemon Go Gps Signal Not Found

Pokemon Go är ett populärt mobilspel som har fått miljontals spelare över hela världen att ge sig ut på jakt efter virtuella Pokemon-karaktärer i den verkliga världen. Men en av de vanligaste problemen som spelarna stöter på är när spelet inte kan hitta GPS-signalen, vilket gör det omöjligt att spela. Detta frustrerande problem kan uppstå av olika anledningar och kan vara mycket irriterande för entusiastiska Pokemon-tränare. I denna artikel kommer vi att utforska några möjliga orsaker till varför GPS-signalen inte hittas i Pokemon Go och erbjuda några potentiella lösningar för att åtgärda problemet.

Hur fixar jag GPS-signalen som inte hittas 11 i Pokemon Go?

För att lösa eventuella GPS-problem i Pokémon Go på Android kan du följa dessa steg:

2. Ge tillstånd för åtkomst till platsinformation.

3. Ställ in GPS:en på hög noggrannhet.

4. Aktivera och inaktivera flygplansläge.

5. Kontrollera Wi-Fi-inställningarna.

6. Starta om enheten.

Om problemet fortfarande kvarstår, kan du prova följande:

– Avinstallera och installera om Pokémon Go-appen.

– Starta om din enhet.

Här är några ytterligare tips för att optimera spelupplevelsen:

– Håll din enhet uppdaterad med den senaste versionen av operativsystemet och apparna.

– Rensa cache-minnet regelbundet för att frigöra utrymme på enheten.

– Stäng av andra appar eller tjänster som körs i bakgrunden under spelet för att undvika prestandaproblem.

Kom ihåg att dessa åtgärder inte garanterar en perfekt lösning, men de kan hjälpa till att minimera eventuella problem med GPS-funktionerna i Pokémon Go.

Varför hittar inte Pokémon GO min plats?

Pokémon GO är en av de mest populära spelen där ute. Och precis som med allt annat kan det vara frustrerande när det inte fungerar som det ska. Som tur är finns det några knep du kan använda för att få appen att fungera igen.

Det finns flera anledningar till varför din telefon kanske inte kan hitta din plats. Här är de vanligaste orsakerna:

Dina platsinställningar kan vara avstängda. Appen kanske inte har tillstånd att använda dina platsinställningar. Du kanske inte är ansluten till internet. Du kan befinna dig på en svårspårad plats. Det kan vara nödvändigt att starta om dina platsinställningar.

Det finns en möjlighet att GPS:en i din mobiltelefon kan vara felaktig, men i nio av tio fall kommer problemet att bero på inställningarna i din mobiltelefon.

You might be interested:  Glutenfria Matråd för Dig att undvika

Om du redan har försökt med den gyllene regeln för felsökning utan framgång, vilket naturligtvis är att stänga av och starta om din enhet, och du är säker på att din enhet är ansluten till internet, kan du prova någon av nedanstående metoder för att fixa dina GPS-problem.

Se till att din platsinformation är aktiverad

När du försöker lösa problemet med GPS-signalen som inte hittas (11), är en av de första sakerna du bör kontrollera att dina platsinställningar är aktiverade. Din enhet kan ha en inbyggd GPS, men din integritet är fortfarande viktig för din mobiloperatör.

Det är möjligt att ändra inställningarna för platsinformation och stänga av eller på dem när som helst. Om dessa inställningar inte är aktiverade kommer din Pokémon GO-app inte kunna spåra din plats för att hitta vilken typ av Pokémon som kan finnas i det höga gräset runt dig.

För att kontrollera om dina platsinställningar är aktiverade, gå till inställningarna på din enhet. På iOS söker du efter Sekretess och säkerhet, medan du på Android letar efter Plats. Se till att dina platsinställningar är aktiverade och stäng sedan av och uppdatera appen.

Se till att Pokémon GO har behörighet att använda din plats

För att kunna spåra din plats behöver appar explicit tillstånd. Om du inte har gett detta tillstånd kommer appen inte att använda den funktionen. För att se till att du har tillåtit appen att spåra din plats, gå in i inställningarna på din enhet igen. Bläddra ner till listan över installerade appar och hitta Pokémon GO..

När du har öppnat Pokémon GO-appens inställningar, klicka på Plats. Här kan du välja vilken nivå av åtkomst du vill att appen ska ha. Att tillåta appen att spåra din plats Medan Appen Används är det bästa alternativet. Att låta Pokémon GO konstant kontrollera din plats även när du inte använder appen är onödigt och kan dra mycket batteri från enheten.

Det rekommenderas också att du aktiverar exakt plats för att Pokémon GO ska få så noggranna resultat som möjligt när du använder appen. Stäng och öppna appen igen för att se till att inställningarna har uppdaterats.

Det kan vara svårare för din GPS att spåra dig på vissa platser, särskilt om de är avlägsna. Det kan vara så att du befinner dig inomhus eller täckt av träd, kanske till och med båda delarna. Att vara under tak kan räcka för att störa en svag GPS-signal, och det kan hjälpa att gå ut en stund för att få din GPS att hitta dig igen.

Fixa dina platsinställningar för att lösa problemet med Pokémon Go

Om din Pokémon GO-app inte hittar GPS-signalen trots att alla behörigheter är aktiverade, kan du prova att sätta telefonen i flygplansläge under en kort stund och sedan stänga av det igen. Ibland kan detta vara tillräckligt för att starta om telefonens GPS och få det att fungera igen. Du kan göra detta genom telefonens inställningar eller genom att dra ned verktygsfältet på din iPhone och välja flygplansikonen.

