Komponera.se 10 år idag!

Komponera.se har idag, den 24 augusti 2018, existerat i exakt 10 år. Under den tiden har sidan haft över en miljon sidvisningar, och jag hoppas många har tagit del av och inspirerats av tipsen och faktan som sidan erbjuder.

För mig som skriver känns det närmast overkligt att det gått så lång tid. Det har hänt otroligt mycket i mitt eget liv under de senaste tio åren, och jag har själv utvecklats mycket som tonsättare. “Komponera” har fått återspegla mina egna erfarenheter från att komma igång med låtskrivande, till att ägna mig åt mer avancerad komposition. Förhoppningen har varit att erbjuda andra personer att göra en liknande resa.

Hoppas ni som läser har haft glädje av Komponera.se och jag hoppas den ska få ligga uppe i minst tio år till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *