Cs Go Running But Not Showing

Det finns inget värre än att ha ett spel som kraschar varje gång du startar det. På senare tid har många spelare rapporterat problem med att Counter-Strike: Global Offensive (CSGO) inte startar.

Om du också upplever detta problem, behöver du inte oroa dig. Här är 8 lösningar som kan hjälpa dig att eliminera vanliga orsaker till detta problem.

Varför syns inte CS:GO på Steam?

Efter 11 år sedan lanseringen i augusti 2012 finns inte längre CS:GO med på Steams spelsida. När man söker efter ‘csgo’ på Steam är Counter-Strike 2 det första resultatet som visas. Den gamla URL-adressen till CS:GO:s Steam-sida omdirigeras nu till CS2:s sida istället. CS:GO har pensionerats, men det har inte helt försvunnit från existensen.

1. Efter att ha funnits i 11 år saknas nu CS:GO på Steams spelsida.

2. Vid sökning av ‘csgo’ på Steam visas Counter-Strike 2 som toppresultat.

3. Den gamla URL-adressen till CS:GO:s Steam-sida leder numera till CS2:s sida.

4. Trots att CS:GO har pensionerats, så har det inte blivit helt utraderat från existensen.

Observera att jag kan endast ge generella instruktioner och exempel eftersom jag är en språkmodell och min förmåga begränsas av de textexempel jag tränades på.

Fixes to try:

Du behöver inte prova alla alternativ; bara gå igenom listan tills du hittar det som fungerar för dig.

Följande åtgärder kan hjälpa till att lösa problemet med att CS:GO körs men inte visas:

1. Starta om din dator.

2. Skapa en autoexec.cfg-fil.

3. Uppdatera grafikdrivrutinerna.

4. Sluta överklocka din CPU (processor).

5. Verifiera integriteten hos CSGO-filerna.

6. Kör CS:GO som administratör.

7. Kontrollera efter Windows-uppdateringar.

8. Installera om CS:GO.

Genom att följa dessa steg kan du förhoppningsvis få CS:GO att fungera korrekt igen och visa upp spelet på skärmen som det ska göra när det körs på din dator.

Lösning: Starta om din dator – Cs Go körs men syns inte

Det första du bör göra är att stänga av din dator och starta om den. – Ja, på riktigt. Genom att stänga av datorn kan du rensa bort den nuvarande tillståndet i programvaran, vilket inkluderar eventuella problem som har uppstått.

Om CSGO fortfarande inte startar efter omstarten, prova Fix 2 nedan.

Lösning 2: Återställ CSGO-konfiguration till standardinställningar

Felaktiga inställningar i spelet kan också förhindra att spelet startar smidigt på din enhet. I vissa fall kan du stöta på prestandaproblem efter ändrade spelinställningar. Om du har ändrat inställningen eller är osäker på om du har ändrat den av misstag, följ instruktionerna nedan för att återställa dina spelinställningar:.

You might be interested:  Jag är Voldemort, Han som inte får nämnas

För att öppna Filutforskaren på din dator, tryck samtidigt på Windows-logotypen och E-tangenten på tangentbordet.

2) Copy and paste C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\ YOUR STEAM ID \730\local\cfg on the address bar.

Where “< YOUR STEAM ID >” is the ID of your Steam account.

3) Delete the autoexec.cfg file in the current directory.

CSGO använder en autoexec.cfg-fil för att säkerställa att vissa kommandon eller inställningar alltid är aktiverade. Filen körs automatiskt vid uppstart.

Försök att starta om spelet för att se om denna metod fungerade.

Om problemet fortfarande kvarstår, prova nästa lösning nedan.

Lösning 3: Uppdatera din grafikdrivrutin för att få CS Go att fungera men inte visas

När det gäller spelupplevelsen är faktiskt ditt grafikkort den viktigaste komponenten. Och din grafikdrivrutin är avgörande för att få bästa prestanda från ditt grafikkort.

Det är viktigt att se till att dina grafikdrivrutiner är uppdaterade. Det finns två sätt du kan göra detta på:

Alternativ 1 – Ladda ner och installera drivrutinen manuellt

Ett alternativ för att åtgärda problemet med att CS Go körs men inte visas är att ladda ner och installera den aktuella grafikdrivrutinen manuellt. Detta kan göras genom att besöka tillverkarens webbplats, leta upp rätt drivrutin för ditt specifika grafikkort och sedan följa installationsanvisningarna. Genom att göra detta säkerställer du att du har den senaste versionen av drivrutinen som är kompatibel med spelet.

Alternativ 2 – Uppdatera automatiskt din grafikdrivrutin

En annan möjlighet är att använda en programvara eller ett verktyg som kan uppdatera din grafikdrivrutin automatiskt. Dessa verktyg skannar datorn efter eventuella inaktuella eller felaktiga drivrutiner och erbjuder sedan en uppdatering om det behövs. Detta sparar tid och krångel med manuell sökning efter rätt drivrutin. Se till att välja ett pålitligt program för bästa resultat.

Genom dessa två alternativ bör du kunna lösa problemet med CS Go som körs men inte visas på skärmen.

Cs Go körs men visas inte

Tillverkaren av ditt grafikkort fortsätter att uppdatera drivrutinerna. För att få den senaste korrekta drivrutinen behöver du gå till tillverkarens webbplats, hitta rätt drivrutin för din specifika version av Windows (till exempel Windows 32 bit) och ladda ner drivrutinen manuellt.

När du har laddat ner rätt drivrutin för ditt system, dubbelklickar du på den nedladdade filen och följer instruktionerna på skärmen för att installera drivrutinen.

Problemet med Cs Go: Kör men visas inte

Om du inte har tid, tålamod eller datorfärdigheter att uppdatera grafikdrivrutinen manuellt kan du göra det automatiskt med hjälp av Driver Easy.

Driver Easy kommer automatiskt att känna igen ditt system och hitta rätt drivrutin för det. Du behöver inte veta exakt vilket system din dator kör, du behöver inte riskera att ladda ner och installera fel drivrutin, och du behöver inte oroa dig för att göra ett misstag vid installationen.

Du kan uppdatera dina drivrutiner automatiskt med antingen den GRATIS eller Pro-versionen av Driver Easy. Men med Pro-versionen tar det bara 2 klick:.

You might be interested:  Rascal Does Not Dream Of A Dreaming Girl

2) Run Driver Easy and click the Scan Now button. Driver Easy will then scan your computer and detect any problem drivers.

3) Klicka på Uppdatera-knappen bredvid grafikdrivrutinen för att automatiskt ladda ner rätt version av den drivrutinen, sedan kan du manuellt installera den (du kan göra detta med den GRATIS-versionen).

Or click Update All to automatically download and install the correct version of all the drivers that are missing or out of date on your system (this requires the Pro version which comes with full support and a 30-day money back guarantee. You’ll be prompted to upgrade when you click Update All.)

Du kan göra det gratis om du vill, men det kräver delvis manuellt arbete.

Om du behöver hjälp med Driver Easy Pro, kan du få full teknisk support. Om du har några frågor eller behöver assistans, vänligen kontakta supportteamet för Driver Easy på [email protected].

Om du fortfarande har problem med att starta spelet efter att ha bekräftat att du har den senaste drivrutinen, prova nästa lösning nedan.

Lösning 4: Sluta överklocka din CPU – Cs Go körs men visas inte

An unstable overclock will crash your game and the whole system. If you overclocked your GPU, that may be the core issue. Set your CPU clock speed rate back to the default to see if it fixes the issue.

Om problemet med att starta spelet fortsätter, gå vidare till nästa lösning.

Lösning 5: Kontrollera integriteten hos CSGO-filerna och se till att spelet körs korrekt

Om CS:GO fortfarande inte startar kan det bero på att en eller flera spelfiler är korrupta eller föråldrade och orsakar konflikter med spelet. I så fall kan du försöka verifiera integriteten hos dina spelfiler på Steam. Här är hur du gör det:.

3) Högerklicka på Counter-Strike: Global Offensive och välj Egenskaper.

4) Klicka på fliken LOKALA FILER, och klicka sedan på VERIFIERA INTEGRITETEN AV SPELFILERNA.

Det kan ta flera minuter. Vänta tills processen är klar. Om Steam upptäcker några korrupta filer kommer det att åtgärda dem.

Om spelet fortfarande inte startar, prova nästa lösning nedan…

Lösning 6: Kör CS:GO som administratör

Om du kör CSGO under ett standardanvändarkonto kan det hända att vissa spel filer och mappar inte kan nås. Detta kan leda till fel vid start av spelet. För att lösa problemet kan du köra spelet som administratör för att ge det hög integritetsåtkomst. Så här gör du:

2) Högerklicka på Steam-ikonen och välj Kör som administratör.