You might be interested:  Den viljestarka Ratten som inte återvänder till mitten

Nu kan du fortsätta att fånga Pokémon för att fylla upp din Pokédex. Om din Pokédex behöver lite extra hjälp, försök att komplettera din samling i andra spel också.

Pokémon GO är en otroligt populär app. Om du har försökt alla dessa felsökningsråd och din app fortfarande har svårt att hitta din plats, kan det vara möjligt att serverna är överbelastade. Kolla tillbaka senare för att se om problemet har löst sig självt.

But making sure your phone and app have access to your mobile’s GPS should be all you need to do to allow Pokémon GO to find your location. Next time you see the GPS Signal Not Found (11) message, this guide should get you back to Pokémon hunting as soon as possible.

Om du spelar Pokémon GO och stöter på problemet med att GPS-signalen inte hittas, finns det några åtgärder du kan vidta för att försöka lösa detta. Här är några tips som kan hjälpa dig:

1. Kontrollera din platsinställning: Se till att din enhets platsinställningar är aktiverade och korrekta. Gå till inställningarna på din telefon och kontrollera om platstjänster är aktiverade för Pokémon GO.

2. Starta om appen: Ibland kan enkla buggar orsaka problem med GPS-signalfunktionen i appen. Genom att helt stänga av och starta om Pokémon GO-appen kan du ibland återställa GPS-funktionaliteten.

3. Uppdatera appen: Säkerställ att du har den senaste versionen av Pokémon GO installerad på din enhet. Utvecklarna släpper regelbundna uppdateringar som ofta innehåller fixar för kända buggar, inklusive problem med GPS-signaler.

4. Testa andra appar: Om ditt problem verkar vara specifikt för Pokémon GO, prova då att använda andra appar som kräver GPS-funktionalitet för att se om de fungerar korrekt eller inte. Detta kommer hjälpa dig avgöra om felet ligger hos appens inställningar eller hos själva enheten.

5. Kontrollera internetanslutningen: En stabil internetanslutning är också viktig för korrekt funktion av GPS i Pokémon GO. Se till att du har en pålitlig internetanslutning, antingen via mobildata eller Wi-Fi.

6. Testa olika platser: Om problemet kvarstår kan det vara värt att testa appen från olika platser för att se om GPS-signalen fungerar bättre någon annanstans. Ibland kan det finnas hinder som stör signalen, såsom byggnader eller träd.

7. Kontakta support: Om inget av ovanstående tips löser ditt problem med GPS-signalen, kan du kontakta Pokémon GO:s supportteam för ytterligare hjälp och vägledning.

You might be interested:  Min kära användare, varför gömmer du dig för mig? Spotify Daily Mix saknar din närvaro

Hur fixar jag min GPS-signal som inte hittas?

Det enklaste och snabbaste sättet att lösa ditt problem är att växla GPS så att den får chansen att uppdatera sig själv. Du kan slå på eller av GPS från notifikationsfältet på din telefon. Dra ned notifikationsfältet och leta efter GPS-ikonen. Stäng av den och vänta i minst 5 sekunder.

1. Dra ned notifikationsfältet på din telefon.

2. Letar efter ikonen för GPS.

3. Slå av GPS genom att trycka på ikonen.

4. Vänta i minst 5 sekunder.

5. Slå sedan på GPS igen genom att trycka på samma ikon.

6. Kontrollera om Pokemon Go nu hittar din GPS-signal.

Om detta inte löser problemet, prova följande:

7. Gå till inställningarna för din telefon.

9. Se till att platsen är aktiverad och korrekt konfigurerad för Pokemon Go-appen.

10.Prova sedan öppna Pokemon Go igen och se om det fungerar nu.

Kom ihåg, ibland kan det ta lite tid innan appen hittar rätt position, så var tålmodig när du testar dessa steg!

Hur fixar jag min GPS som inte fungerar i Pokemon Go?

1. Se till att du använder en kompatibel enhet.

2. Kontrollera att din signalstyrka är stark.

3. Spela i urbana områden där GPS-signaler är mer pålitliga.

5. Starta om appen och se om det hjälper till att hitta GPS-signalen.

6. Uppdatera Pokemon Go-appen till den senaste versionen, eftersom uppdateringar ofta innehåller buggfixar och förbättringar av GPS-funktionaliteten.

7. Kontrollera om andra appar som körs i bakgrunden kan påverka GPS-prestandan och stäng dem vid behov.

8. Testa din enhets GPS genom att använda andra kartappar eller navigationsprogram för att se om de fungerar korrekt.

9. Om ingenting annat fungerar, överväg att återställa dina nätverksinställningar eller fabriksåterställning av din enhet (se till att säkerhetskopiera all viktig data innan du gör detta).

10.Kontakta Pokemon Go-supportteamet eller sök efter ytterligare tips från spelgemenskapen online.

Min iPhone hittar inte GPS-signalen

P.S. Om problemet kvarstår trots att du har följt ovanstående steg, kan det vara bra att kontrollera om det finns några andra appar som använder GPS-funktionen samtidigt. Vissa appar kan blockera GPS-signalen för Pokemon Go.

Hur använder du falsk GPS i Pokémon Go?

1. Skaffa en GPS-spoofing app.

2. Aktivera falska platser i inställningarna.

3. Rotera din Android-enhet.

4. Ladda ner en modul för falsk plats.

5. Välj en VPN-serverplats.

6. Starta GPS-spoofing appen.

7. Spela Pokémon Go.

Förklaring: Denna lista ger steg-för-steg instruktioner om hur man använder olika tekniker och appar för att ändra sin GPS-plats och spela Pokémon Go från valfri plats, även om ens verkliga position inte är tillgänglig eller hittas av spelet.