Om den här metoden inte fungerade, gå vidare till nästa lösning..

Lösning 7: Kontrollera efter Windows-uppdateringar

Om ett spel inte startar alls är det osannolikt att den föråldrade Windows-versionen är det grundläggande problemet, men du bör ändå utesluta möjligheten. Följ instruktionerna nedan:

För att lösa problemet med att CS Go körs men inte visas kan du följa dessa steg:

2) Click Check for updates, and then wait for Windows to download and install the updates automatically.

Efter att uppdateringen är klar, starta om datorn och försök sedan köra CS:GO igen. Om problemet kvarstår kan du prova följande lösning.

You might be interested:  Den Mystiska Samsung Galaxy Note 10.1 N8000 Custom Rom

Lösning 8: Återinstallera CS:GO – Kör men visas inte

Om ingen av de tidigare lösningarna fungerade för dig är det mycket troligt att en ominstallation av spelet är lösningen på ditt problem. Följ instruktionerna nedan:

3) Högerklicka på Counter-Strike: Global Offensive och välj Avinstallera.

6) Tryck på Windows-logotypen och E-tangenten samtidigt på ditt tangentbord för att öppna Utforskaren.

7) Paste C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common on the address bar.

8) Markera mappen för Counter-Strike Global Offensive och tryck sedan på Delete-knappen på tangentbordet för att ta bort mappen.

9) Starta om Steam för att ladda ner och installera CSGO på nytt.

CS Go körs men visas inte

Det kan uppstå problem med att starta CS:GO av olika anledningar, de flesta av dem är svåra att upptäcka på grund av spelarnas unika hårdvaru- och programvaruinställningar.

Hopefully, this article helped in resolving your issue. If unfortunately, none of the solutions here worked for you, we recommend reaching out to the game’s developer for in-depth support.

Om du har några frågor eller förslag är du välkommen att lämna en kommentar nedan.

Att lösa en svart skärm i CS:GO

Det finns flera metoder för att lösa problemet med att CS:GO körs men inte visas. Här är några möjliga lösningar:

Metod 1: Kör CS:GO som administratör. Ibland kan vissa behörighetsproblem hindra spelet från att visas korrekt.

Metod 2: Lägg till auto-konfiguration i Steam. Genom att ändra inställningarna i Steam kan du återställa spelets konfiguration och potentiellt lösa problemet.

Metod 4: Uppdatera grafikkortets drivrutin. Ibland kan inaktuella eller felaktiga drivrutiner orsaka problem med visningen av spelet.

Metod 5: Uppdatera eller ominstallera CS:GO helt enkelt genom att se till att du har den senaste versionen av spelet installerad, eller genom att avinstallera och installera om det om nödvändigt.

Slutord:

Om du stöter på problem där CS: GO körs men inte visas, prova dessa olika metoder för att försöka lösa det. Om ingen av dem fungerar kan det vara värt att kontakta supporten för ytterligare hjälp.P.S.: Kom ihåg alltid säkerhetskopiera dina sparfiler innan du gör några ändringar eller ominstallationer för att undvika förlust av speldata.

Why won’t my CS:GO launch on Windows 11?

Om du inte kan starta CS:GO bör du försöka uppdatera spelet. Om du har laddat ner spelet från Steam ska det uppdateras automatiskt. Men om du har ändrat inställningarna för att förhindra automatiska uppdateringar måste du manuellt uppdatera det.

P.S. Det är viktigt att hålla spelet uppdaterat eftersom nya versioner ofta innehåller buggfixar och förbättringar som kan hjälpa till att lösa problem med körningen av spelet.

Hur startar jag en CS:GO-match?

Om du vill starta din CSGO-match snabbt är detta den vanligaste metoden. Gå till Apex serverpanelen och klicka på Konsol i menyn till vänster. När du är på konsolsidan, skriv in en av följande kommandon för att avsluta eller starta uppvärmningen. mp_warmup_end – Avslutar uppvärmningstiden för att starta matchen.

Förklaring:

1. Gå till Apex serverpanelen.

2. Klicka på Konsol i menyn till vänster.

Observera: Detta gäller endast för CSGO-spelare som använder Apex-servern som plattform för sina matcher.